- 28 Nisan 2012
- 131
- 2
- 48
Yine hayal kırklığı 44 45 gün sonra adet oldum çok üzgünüm okadar umut ediyordum ki ama şimdi7 8 aydır uğraşıyoruz bi rahatsızlık yok çok şükür ama olmaması insanı çok üzüyor....
Üzülme canım Rabbim ol desin yeter demek ki hayırlısı ve zamanı henüz gelmemiş Bende 6 aydır düzensizliği yaşıyorum birde etrafta hamileleri duyunca insan çok buruklaşıyor.(yanlış anlaşılmasın Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama işte insan benimde olsun istiyor)her ay bu psikolojiye girip çıkmak çok sinir bozucu ama bunlar hormonal dengelerle alakalıymış doktorum bu sinir bozukluklarının bundan kaynaklandığını söyledi.ben progestan kullanıyorum sanki daha bir rahatladım psikolojik olarak daha iyi hissediyorum kendimi takmıyorum eskisi gibi.
Kızlar bir şey sorucam gögüslerim o kadar büyüdüler ve canım yanıyor çok gerginler.Yani oturduğum yerde omuzlarımdan aşağı sızlıyorlar tüm kanallarımı hissediyorum yürürken çok korkuyorum biri çarpacak diye o denli acıyor progestan kullanıyorum acaba omu yapıyor anlamadım böyle birşey yaşamış olanınız var mı
Kızlar bir şey sorucam gögüslerim o kadar büyüdüler ve canım yanıyor çok gerginler.Yani oturduğum yerde omuzlarımdan aşağı sızlıyorlar tüm kanallarımı hissediyorum yürürken çok korkuyorum biri çarpacak diye o denli acıyor progestan kullanıyorum acaba omu yapıyor anlamadım böyle birşey yaşamış olanınız var mı
ilk ayımdayım canım daha önce cycloprognova diye bir hap kullanmıştım ama onda böyle birşey olmadı zaten yarında böyle devam ederse dr arayıp soracağım resmen yanıyorlar patlayacak gibiyim eşim yanlışlıkla çarptı gözlerimden yaş geldiprogestanı ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? mide bulantısı, baş dönmesi yaptığını biliyorum progestanın ama göğüs hassasiyetinden emin değilim. uzun süredir kullanıyorsanız olabilir. ben hamileyken bi 10-15 gün kullanmıştım yan etkisi olmamıştı.
ins ablam inss...kilo verdim hamile kaldigim kiloya dondum ins en kisa zamanda toparlarim...olsun canım besler onlar onu.. sürekli istifra eden anneleri düşünsene hiç yiyemeyenleri onların bebişleri de besleniyor almıştır canım o alacağını inşallah.. daha dur yolun başındasın her anın tadını çıkar canım bebiş gelse bile özleyeceğin tek hareket bunlar... Allah'ıma şükür bu hamileliğimde erken hissettim ve fazlasıyla tadını çıkarıyorum..
sukur canim daha iyiyim bebiste iyidir ins yarin devlete bi gidicem..... elimden geldigice yemeye calisiyorum ama midem kuculdu sanirimmmaşallahhh tontiş büyümüş... ben kötü oldum ya şeker yüklemesinde kötüydü tadı...uzun süre ağzımdan gitmedi o tat. neyse bitti çok şükür.
Hicran nasılsın cnm? bebiş nasıl? annesi bol bol fındık, fıstık, kuru üzüm yemen lazım, ayran, yoğurt, süt, peynir, yumurta vazgeçilmezlerin olmalı...
hahaaa :)bol kuru yemis yiyin2 gün öyle olduda diğer güne gelince aman ya bu ne olurso lur olmzsa olmaz demeye başladık pertimiz cıktı
Ben daha yeniyim ama çok sevindim canım :)Hayırlı olsun.. Sağlıklı hamilelik ve doğumla kucağına gelsin bebişin inşalaahhh Amiinn.. Allah bizlere de nasip etsin bir an önce hayırlısıyla inşallah..
Oyy ne güzeell :) Uğurlu olsun inşalaahhhh...
Amin canım saol :)) Seninki de sağlıkla gelsin, mutluluklar getirsin ailenize inşallah..
Hihhihihi[/QUOTE
tesekkurler canimm rabbim isteyen herkese tattirsin
Selam kızlar nasılsınız?
Hicrancım kv için çok üzüldüm allah rahmet eylesin inşallah. Bebeğin nasıl? Hamilelik nasıl gidiyor? Benim bebişlerim olcak biliyo musunnn
as canimmmm oyyy oyle miii cok guzel bi haber buuuuu 3kalpli oldun heee saglikla al kucagina ben iyiyim sukur gobus buyutuoz iste hehe
evet 3 kalpli oldum. Şükür kalp atışlarını da duydum. İnşallah bi sorun olmaz bundan sonra. Sonraki randevum 3 hafta sonra. Sabretmek çok zor yaaaaa. Vakit geçmiyorr. Sen niye kilo verdin. Miden çok mu kötü?
tek mi cift mii bence iki tatli kizin olacak.....evet vakit gecmiyo gibi ama bak yolu yariladim ben... kv kaybettik uc hafta once canim onun etkisiyle stresten uzuldumde ve yemek yiyemedim hic
inşlh cnm da bnm ilk defa böyle olyr bnm bekrknde evlndkden snrda ck dznlydı bklm kasklrmda agrı vr bklycm kisler tedavi oldu dıyrm ya cuma gnu test yptm negatf grmcmde o testler dgru ozamn yok dedı eşmde bnde artk evmzın nesesnnn gelmsnı ck ıstyrz rabbm een ykn zamanda nasıp etsn hepımıze
canım başınız sağolsun,hep yazardın burda "bugün kv deyiz giremiycem" filan diye,tuhaf oldum şimdi okuyunca,Allah rahmet eylesin.bu arada miniğin cinsiyetini öğrendiniz mi ben takip edemedim son gülerde.tek mi cift mii bence iki tatli kizin olacak.....evet vakit gecmiyo gibi ama bak yolu yariladim ben... kv kaybettik uc hafta once canim onun etkisiyle stresten uzuldumde ve yemek yiyemedim hic
evet 3 kalpli oldum. Şükür kalp atışlarını da duydum. İnşallah bi sorun olmaz bundan sonra. Sonraki randevum 3 hafta sonra. Sabretmek çok zor yaaaaa. Vakit geçmiyorr. Sen niye kilo v erdin. Miden çok mu kötü?
çok şanslısın yaa,hep ikizim olsun istemişimdir,ama genetik olması gerekiyormuş doğal yolla olması için,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,
tesadüf; az önce de facebookta bir arkadaşın doğum yaptığını ve ikizleri olduğunu okudum,şimdi de seni :) bugün ikiz anneleri çıkıyor karşıma hayrolsun :)
canım ben de üç ay ovu. testleriyle denedim,tam gününde çalışmalar vs.,olmuyordu,son ay burda ne okuduysam yaptım,bal-tarçın-ç.otu,incir,soğansuyu,... kür olarak yapamadım ama geldim gittim yedim yani,dualar filan derken oldu kasım sonu çok şükür,sen de en kısa zamanda kavuşursun inşallah muradına,tüm bekleyen arkadaşlara rabbim nasip etsin..
evet 3 kalpli oldum. Şükür kalp atışlarını da duydum. İnşallah bi sorun olmaz bundan sonra. Sonraki randevum 3 hafta sonra. Sabretmek çok zor yaaaaa. Vakit geçmiyorr. Sen niye kilo verdin. Miden çok mu kötü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?