Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Üzülme canım Rabbim ol desin yeter demek ki hayırlısı ve zamanı henüz gelmemiş Bende 6 aydır düzensizliği yaşıyorum birde etrafta hamileleri duyunca insan çok buruklaşıyor.(yanlış anlaşılmasın Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama işte insan benimde olsun istiyor)her ay bu psikolojiye girip çıkmak çok sinir bozucu ama bunlar hormonal dengelerle alakalıymış doktorum bu sinir bozukluklarının bundan kaynaklandığını söyledi.ben progestan kullanıyorum sanki daha bir rahatladım psikolojik olarak daha iyi hissediyorum kendimi takmıyorum eskisi gibi.

Kızlar bir şey sorucam gögüslerim o kadar büyüdüler ve canım yanıyor çok gerginler.Yani oturduğum yerde omuzlarımdan aşağı sızlıyorlar tüm kanallarımı hissediyorum yürürken çok korkuyorum biri çarpacak diye o denli acıyor progestan kullanıyorum acaba omu yapıyor anlamadım böyle birşey yaşamış olanınız var mı

oyle canm rabbm nasıp eder ınsallh

olablr cnm bnde kullndgmda bnmde agrmstı

progestanı ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? mide bulantısı, baş dönmesi yaptığını biliyorum progestanın ama göğüs hassasiyetinden emin değilim. uzun süredir kullanıyorsanız olabilir. ben hamileyken bi 10-15 gün kullanmıştım yan etkisi olmamıştı.

merhabalar nasılsınız ben bayadır girmiyordum.geçmişi bilmiyorum.gamzeyi gördüm hayırlı olsun canım sağlıcakla al inşallah kucağına.

ilk ayımdayım canım daha önce cycloprognova diye bir hap kullanmıştım ama onda böyle birşey olmadı zaten yarında böyle devam ederse dr arayıp soracağım resmen yanıyorlar patlayacak gibiyim eşim yanlışlıkla çarptı gözlerimden yaş geldi

Selam kızlar nasılsınız?

Hicrancım kv için çok üzüldüm allah rahmet eylesin inşallah. Bebeğin nasıl? Hamilelik nasıl gidiyor? Benim bebişlerim olcak biliyo musunnn

ins ablam inss...kilo verdim hamile kaldigim kiloya dondum ins en kisa zamanda toparlarim...

ilk kez hissettim aradan 6saat falan gecti kv vefat etti sevinemedim bile yeni yeni anliyorum tadini cikariyorum kipirtilarin.....

sukur canim daha iyiyim bebiste iyidir ins yarin devlete bi gidicem..... elimden geldigice yemeye calisiyorum ama midem kuculdu sanirimm
2 gün öyle olduda diğer güne gelince aman ya bu ne olurso lur olmzsa olmaz demeye başladık pertimiz cıktı
hahaaa :)bol kuru yemis yiyin

Selam kızlar nasılsınız?

Hicrancım kv için çok üzüldüm allah rahmet eylesin inşallah. Bebeğin nasıl? Hamilelik nasıl gidiyor? Benim bebişlerim olcak biliyo musunnn

as canimmmm oyyy oyle miii cok guzel bi haber buuuuu 3kalpli oldun heee saglikla al kucagina ben iyiyim sukur gobus buyutuoz iste hehe

as canimmmm oyyy oyle miii cok guzel bi haber buuuuu 3kalpli oldun heee saglikla al kucagina ben iyiyim sukur gobus buyutuoz iste hehe

evet 3 kalpli oldum. Şükür kalp atışlarını da duydum. İnşallah bi sorun olmaz bundan sonra. Sonraki randevum 3 hafta sonra. Sabretmek çok zor yaaaaa. Vakit geçmiyorr. Sen niye kilo verdin. Miden çok mu kötü?

evet 3 kalpli oldum. Şükür kalp atışlarını da duydum. İnşallah bi sorun olmaz bundan sonra. Sonraki randevum 3 hafta sonra. Sabretmek çok zor yaaaaa. Vakit geçmiyorr. Sen niye kilo verdin. Miden çok mu kötü?

tek mi cift mii bence iki tatli kizin olacak.....evet vakit gecmiyo gibi ama bak yolu yariladim ben... kv kaybettik uc hafta once canim onun etkisiyle stresten uzuldumde ve yemek yiyemedim hic

tek mi cift mii bence iki tatli kizin olacak.....evet vakit gecmiyo gibi ama bak yolu yariladim ben... kv kaybettik uc hafta once canim onun etkisiyle stresten uzuldumde ve yemek yiyemedim hic

bilmiyoruz şimdilik. keseleri ayrı ama cinsiyetleri farklı olursa kesin çift yumurtaymış. Sonra anlaşılır dedi dr. Kıyamam ya yemeğine dikkat et bebişin için yemen lazım.

canım ben de üç ay ovu. testleriyle denedim,tam gününde çalışmalar vs.,olmuyordu,son ay burda ne okuduysam yaptım,bal-tarçın-ç.otu,incir,soğansuyu,... kür olarak yapamadım ama geldim gittim yedim yani,dualar filan derken oldu kasım sonu çok şükür,sen de en kısa zamanda kavuşursun inşallah muradına,tüm bekleyen arkadaşlara rabbim nasip etsin..

canım başınız sağolsun,hep yazardın burda "bugün kv deyiz giremiycem" filan diye,tuhaf oldum şimdi okuyunca,Allah rahmet eylesin.bu arada miniğin cinsiyetini öğrendiniz mi ben takip edemedim son gülerde.

evet 3 kalpli oldum. Şükür kalp atışlarını da duydum. İnşallah bi sorun olmaz bundan sonra. Sonraki randevum 3 hafta sonra. Sabretmek çok zor yaaaaa. Vakit geçmiyorr. Sen niye kilo v erdin. Miden çok mu kötü?

çok şanslısın yaa,hep ikizim olsun istemişimdir,ama genetik olması gerekiyormuş doğal yolla olması için,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,
tesadüf; az önce de facebookta bir arkadaşın doğum yaptığını ve ikizleri olduğunu okudum,şimdi de seni :) bugün ikiz anneleri çıkıyor karşıma hayrolsun :)

Ben de çok isterdim ikiz olsun diye taaa küçüklüğümden beri. Eşimin dayısı ikiz. Bir de baba tarafından uzak akrabaları var ikiz çocukları var bizimle yaşıt. Rabbim bize de nasip etti. İnşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bebişlerimi.

amn cnm sende bebsne saglklı sıhtlı kavsrsn nsallh

yaaa cok güzel bişey senin duygun rabbm saglklı shtlı versn yaı mesela bn bı tanesnn habernı umutla bklerkn ıcnde ıkı kln attdgnı bılmk cok guzel

kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızzz bir gun buraya bende hamılemıyımmm yazıcakmıydım dıyordum ve o gunnn geldiiiiiiiiiiiiii eskilerden bi hicranı görebiliyorum :))))) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM kızlarrrrr ama cok cokk yenı daha adetım 6 gun var dün kan testı yaptırdımmm 11.51 cıktı sızce nasılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…