kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızzz bir gun buraya bende hamılemıyımmm yazıcakmıydım dıyordum ve o gunnn geldiiiiiiiiiiiiii eskilerden bi hicranı görebiliyorum :))))) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM kızlarrrrr ama cok cokk yenı daha adetım 6 gun var dün kan testı yaptırdımmm 11.51 cıktı sızce nasılll
Ilk halayda benden gelsin haydeeee darisi bekleyenlere insAllahkızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızzz bir gun buraya bende hamılemıyımmm yazıcakmıydım dıyordum ve o gunnn geldiiiiiiiiiiiiii eskilerden bi hicranı görebiliyorum :))))) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM kızlarrrrr ama cok cokk yenı daha adetım 6 gun var dün kan testı yaptırdımmm 11.51 cıktı sızce nasılll
Selam kızlar nasılsınız?
Hicrancım kv için çok üzüldüm allah rahmet eylesin inşallah. Bebeğin nasıl? Hamilelik nasıl gidiyor? Benim bebişlerim olcak biliyo musunnn
Cnm benim hayirli ugurlu olsun adetine daha 6 gun varms ciktigina sukret senbence deger iyi cnku adetine uuzun bir sure var saglikla gelsin bebibisin sana
ayyyyyyyyyyyyy canım benımmmmmmmmmm cok tske ederımm cok mutlu ettın benııı wallaaaaaaaaaaaaaa amınnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızzz bir gun buraya bende hamılemıyımmm yazıcakmıydım dıyordum ve o gunnn geldiiiiiiiiiiiiii eskilerden bi hicranı görebiliyorum :))))) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM kızlarrrrr ama cok cokk yenı daha adetım 6 gun var dün kan testı yaptırdımmm 11.51 cıktı sızce nasılll
evet 3 kalpli oldum. Şükür kalp atışlarını da duydum. İnşallah bi sorun olmaz bundan sonra. Sonraki randevum 3 hafta sonra. Sabretmek çok zor yaaaaa. Vakit geçmiyorr. Sen niye kilo verdin. Miden çok mu kötü?
günaydın arkadaşlar bende baya ara vermiştim hamile kalamıyordum.geçensene ocak ayında kürtaj olmuştum.bu sene ocak ayında müjdemi aldım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.sağlıcakla kucağımıza alırız inşallaaaah:))ben haftaya ikili teste gideceğim sizler ne zaman gideceksiiz.güzel sonuçlarla dönelim inşallah....
günümüzü hamiş haberiyle güzel açtık devamı gelir inş
Selam kızlar nasılsınız?
Hicrancım kv için çok üzüldüm allah rahmet eylesin inşallah. Bebeğin nasıl? Hamilelik nasıl gidiyor? Benim bebişlerim olcak biliyo musunnn
günaydın arkadaşlar bende baya ara vermiştim hamile kalamıyordum.geçensene ocak ayında kürtaj olmuştum.bu sene ocak ayında müjdemi aldım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.sağlıcakla kucağımıza alırız inşallaaaah:))ben haftaya ikili teste gideceğim sizler ne zaman gideceksiiz.güzel sonuçlarla dönelim inşallah....
Hg cnmm
hoşbulduk cnmmm hava çok kapalı sıkıntılı sıkıntısı geçti banada napıosun nasılsın
Iyi cnm isteym calisyrm bi yandanda kirmizilarin agrisini cekiyorm burda hava mukemmel ama bnm agzmn tadi yok pek sen nasilsnn
benimde kırmızılar yolda sanırım belim çok ağrıyor pek tadım yokkk havada buzzzzzzzzz gibiii
inşallah cnmmm allah gözlerine bakmayı nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?