Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm benim hayirli ugurlu olsun adetine daha 6 gun varms ciktigina sukret sen bence deger iyi cnku adetine uuzun bir sure var saglikla gelsin bebibisin sana

Ilk halayda benden gelsin haydeeee darisi bekleyenlere insAllah64:64:

Selam kızlar nasılsınız?

Hicrancım kv için çok üzüldüm allah rahmet eylesin inşallah. Bebeğin nasıl? Hamilelik nasıl gidiyor? Benim bebişlerim olcak biliyo musunnn

maşallah ya topiğimizin ilk ikizleri Allah yardımcın olsun şimdiden...

Cnm benim hayirli ugurlu olsun adetine daha 6 gun varms ciktigina sukret sen bence deger iyi cnku adetine uuzun bir sure var saglikla gelsin bebibisin sana

ayyyyyyyyyyyyy canım benımmmmmmmmmm cok tske ederımm cok mutlu ettın benııı wallaaaaaaaaaaaaaa amınnnnnnnnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyy canım benımmmmmmmmmm cok tske ederımm cok mutlu ettın benııı wallaaaaaaaaaaaaaa amınnnnnnnnnnnnn

canııııııııııııııııııııııııııım gözün aydınnnnn tebrik ederim sağlıkla gelsin inş miniğimiz.6 gün olmasına göre değerin cok iyi2 gün sonra tekrarla bebişimmmmm testini sağlıkla yükselecek inş annesiii bak o gün geldi işteee cok şükürr Rabbim c.c. bizlerede nasip etsin inş

canım nasıl test yaptırmaya karar verdin sonuçta daha 6 gün varmış, belirti falan mı vardı? ne kadardır uğraşıyordun ve tedaviyle mi hamile kaldın? neler yaptın değeri gayet iyi benm arkadaşım 4.50 ile öğrenmişti hamile olduğunu

günaydın arkadaşlar bende baya ara vermiştim hamile kalamıyordum.geçensene ocak ayında kürtaj olmuştum.bu sene ocak ayında müjdemi aldım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.sağlıcakla kucağımıza alırız inşallaaaah:))ben haftaya ikili teste gideceğim sizler ne zaman gideceksiiz.güzel sonuçlarla dönelim inşallah....

evet 3 kalpli oldum. Şükür kalp atışlarını da duydum. İnşallah bi sorun olmaz bundan sonra. Sonraki randevum 3 hafta sonra. Sabretmek çok zor yaaaaa. Vakit geçmiyorr. Sen niye kilo verdin. Miden çok mu kötü?

blazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cnmmmmmmmm ikiz miiiiiii çooook sevindimmmmmmm cnm benimmmmm yaaaa allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ilk ikiz annesi sensin topikte cnm çok özletme kendiniiiii

inşallah cnmmm allah gözlerine bakmayı nasip etsinnn

Selam kızlar nasılsınız?

Hicrancım kv için çok üzüldüm allah rahmet eylesin inşallah. Bebeğin nasıl? Hamilelik nasıl gidiyor? Benim bebişlerim olcak biliyo musunnn

Cnm seninde hayrli ugurlu olsnn cok mutlu oldm adina ne guzell iki tane bebisin olck saglukla ins.

Hayirli ugurlu olsn cnm Rabbim kucagna almayi nasip etsn amin

Son düzenleme:
Iyi cnm isteym calisyrm bi yandanda kirmizilarin agrisini cekiyorm burda hava mukemmel ama bnm agzmn tadi yok pek sen nasilsnn

benimde kırmızılar yolda sanırım belim çok ağrıyor pek tadım yokkk havada buzzzzzzzzz gibiii

benimde kırmızılar yolda sanırım belim çok ağrıyor pek tadım yokkk havada buzzzzzzzzz gibiii

Valla kuzm agridan zor duruyrm hazr bu ay bebiis yokken dedim 4 kilo fazlaligm var onu verecm esim mart ayi olmick nisanda ailemn yanindyz mayisa kadar yok bebis anlicgn bos durmimde zayifflim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…