Valla kuzm agridan zor duruyrm hazr bu ay bebiis yokken dedim 4 kilo fazlaligm var onu verecm esim mart ayi olmick nisanda ailemn yanindyz mayisa kadar yok bebis anlicgn bos durmimde zayifflim dedim
amiiin cümlemize canım saol
zayıfla zayıfla ben 1 ayda 5 kilo verdim daha da devam ediyorum zayıflama maratonuna spora fln yazıldım onunda faydası oluyor çıtır anne olmak istiyorum bi yandan da hemen olsun istiyorum kafalar karışık
Kac kiloydun ki cnm boyun faln kac bide nasil verdn
valla cnm boyum 165 fln kilom 77 78 fln dı şimdi 72 yim 55 de hamile kalmayı planlıyorumm nasıl verdiğime gelirse bi diet listesi uygulamadım az yedim ekmek sadece kahvaltıda bir dilim yedim başka yemedim akşam fln bi baktım 5 kilo gitmiş mutlu oldum devam ediyorum
bizede bol bol dua et annişşş
Diyet sadece az yemek mi yoksa yiyecklern belli mi ins verirsin ya cok iyi gidiyrsn bnmde 1.74 boy 68 kilo aslinda bir 8 versem cok ii olacak ya :)
Allah sizede hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.bende herşeyi denemeye çalıştım aylarca olmadı.bir dönem foruma falan girmedim.hamile kalmaya çalışmayı bıraktım açıkçası yumurtlama günlerimi bile bakmadım.yani bilmiyorum bunun faydasını gördüğümü düşünüyorum.çok kafanda olunca bu konu sanki beyin otomatikman stres yapıyor gibi geliyor.tabi Allah da nasip edince oluyor.darısı başınıza inşallah...
Aynen ole cnm kafaya cok takinca hicbise olmuyor bu ay mesela 6 gn adetm gecikti acayip ummutlandirdi bni sonu herzmnki gb ama yapack birsey yok gamsenin dedigi gb taklada atsan ucsanda bir zamni var o zmn gelince geleck yavrularmzAllah sizede hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.bende herşeyi denemeye çalıştım aylarca olmadı.bir dönem foruma falan girmedim.hamile kalmaya çalışmayı bıraktım açıkçası yumurtlama günlerimi bile bakmadım.yani bilmiyorum bunun faydasını gördüğümü düşünüyorum.çok kafanda olunca bu konu sanki beyin otomatikman stres yapıyor gibi geliyor.tabi Allah da nasip edince oluyor.darısı başınıza inşallah...
mesela ben tabak kirlenmesin iki kişiyiz die ortaya bi tabakk koyardım eşimle yerdik onu kaldırdım ayrı tabak yaptım bir lokmada yencek şeyleri minik minik 6 7 parcaya böldüm çok göründü gözüme eşim karısla yediben çatlaa aynı anda yemeklerı bıtırmeye calıstım yoksa benım tabak bıtse onunkınden otlancam bılıyodum oyle yanı makarnaya aşığım ben cook severım mesele onu sayarak koydum tabağıma 15 tane fln tabagın bı yerıne değil her herıne dağıttım cok gorundu güzume ortadan onu bıle ıkıye bölüp yedim eşim kasıgını doldurup yerken ben catlla ortasından bölüp yedim çok çiğnedim sankı cok lokma varmıs gıbı kedndımı kandırdım yanı bıraz
Anladm ttlim iyi dayanmissin kiz valla :)) esim onumde yicek bnde az az bakalim yapabilcmmi.:))
yemek te aslında nefis le alakalı onu körelttin mi oluyo yaa bide ben hep şunu düşündümm yemek yerken müsrüflük günah ve çok yemekte müsrüflüğe giriyor rabbimin güzel nimetlerini müsrüflük yappıp sonra onaları pislik halinde dışarı atıyorum ne kadr az yersem rabbimin minetini o kadr az kirletiririm die allahımda yardımcım oldu yanii
Rabbim dayanma gucu versn ins citir anne olursn :))
inşallah lokumum annne oluruz inşşaallah
Binlerce kere aminnn
sen daha tedaviye fln başlamamışsındır demi 7 ay olmuş 1 yıl olmadan başlamıyr dr fln inşallahhh hemen olur tedaviye gerek kalmadan
hu huuuuuuuuuuuu slmmm nasılsınızzz kızlarr
cok güzel cikmis sonucun hayirli olsun Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin ins:)kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızzz bir gun buraya bende hamılemıyımmm yazıcakmıydım dıyordum ve o gunnn geldiiiiiiiiiiiiii eskilerden bi hicranı görebiliyorum :))))) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM kızlarrrrr ama cok cokk yenı daha adetım 6 gun var dün kan testı yaptırdımmm 11.51 cıktı sızce nasılll
ooo baya büyümüş srnin melegin ben taramaya nisanda gitcez Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsun inşgünaydın arkadaşlar bende baya ara vermiştim hamile kalamıyordum.geçensene ocak ayında kürtaj olmuştum.bu sene ocak ayında müjdemi aldım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.sağlıcakla kucağımıza alırız inşallaaaah:))ben haftaya ikili teste gideceğim sizler ne zaman gideceksiiz.güzel sonuçlarla dönelim inşallah....
7 ay oldu ama ben 3 aydr istyrm cnm bnm.o yuzden erkn daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?