7 ay oldu ama ben 3 aydr istyrm cnm bnm.o yuzden erkn daha
iyilik cnm sen nasılsın nasıl gidiyooo hamişlikkk
tatlımm ya cnm benim miğde bulantılarım 2,3gündür olmuyor dünde bel ağrım gitti kasıklarımda artık çok sık ağrımıyor bi terslik mi var acaba demekten alı koyamıyorum kendimii allahımm sabır vesin bütün annelere ayın 22 de gittim dr kalp atışları duyulmadı 6 haftalıkmış tam 1 marta tekrar gel dedi işallahh bebeğim daha doğmadan bana doğum günü hediyesi verirr burdayım annecim diyye doğum günümde kalp atışlarını dinlemeye gideceğizz şimdi tam 6+3 haftalığizz
iyiyimcnm çok şükürr sen böyle hamilelik felan diyince içim cız ettiya rabbim isteyen herkeze annelik duygusunu en derinden tatmayı nasip etsinn
inşallahhhhh sağlıklı bir şekilde pıt pıtları duyarsın cnm benimmm sen gönlünü ferah tut o seni bırakmazzz annesiiii ne güzeldir o duygu kim bilirrr biz yaşayabilcez mi acaba allahım içiindeki kuşkuları alsınnn bebişin sana tutunurrrr
Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,tavsiyeleriniz,güzel besteleriniz,dua ve dileklerinizle başlıyoruz topiğimize...
:87: haydi hanımlar bu muhabbete varmısınız? Hoşgeldiniz :87:
elaaaam...........................1 mart
cemrecınar........................16 subat
deryaw.............................14 subat
m vuslat...........................9 mart
dılek2912..........................4 subat
azapcıcegı.........................11 subat
hasret4638........................16 subat
lılıtıy................................. ara verdı
rose3507............................hazıranda tüp bebek yaptırcak allhn ıznıyle
seremcem..........................asılama yapılcak:94:
Kımyacı43...........................4 subat
vıladımır.............................4 subat
xlxl....................................ara verdı
ınvoice...............................HAMILE
tombık...............................HAMILE
gamze20.............................HAMILE
denızasker...........................HAMILE
havva63..............................HAMILE
msa84.................................HAMILE
brlj......................................HAMILE .....ERKEK..
lorenaaa...............................HAMILE .....ERKEK..
sercem89.............................HAMILE
nutez...................................HAMILE
menas123456.......................HAMILE ......ERKEK..
Mınıkbebişim.........................HAMILE ......ERKEK.. ......... DOGUKAN ARIN ımız gelıyor
sglbnt...................................HAMILE ......KIZ......
beykanneslı...........................HAMILE .......ERKEK..
ebrulımavı.............................HAMILE .......ERKEK..
esmersırıne............................HAMILE .......ERKEK..
zeycan27...............................HAMILE .......KIZ.......
hıcran4242............................HAMILE
selınay..................................HAMILE ........ERKEK..
Loyalsun...............................HAMILE .........KIZ......
evlımutluu.............................HAMILE ........ERKEK..
handrake...............................HAMILE
pınarıma................................HAMILE ........KIZ.......
cımcımelek.............................HAMILE
işallah bırakmaz annesini cnm benim kader kısmet rabbim nasip ederse her türlü olurr eltim korunduğu halde bi öğreniyorki 2 aylık hamile bebiş süprz yapmışş 4. çocuk olacakk işallah seninde olurr dün bi arkadaş gördümm okadarr tüp aşılama yapmasına rağmen olmamış tedaviyi bırakmışş 11 sene sonra hamile olduğunu öğrenmişş
doğru cnm zamanı vardır mutlaka ama 11 sene de çok ya rabbim yardımcımız olsun daha fazla beklemek istemiyourm
aminn canjm tsk ederim Rabbim herkewe nasip etsjn[sultann_;34174220]merhabalar nasılsınız ben bayadır girmiyordum.geçmişi bilmiyorum.gamzeyi gördüm hayırlı olsun canım sağlıcakla al inşallah kucağına.
aynen erken tatlım ama gelsede hiç fena olmazdı yaniiii
cnm nasılsın azaldımı biraz kasık ağrılarınnnnn
tatlımm ya cnm benim miğde bulantılarım 2,3gündür olmuyor dünde bel ağrım gitti kasıklarımda artık çok sık ağrımıyor bi terslik mi var acaba demekten alı koyamıyorum kendimii allahımm sabır vesin bütün annelere ayın 22 de gittim dr kalp atışları duyulmadı 6 haftalıkmış tam 1 marta tekrar gel dedi işallahh bebeğim daha doğmadan bana doğum günü hediyesi verirr burdayım annecim diyye doğum günümde kalp atışlarını dinlemeye gideceğizz şimdi tam 6+3 haftalığizz
iyiyimcnm çok şükürr sen böyle hamilelik felan diyince içim cız ettiya rabbim isteyen herkeze annelik duygusunu en derinden tatmayı nasip etsinn
benide eklermisin bat 30 mart inşallah uğur getirir :18::18:Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,tavsiyeleriniz,güzel besteleriniz,dua ve dileklerinizle başlıyoruz topiğimize...
:87: haydi hanımlar bu muhabbete varmısınız? Hoşgeldiniz :87:
elaaaam...........................1 mart
cemrecınar........................16 subat
deryaw.............................14 subat
m vuslat...........................9 mart
dılek2912..........................4 subat
azapcıcegı.........................11 subat
hasret4638........................16 subat
lılıtıy................................. ara verdı
rose3507............................hazıranda tüp bebek yaptırcak allhn ıznıyle
seremcem..........................asılama yapılcak:94:
Kımyacı43...........................4 subat
vıladımır.............................4 subat
xlxl....................................ara verdı
ınvoice...............................HAMILE
tombık...............................HAMILE
gamze20.............................HAMILE
denızasker...........................HAMILE
havva63..............................HAMILE
msa84.................................HAMILE
brlj......................................HAMILE .....ERKEK..
lorenaaa...............................HAMILE .....ERKEK..
sercem89.............................HAMILE
nutez...................................HAMILE
menas123456.......................HAMILE ......ERKEK..
Mınıkbebişim.........................HAMILE ......ERKEK.. ......... DOGUKAN ARIN ımız gelıyor
sglbnt...................................HAMILE ......KIZ......
beykanneslı...........................HAMILE .......ERKEK..
ebrulımavı.............................HAMILE .......ERKEK..
esmersırıne............................HAMILE .......ERKEK..
zeycan27...............................HAMILE .......KIZ.......
hıcran4242............................HAMILE
selınay..................................HAMILE ........ERKEK..
Loyalsun...............................HAMILE .........KIZ......
evlımutluu.............................HAMILE ........ERKEK..
handrake...............................HAMILE
pınarıma................................HAMILE ........KIZ.......
cımcımelek.............................HAMILE
selam kızlar nasılsınız..
hava buzzzZZZz gibi bizim buralarda donuyoruzzzZZZzzZ
maşallah ya topiğimizin ilk ikizleri Allah yardımcın olsun şimdiden...
blazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cnmmmmmmmm ikiz miiiiiii çooook sevindimmmmmmm cnm benimmmmm yaaaa allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ilk ikiz annesi sensin topikte cnm çok özletme kendiniiiii
Cnm seninde hayrli ugurlu olsnn cok mutlu oldm adina ne guzell iki tane bebisin olck saglukla ins.
yaaa cok güzel bişey senin duygun rabbm saglklı shtlı versn yaı mesela bn bı tanesnn habernı umutla bklerkn ıcnde ıkı kln attdgnı bılmk cok guzel
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızzz bir gun buraya bende hamılemıyımmm yazıcakmıydım dıyordum ve o gunnn geldiiiiiiiiiiiiii eskilerden bi hicranı görebiliyorum :))))) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM kızlarrrrr ama cok cokk yenı daha adetım 6 gun var dün kan testı yaptırdımmm 11.51 cıktı sızce nasılll
Amiiinn...inşallah lokumum annne oluruz inşşaallah
Darısı başımızaaa... Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallaahhh.. Burda yeniyim ama sizi tanıyor gibi sevindiimm..kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm nasılsınızzz bir gun buraya bende hamılemıyımmm yazıcakmıydım dıyordum ve o gunnn geldiiiiiiiiiiiiii eskilerden bi hicranı görebiliyorum :))))) HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM kızlarrrrr ama cok cokk yenı daha adetım 6 gun var dün kan testı yaptırdımmm 11.51 cıktı sızce nasılll
Selam kızlar nasılsınız?
..............Benim bebişlerim olcak biliyo musunnn
Selam herkeseee..
İnşallah sağlıklı güzel haberlerini alacaksın canım. Ne güzel hem de doğum günündeeeKötü şeyler düşünme sakıınn.. Daha minicikmiş.. O güne kadar annesi babası için pıtpıt atacak kalbi inşallah..
Bizlere de nasip olsun inşallah
Amiiinn...
Darısı başımızaaa... Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallaahhh.. Burda yeniyim ama sizi tanıyor gibi sevindiimm..
İkizleeerrr... Oyyy!! Yerim ben onlarrıııı... Ne güzel bir duygudur, çifte mutluluk:) Allah bizlere de o minicik kalplerden nasip etsin inşallah.. Senin de sorunsuz sağlıklı geçsin gebeliğin ve sağlıkla kavuş bebişlerine inşallaahhh..
canım gönlünü ferah tut annesi kalp atışını duyacaksın inş
günaydın arkadaşlar bende baya ara vermiştim hamile kalamıyordum.geçensene ocak ayında kürtaj olmuştum.bu sene ocak ayında müjdemi aldım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.sağlıcakla kucağımıza alırız inşallaaaah:))ben haftaya ikili teste gideceğim sizler ne zaman gideceksiiz.güzel sonuçlarla dönelim inşallah....
canııııııııııııııııııııııııııım gözün aydınnnnn tebrik ederim sağlıkla gelsin inş miniğimiz.6 gün olmasına göre değerin cok iyi2 gün sonra tekrarla bebişimmmmm testini sağlıkla yükselecek inş annesiii bak o gün geldi işteee cok şükürr Rabbim c.c. bizlerede nasip etsin inş
İkizleeerrr... Oyyy!! Yerim ben onlarrıııı... Ne güzel bir duygudur, çifte mutluluk:) Allah bizlere de o minicik kalplerden nasip etsin inşallah.. Senin de sorunsuz sağlıklı geçsin gebeliğin ve sağlıkla kavuş bebişlerine inşallaahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?