Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyilik cnm sen nasılsın nasıl gidiyooo hamişlikkk

tatlımm ya cnm benim miğde bulantılarım 2,3gündür olmuyor dünde bel ağrım gitti kasıklarımda artık çok sık ağrımıyor bi terslik mi var acaba demekten alı koyamıyorum kendimii allahımm sabır vesin bütün annelere ayın 22 de gittim dr kalp atışları duyulmadı 6 haftalıkmış tam 1 marta tekrar gel dedi işallahh bebeğim daha doğmadan bana doğum günü hediyesi verirr burdayım annecim diyye doğum günümde kalp atışlarını dinlemeye gideceğizz şimdi tam 6+3 haftalığizz

iyiyimcnm çok şükürr sen böyle hamilelik felan diyince içim cız ettiya rabbim isteyen herkeze annelik duygusunu en derinden tatmayı nasip etsinn

Son düzenleme:

inşallahhhhh sağlıklı bir şekilde pıt pıtları duyarsın cnm benimmm sen gönlünü ferah tut o seni bırakmazzz annesiiii ne güzeldir o duygu kim bilirrr biz yaşayabilcez mi acaba allahım içiindeki kuşkuları alsınnn bebişin sana tutunurrrr

işallah bırakmaz annesini cnm benim kader kısmet rabbim nasip ederse her türlü olurr eltim korunduğu halde bi öğreniyorki 2 aylık hamile bebiş süprz yapmışş 4. çocuk olacakk işallah seninde olurr dün bi arkadaş gördümm okadarr tüp aşılama yapmasına rağmen olmamış tedaviyi bırakmışş 11 sene sonra hamile olduğunu öğrenmişş

batım 5 mart yazarmısınız

doğru cnm zamanı vardır mutlaka ama 11 sene de çok ya rabbim yardımcımız olsun daha fazla beklemek istemiyourm

doğru cnm zamanı vardır mutlaka ama 11 sene de çok ya rabbim yardımcımız olsun daha fazla beklemek istemiyourm

her şeyin hayırlısını iste cnm asla eksik dua etme birde ezan okunurken ve ezan bittikten sora çok dua et cnm olur muu
benim alltta oturan bi komşum var 3 düşük yapmışş film çekmiş bi kaç gün önce aynı senin gibi kanaması durmamış rahmi kalp şeklndeymiş tüpünün biri delinmiş fil çekilirkenn allah korusun dünyada neler var biz sağsalim atlatık o günlerii sen hep dualarımdasın cnm işallahh yeğenim annesine süpriiz yapacakk

[sultann_;34174220]merhabalar nasılsınız ben bayadır girmiyordum.geçmişi bilmiyorum.gamzeyi gördüm hayırlı olsun canım sağlıcakla al inşallah kucağına.
aminn canjm tsk ederim Rabbim herkewe nasip etsjn

cok güzel cikmis sonucun hayirli olsun Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin ins:)

ooo baya büyümüş srnin melegin ben taramaya nisanda gitcez Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsun inş

olur canim yeterki zamanı gelsin[/QUOTE]

aynen erken tatlım ama gelsede hiç fena olmazdı yaniiii

Evet canlar erken daha ins. Geleck birgn...

canım gönlünü ferah tut annesi kalp atışını duyacaksın inş

benide eklermisin bat 30 mart inşallah uğur getirir :18::18:

maşallah ya topiğimizin ilk ikizleri Allah yardımcın olsun şimdiden...

blazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cnmmmmmmmm ikiz miiiiiii çooook sevindimmmmmmm cnm benimmmmm yaaaa allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ilk ikiz annesi sensin topikte cnm çok özletme kendiniiiii

Cnm seninde hayrli ugurlu olsnn cok mutlu oldm adina ne guzell iki tane bebisin olck saglukla ins.

hepinize çok teşekkür ederimarkadaşlar. rabbim sağlıkla sonuna ermeyi nasip etsin inşallah. rabbim iki bebişi bize nasip ettiği için o kadar mutluyum ki anlatamam. dilwrim isteyen herkes bu duyguyu tadar.

lilitymmmmm canım, bu dönem öğlenciyim ve sınıfım çok kalabalık. mahvoluyorum. o nedenle giremiyorum nete arada okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazacak takatim kalmıyor.

yaaa cok güzel bişey senin duygun rabbm saglklı shtlı versn yaı mesela bn bı tanesnn habernı umutla bklerkn ıcnde ıkı kln attdgnı bılmk cok guzel

öğrendiğim anda yaşadığım mutluluğu anlatamam. rabbimden dileğim, sonuna kadar sağlıklı bir şekilde bebişlerimle beraber gidebilmek.

çok sevindim canım. allahım hepimize sonuna erdirmeyi nasip etsin inşallah.

Selam herkeseee..

İnşallah sağlıklı güzel haberlerini alacaksın canım. Ne güzel hem de doğum günündeee Kötü şeyler düşünme sakıınn.. Daha minicikmiş.. O güne kadar annesi babası için pıtpıt atacak kalbi inşallah..

Bizlere de nasip olsun inşallah

inşallah lokumum annne oluruz inşşaallah
Amiiinn...

Darısı başımızaaa... Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallaahhh.. Burda yeniyim ama sizi tanıyor gibi sevindiimm..

Selam kızlar nasılsınız?

..............Benim bebişlerim olcak biliyo musunnn

İkizleeerrr... Oyyy!! Yerim ben onlarrıııı... Ne güzel bir duygudur, çifte mutluluk :) Allah bizlere de o minicik kalplerden nasip etsin inşallah.. Senin de sorunsuz sağlıklı geçsin gebeliğin ve sağlıkla kavuş bebişlerine inşallaahhh..

canım gönlünü ferah tut annesi kalp atışını duyacaksın inş

canlarım benimm çok sağolunn içimi rahatlattınızzz işallah rabbimm hayırlısı ile anne olmak isteyen herkeze bu duyguyu en derinden tatdırır

Canimmmm vallaa 6ayda beri ugrasiyodummm artik bende esimde korkmaya basladik biseyimiz mi var acaba diyoduk ve bu ay sonunda ikimizde doktora gidicektik neyse benim basim donmeye basladi su bir haftadirr hic durmadan yemek yiyordum ama bu hamilelikle alakali degildi cunku bu durum uzun zamandir bende vardi korktumm bi doktora gidelim niye basim donuyo diyee gittik kan testi istedi ve hamike oldugum ciktii ve nasil hamile kaldim biliyomusunuzzzz birgun esimlee dort gunden beri iliskiye girmiyodukk neysee yataga girdikkk icim.bi kaynadii onundaaaa tabiii cok istekliydikk o aksam oldu iste bebisimm:))))) ayaklarimida havaya diktimmmmm simdi cok sukurrr darisi isteyen herkezeee insallahhhh

Aminnnnnnnnn bebis sahibi olmak isteyenler sadece tek diyecegim sey esinizle iliskiye girerkennn cokkk istekli olunnn oda ayni sekilde

çok teşekkür ederim canım. inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…