Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hosgeldin cnm
Konu sahibi msa84 e ozelden mesaj atarmisin herzaman giremiyor
Bat beklenen adet tarihi demek

tamam teşekkürler kızlar benimmde bir ekim benide ekleyin.. umarım herkesin bat günü geçer ve testte o her zmman beklenen ikinci çizgiyi görürüz hayırlısıyla

yok canım gece 12 de benim kociş yatalım dedi uykum yoktu yattık ama uyuyamadım en son saate baktığım da 1 buçuk tu beni almadan yatağa gitmiyor kırmızılar yüzünden mik mik yok

Ah bu erkeklerrr.benimkininde dun basi cok agriyodu sen yat diyorum.yok sen gelmeden yatamam diyo:))
Aksamin 10 unda yattikk ama uyumusum bende

hayırlı günler kızlar nasılsınız? maaşallah neşenize bayılıyorum ne güzel topik olduk dimi isim yazdıracaklar hemen cevap yazsın listeyi güncelleyeceğim hadi bakalım anne aday adayları,

hayırlı günler kızlar nasılsınız? maaşallah neşenize bayılıyorum ne güzel topik olduk dimi isim yazdıracaklar hemen cevap yazsın listeyi güncelleyeceğim hadi bakalım anne aday adayları,

hayırlı günleeer :) iyiyiz şükür öyle vakit geçiriyoruz sen nasılsın :) üstte rony rumuzlu bi arkadaş vardı bat yazmıştı gördünmü bilmiyorumm

kızlar benım kırmızılar artk tamamıyle geldıı... =(
bende ekıme transfer oldum benım batta 20 ekım ıns bu ay tutar cok moralsızım o yuzden pek gırmıyorum ınternete k kalmayın dostlarım =( dualarımızı unutmayalım canlar buarada bende yıkandıkdan sonra meryem suresını okumaya baslıcam ıns bı bılgı verırsenız memnun kalırım kac gun okunuyodu ?

Sanada hayirli gunler canim
Bu topik baska dimi :)))
Stres atiyoruz bol boll

amin canımm amin... çok zor yaa. bide mahkemeye girerken yüzyüze geliosun o çok kötü :26: ama bende iyi yaptığımı düşünüyorum.. olan onlara oldu gerçi ama benim çıkışımı verdiler o olaydan sonra.. ama Rabbim okadar büyükki, benden sonra gelen hiç bi muhasebeci sebaat edememiş. çok kıllardı belki ondan neyse aradan 5 ay geçti tabi ben yediremedim kendimi haberlerini alıorum eski iş yerimin. çünkü benle alakalı bi memnuniyetsizlik yoktu. olay çıktı die çıkarılmıştım. neyse 5 ay sonra başka güzel bi yere iş yeri aççaz die sen kalk burayı bi anda sezonu geçirmesin die ucuza verrr o yeni devralanlarda tavsiye üzerine beni geri bul.. şimdi çıkarıldığım yerdeki işyerimde yeni patronlarımlayım. halbuki mahkemelik olduğum o manyakların hedefi beni işimden etmekti ama o 5 ay boyuncada onlara rakip bi firmada çalışmıştım 2 mahalle ötesinde. ve o patronum biraz kırık olduğu için de korkudan yanıma yaklaşmayı bırak konuşamadılar bile benle

canımm hakkında hayırlısı böyleymiş demekki sakın üzme kendini, inşallah bi dahaki aya.. Meryem suresi de 41 gün okunuyo sanırım dün bi arkadaş öyle yazmıştı. bizlere de dua et

merhaba canım benim bat 15 ekim, beni de listeye eklermisin?hepimize bu liste şans getirsin bu ay güzel haberleri alalım inşallah...

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım adetim 2 gün gecikti düzensiz adetim ama yinede bebek istedigim için ümidim var biraz inş hamişimdir dua edin lütfen

hayırlı gunlerr canımm.... amann neşemiz yerinde olsuunnn....ekimde güzel haberlerle dahada neşeleniriz inşallahhh.... bu topik başka topik taklitlerimizden sakınınızzz....

canımm hakkında hayırlısı böyleymiş demekki sakın üzme kendini, inşallah bi dahaki aya.. Meryem suresi de 41 gün okunuyo sanırım dün bi arkadaş öyle yazmıştı. bizlere de dua et

amın canım ya ıster ıstemez ınsan bı tuhaf oluyo =( ama yapacak bısey yok tabı rabbıme ısyan edecek degılız ya rabbım bılıyo neyın ne oldugunu...
ama 41 gün e adet gırıyo araya yanı tabı ıns gırmede benıdme bıldıgım 19 gun aralıksız okunması lazımmıs ama tam olarak bılgım yok yanı saol canım benım dular musterek

ben sayı ile okumadım hiç, oyüzden kaç gün olduğunu bilmiyorum da dün burda kızlardan biri diyodu 41 gün okuncak ben adet olduğumda da eşim okucak diye, o yüzden dedim. Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıylaaa

hayırlı günleeer :) iyiyiz şükür öyle vakit geçiriyoruz sen nasılsın :) üstte rony rumuzlu bi arkadaş vardı bat yazmıştı gördünmü bilmiyorumm

teşekkür ederim canım iyiyim şükür,bizde çalışmaları bitirdik bekleyeceğiz inşaalah yarın progesteron takibi yapılacak yumurtalıklar takip edilecek inşaallah hayırlı sonuçlar olur

Bak canım üzülmeyi bırak bi kenara ve şöyle düşün bebeklerimizin gelecegi tarih Allah tarafından yazılmış ve belli onun icinde heray bi adım daha yaklaşıyoruz bebeklerimize böyle düşün Allahim tek verdikten sonra almasın acısını göstermesin diye dua et anlaştık mi

Saglik olsun canim.uzulmek yok.uzulunce yumoslar kusermis
Onumuze bakcaz.stres yapmadan
Bizimde vakti saati gelince olacak merak etme
Meryem suresi kac gun bilmiyorum cnm ben
Suresi varmiydi ki

hm tamam canım sımdı bende esıme sordum oda okurum dedı ıyı barı ıns hakkımızda hayrlısı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…