Tunaydin cnm
Hayirdirf nie uyuyamadinn
Mik mikten mi yoksa:))
Hosgeldin cnm
Konu sahibi msa84 e ozelden mesaj atarmisin herzaman giremiyor
Bat beklenen adet tarihi demek
yok canım gece 12 de benim kociş yatalım dedi uykum yoktu yattık ama uyuyamadım en son saate baktığım da 1 buçuk tu beni almadan yatağa gitmiyorkırmızılar yüzünden mik mik yok
hayırlı günler kızlar nasılsınız?maaşallah neşenize bayılıyorum ne güzel topik olduk dimi isim yazdıracaklar hemen cevap yazsın listeyi güncelleyeceğim hadi bakalım anne aday adayları,
hayırlı günler kızlar nasılsınız?maaşallah neşenize bayılıyorum ne güzel topik olduk dimi isim yazdıracaklar hemen cevap yazsın listeyi güncelleyeceğim hadi bakalım anne aday adayları,
evet ben de genetik testlerden bişey çıkıcak ya da tekrar aynısı olacak diye korkuyorum... ama testlerden bişey çıkarsa en azından nedeni bulunmuş olur, o da var. neyse hayırlısıyla kazasız belasız hayırlı evlat sahibi olalım inşallah...
ayy Allah korusun, senin işyerini ne diye basarlar ki, Allah Allah :26: Neyse sen en iyisini yapmışsın, yargı halletsin herşeyi, siz uzak durun canım, aman aman:18:
Allah aynı acıları tekrar yaşatmasın
kızlar benım kırmızılar artk tamamıyle geldıı... =(
bende ekıme transfer oldum benım batta 20 ekım ıns bu ay tutar cok moralsızım o yuzden pek gırmıyorum ınternete k kalmayın dostlarım =( dualarımızı unutmayalım canlar buarada bende yıkandıkdan sonra meryem suresını okumaya baslıcam ıns bı bılgı verırsenız memnun kalırım kac gun okunuyodu ?
Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım adetim 2 gün gecikti düzensiz adetim ama yinede bebek istedigim için ümidim var biraz inş hamişimdir dua edin lütfen
canımm hakkında hayırlısı böyleymiş demekki sakın üzme kendini, inşallah bi dahaki aya.. Meryem suresi de 41 gün okunuyo sanırım dün bi arkadaş öyle yazmıştı. bizlere de dua et
amın canım ya ıster ıstemez ınsan bı tuhaf oluyo =( ama yapacak bısey yok tabı rabbıme ısyan edecek degılız ya rabbım bılıyo neyın ne oldugunu...
ama 41 gün e adet gırıyo araya yanı tabı ıns gırmede benıdme bıldıgım 19 gun aralıksız okunması lazımmıs ama tam olarak bılgım yok yanı saol canım benım dular musterek
hayırlı günleeer :) iyiyiz şükür öyle vakit geçiriyoruz sen nasılsın :) üstte rony rumuzlu bi arkadaş vardı bat yazmıştı gördünmü bilmiyorumm
bende ekıme transfer oldum benım batta 20 ekım ıns bu ay tutar cok moralsızım o yuzden pek gırmıyorum ınternete k kalmayın dostlarım =( dualarımızı unutmayalım canlar buarada bende yıkandıkdan sonra meryem suresını okumaya baslıcam ıns bı bılgı verırsenız memnun kalırım kac gun okunuyodu ?
ben sayı ile okumadım hiç, oyüzden kaç gün olduğunu bilmiyorum da dün burda kızlardan biri diyodu 41 gün okuncak ben adet olduğumda da eşim okucak diye, o yüzden dedim. Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıylaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?