Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bilmiyoruz şimdilik. keseleri ayrı ama cinsiyetleri farklı olursa kesin çift yumurtaymış. Sonra anlaşılır dedi dr. Kıyamam ya yemeğine dikkat et bebişin için yemen lazım.
sende cok dikkat yemene icmene tatlim bol su ic saglikla gelsin yawrucuklar ins ne guzel yaa bi tasla iki kus heheeee
canım başınız sağolsun,hep yazardın burda "bugün kv deyiz giremiycem" filan diye,tuhaf oldum şimdi okuyunca,Allah rahmet eylesin.bu arada miniğin cinsiyetini öğrendiniz mi ben takip edemedim son gülerde.
sagol canim allah razi olsun.... minigim daha belli degil iki hafta sonra gidicem...

oyy ne mutlu yaa degerin kat kat artsin canim saglikla kucagina al rabbim isteyen herkese tattirsin

Çooook tebrik ederim,Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah,adetine daha 6 gün varsa bu değer gayet normal canım,sonuçta 5 üzeri
gebe kabul ediliyor.Aramıza hoşgeldin,darısı diğer arkadaşlara inşallah..

takvimde yazanı görebiliyomusun gamzecim. senin bebiş 1 gr benimki 4 gr olmus

Canım tebrik ederim.Allah sağlıklı doğum hayırlı evlalar verin inşallah.Yumurtlama takibi falan yaptırmışmıydın canım yoksa tamamen kendiliğinden mi?(klomen,gonal-f falan kullanmışmıydın)

Hamilelik takviminde isim tavsiye etmiş kk sana :)))

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 27-08-2014 Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 182 gün kaldı.

Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 45 gr. - Yaklaşık boyu : 74 mm. (Baştan Popoya)

fasulyem benjm yaa :) goremiyorum yorumu telden giriyoeum yaa senin 8 gram malum iki tane:) sipalar yaa Allahim herkese nasip etsinjns

buda yeni takvimin canım...
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 14-10-2014 Hamileliğimin 8. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 230 gün kaldı.
Beyinin kas hareketlerini koordine eden bölgesi olan beyincik gelişmeye başladı. Kolun dirsek ve bilek bölgeleri görülebilir hale gelmeye başladı. Bebeğinizin karaciğeri karın bölgesinde bir kabarıklık yaratacak kadar büyüdü.Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2 gr.

canım benim cok sagol :) büyümüş minkim dün gördük kalbi pirpir atiodu haftasyila esit gidiyomus hersey yokundaymis:)

ins kuzucum ins 13 marta yeniden kontrolum var 3 nisanra tarama testu yapılacak:) bu tarihleri bile duymak cok güzel yaa allahim brbislerimizi bize bagislasin ins:)

amin cnm inşallahhh...heyecan hiç bitmiyor ki, kese, kalp atışı, 2'li tarama testi, 14-15.haftada cinsiyet, 16.hafta kontrol, 20.hafta civarı ayrıntılı ultrason, 24. hafta şeker yüklemesi... Allah herkese nasip etsin inşallahhhhhhh... ben hala kontrollerime 2 hafta kala başlıyorum stres yapmaya...

aminn Allahim herkrse sağlıklı gebeliler nasip etsin inş

Aminnnnnnnnn bebis sahibi olmak isteyenler sadece tek diyecegim sey esinizle iliskiye girerkennn cokkk istekli olunnn oda ayni sekilde
Canim tebrik ederim daha fazla bekletmeden gelmis bebeginn
canım benim cok sagol :) büyümüş minkim dün gördük kalbi pirpir atiodu haftasyila esit gidiyomus hersey yokundaymis:)
Gamzeeeee gozun aydin pitpitlari da duymussun. Bundan sonrasi cabucak akip gider artik
minnoş yaaa, ooo annesi daha testlere gitceksiniz minişinle :)

Canim nasilsinn nasil gidiyor oglusunla

çok şükür canım.. sağlıkla ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
aminn cumlemiz ins sağlıkla kucağımiza alalım

Gamzeeeee gozun aydin pitpitlari da duymussun. Bundan sonrasi cabucak akip gider artik

cok şükür duydum 9mm olmus minikim allaha emanet artik:)) ims çabucak gecsin zman hemen ekim gelsin:))

çok şükür iyiyiz cnm, sizin nasıl gidiyo? minişin başladı mı tekmelere? benim miniş birazcık yaramaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…