Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet canim artik duzene girdi cok sukur. Guclendi tekmelerimiz haftaya seker yuklememiz var. Artik cabucak ilerliyoruz yaa cok guzeeel

sorma yaaa bazen çok çabuk geçiyo gibi geliyor bana , bazen de hiç zaman geçmiyor gibi. şeker yüklemesi yaptırdım ben, kurtuldum çok şükür darısı başına...ben de 18.haftadan beri hissediyorum hareketlerini net olarak. büyüsün de dogsun minnoşlarımız :)

İnsallah yaa ben daha buyuyemedim bilee kucucuk bi top var gibi karnimda azcik buyuyeyim de oyle gelsinler

tmm bitanemmm iyi çalış derslerine ama güzel haberleri bize yazmayı unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoook öpüyorum seniiiii ikiz annesiiiiii

günydın canımcımmmmm :)))) kız lili rüyamda seni gördüm dün akşam :)

allahhhh hayır etsin hayırlı ezan vakti nasılll gördün tatlımmmmmmmm kııııııızzzzz gece rüyalarını mı süslüyorum gece beni mi düşünüyorsun açık konuşşş

Canim tebrik ederim daha fazla bekletmeden gelmis bebeginn

Gamzeeeee gozun aydin pitpitlari da duymussun. Bundan sonrasi cabucak akip gider artik

Canim nasilsinn nasil gidiyor oglusunla

evet tatlım cok sukur ama ne bılım korkuyorummm bugun yıne test yapıcam bakalım degerlerım yukselmısmıı .11,51 di ıkı gun once sence ıyımı degerım tatlım daha adetıme 4 gun var

aminnnnnnnnnnnnnn güzel kalpli arkadşım sağolllllllll

Evet canlar erken daha ins. Geleck birgn...[/QUOTE]
gelir gelirrrrrrrrrrr
bugün kasık ağrım yok canım kalmadı :) 19. günüm kalmasın daha artık yeter yani

oyy cnm benım gecsın tabııı allah bebeiş sahibi olma çabasındaki herkese yardım etsin

canlarım yaaaa bsıey sorucamm adetıme 6 gun varken kan testı degerım 11,51 cıktı iyimi sızce hamılemıyım ?doktor %75 hamılesın dedi ama ne bılım korkuyorum yınede

canlarım yaaaa bsıey sorucamm adetıme 6 gun varken kan testı degerım 11,51 cıktı iyimi sızce hamılemıyım ?doktor %75 hamılesın dedi ama ne bılım korkuyorum yınede

canım daha önce yazdım ama görmedin sanırım ne belirti yaşadın da test yapmaya karar verdin?yada neden yaptın testi.bencede hamilesin

canım daha önce yazdım ama görmedin sanırım ne belirti yaşadın da test yapmaya karar verdin?yada neden yaptın testi.bencede hamilesin

canımm mıdem bulanıyordu uzun zamandır ama hamılelıgımden degıl bu bulantı 2-3 aydan beri oluyoduu esımde gel senı doktora gotureyım dedi gittik mıde bulantısı dıyınce doktorların aklına hamilemisin sorusu geliyor oyuzden test ıstedı yaptırdık orda cıktı suan hıc bır belırtım yokkk sadece cok hafif belım ağrıyor okadar ve gohuslerım 20 gun oncesınden sankı adet olacakmışım gıbı şişlerdiiii

hamişler bile değerinin güzel oldugu söyledi korkma ben bilmiyrum ama bat günü yaparsn gene kan testi

anladım canım normaldede adetten önce şişiyor muydu göğüslerin, birde acıma sızlama var mı göğüslerinde

allahhhh hayır etsin hayırlı ezan vakti nasılll gördün tatlımmmmmmmm kııııııızzzzz gece rüyalarını mı süslüyorum gece beni mi düşünüyorsun açık konuşşş

kıııııııızz 3 kişiymişiz diğeri kim bilmiyomm banka oturmuşuz sohbet ediyoz yüzünü hatırlamıyomm ama sen liliymişsinn hamileleikle ilgili yine bişey konuşuyozz tam hatırlayamıyorum detaylarıı hayır olsun inş kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :))))

canııımm kimyasal gebelik geçirmiş birisi olarak söylüyorum değerin güzell 2 gün sonra tekrarla ama değerini mutlaka..2kat artıyorsa herşey yolunda inş.bak şöyle anlatayım sana benim adetimden 10 gün sonra faalndı sanırsam öye hayırlıyorum adet görmeyince kan testi yaptık değerim 20 lerdeydi...düşün 10 gün geçmiş benimki...senin ise 6 gün erken :))) herşey yolunda bence ama dediğim gibi tekrarla testini ve gönlünü ferah tut canımmm

inşallah birlikte hamile kalırızzz burda konuşuruzzz tatlımmm o 3. kim acaba dilek olsa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…