Evet canim artik duzene girdi cok sukur. Guclendi tekmelerimizhaftaya seker yuklememiz var. Artik cabucak ilerliyoruz yaa cok guzeeel
sorma yaaa bazen çok çabuk geçiyo gibi geliyor bana , bazen de hiç zaman geçmiyor gibi. şeker yüklemesi yaptırdım ben, kurtuldum çok şükür darısı başına...ben de 18.haftadan beri hissediyorum hareketlerini net olarak. büyüsün de dogsun minnoşlarımız :)
Ayy insallah zaman keyifli keyifli gecsin de koklayalim meleklerimizi doya doyaaa
aminnn ins kuzucum bende hissedryim hareketlerini sonra kokusunu duyayimm nasilda heyecanli :)
İnsallah yaa ben daha buyuyemedim bileekucucuk bi top var gibi karnimda azcik buyuyeyim de oyle gelsinler
benim karnım bi anda çıktı, minicikti 2 haftada büyüdü :)
hepinize çok teşekkür ederimarkadaşlar. rabbim sağlıkla sonuna ermeyi nasip etsin inşallah. rabbim iki bebişi bize nasip ettiği için o kadar mutluyum ki anlatamam. dilwrim isteyen herkes bu duyguyu tadar.
lilitymmmmm canım, bu dönem öğlenciyim ve sınıfım çok kalabalık. mahvoluyorum. o nedenle giremiyorum nete arada okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazacak takatim kalmıyor.
günydın canımcımmmmm :)))) kız lili rüyamda seni gördüm dün akşam :)
Canim tebrik ederim daha fazla bekletmeden gelmis bebeginn
Gamzeeeee gozun aydin pitpitlari da duymussun. Bundan sonrasi cabucak akip gider artik
Canim nasilsinn nasil gidiyor oglusunla
her şeyin hayırlısını iste cnm asla eksik dua etme birde ezan okunurken ve ezan bittikten sora çok dua et cnm olur muu
benim alltta oturan bi komşum var 3 düşük yapmışş film çekmiş bi kaç gün önce aynı senin gibi kanaması durmamış rahmi kalp şeklndeymiş tüpünün biri delinmiş fil çekilirkenn allah korusun dünyada neler var biz sağsalim atlatık o günlerii sen hep dualarımdasın cnm işallahh yeğenim annesine süpriiz yapacakk
aminn canjm tsk ederim Rabbim herkewe nasip etsjn
cok güzel cikmis sonucun hayirli olsun Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin ins:)
ooo baya büyümüş srnin melegin ben taramaya nisanda gitcez Allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsun inş
olur canim yeterki zamanı gelsin
bugün kasık ağrım yok canım kalmadı :) 19. günüm kalmasın daha artık yeter yani
canlarım yaaaa bsıey sorucamm adetıme 6 gun varken kan testı degerım 11,51 cıktı iyimi sızce hamılemıyım ?doktor %75 hamılesın dedi ama ne bılım korkuyorum yınede
canım daha önce yazdım ama görmedin sanırım ne belirti yaşadın da test yapmaya karar verdin?yada neden yaptın testi.bencede hamilesin
canlarım yaaaa bsıey sorucamm adetıme 6 gun varken kan testı degerım 11,51 cıktı iyimi sızce hamılemıyım ?doktor %75 hamılesın dedi ama ne bılım korkuyorum yınede
canımm mıdem bulanıyordu uzun zamandır ama hamılelıgımden degıl bu bulantı 2-3 aydan beri oluyoduu esımde gel senı doktora gotureyım dedi gittik mıde bulantısı dıyınce doktorların aklına hamilemisin sorusu geliyor oyuzden test ıstedı yaptırdık orda cıktı suan hıc bır belırtım yokkk sadece cok hafif belım ağrıyor okadar ve gohuslerım 20 gun oncesınden sankı adet olacakmışım gıbı şişlerdiiii
anladım canım normaldede adetten önce şişiyor muydu göğüslerin, birde acıma sızlama var mı göğüslerinde
allahhhh hayır etsin hayırlı ezan vakti nasılll gördün tatlımmmmmmmm kııııııızzzzz gece rüyalarını mı süslüyorum gece beni mi düşünüyorsun açık konuşşş
kıııııııızz 3 kişiymişiz diğeri kim bilmiyomm banka oturmuşuz sohbet ediyoz yüzünü hatırlamıyomm ama sen liliymişsinnhamileleikle ilgili yine bişey konuşuyozz tam hatırlayamıyorum detaylarıı hayır olsun inş kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?