canlarım yaaaa bsıey sorucamm adetıme 6 gun varken kan testı degerım 11,51 cıktı iyimi sızce hamılemıyım ?doktor %75 hamılesın dedi ama ne bılım korkuyorum yınede
inşallah birlikte hamile kalırızzz burda konuşuruzzz tatlımmm o 3. kim acaba dilek olsa bari
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn inş canımm valla o kim bilmiyorum ama liliyi hatırlıyommmm
canııımm kimyasal gebelik geçirmiş birisi olarak söylüyorum değerin güzell 2 gün sonra tekrarla ama değerini mutlaka..2kat artıyorsa herşey yolunda inş.bak şöyle anlatayım sana benim adetimden 10 gün sonra faalndı sanırsam öye hayırlıyorum adet görmeyince kan testi yaptık değerim 20 lerdeydi...düşün 10 gün geçmiş benimki...senin ise 6 gün erken :))) herşey yolunda bence ama dediğim gibi tekrarla testini ve gönlünü ferah tut canımmm
dilek varya bu topik te ama girmiyo artık oda kimyasal yaşamıştı bi an aklıma o geldi hayırlısı olsun cnm bata ne kadr kaldı
canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cok tskederımmmm cok mutlu ettin beniii insallahhhh
isimden hatırlayamadım kız nicki neinş onun bebişide bekletmeden gelir..benim bata daha var yaaa 8-9 gün falan...ama yumurtam 17.sinde çatlamıştı ayın 2-3 ünde adet oldum oldumm olmadım test yapcam barii strese girmem ne olacaksa olue adetim gecikmez gelir hemen hayırlısı kuşumm.ama bende bu ay bişey yok içimden bir ses öyle diyor ve hissediyorum belirtilerimde yok yok oğlu yok yaniiii
canlarım yaaaa bsıey sorucamm adetıme 6 gun varken kan testı degerım 11,51 cıktı iyimi sızce hamılemıyım ?doktor %75 hamılesın dedi ama ne bılım korkuyorum yınede
benimde hiç bir belirtim yok 4 gün var bata ama hiç birşey hissetmiyorum anne olmak istiyorum ama çok takmamaya çalışıyorum kafamı dağıtıyorum hemen gelsin die anmıyorum bile ama hep kalbimde dilim söylemesede kalbimdee içimde hissetmek istiyorum küçük ayaklarını karnıma dokunsun istiyorum minik elleri kokusunu duymak istiyorum cennet kokusunu annem demek istiyorum rabbim yardımcımız olsun
canım adetıme bır hafta kala şişerdi ama bu ay 20 gun oncedenn şiştiler ağrıyor sadece sızlama yok
canim dün yazdım okumadin sanirim su degere gore hamilesin ama saglikli bi hamilelok olmasi icim degerinin artmasi lazim bikac gun sonra kan testuni yenile artmissa sıkıntı yoktur ve hesaplama yap kendin iki gunde ikiye katliyo 1600 lere cikinca degerin keseni karindan gorebilirler :) allh sagliklo gebeliklef nasop etsin ins
canıııımmm benimm yaaa.inanki hepimiz aynı duygular içindeyiz..ne kadar kafaya takmayım etmeyim desende olmuyor...Allah'tan ümit kesilmez..benim eltimin 13 yıl sonra çocuğu oldu bir tane oğlu vardı düşünnnn sonrasında 10 seneyi geçkin olmamış oda artık kafadan atmış gitmiş nede olsa olmuyor diye..ama bak Rabbim c.c. hiç beklmediği anda gönderdi üstelik bir de tatlı kızı olacakRabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırkmasın...lilim sen doktora göründün dimi bu arada sorun var mı sende veya eşinde ? benim ilk eşimin testinde değerler yoktu normal norml yazıyoduu bu doktorum detaylı isteyince sorun olduğunu gördük keşke en baştan yaptırsaydık ta önlemini alsaydık diyoruz...
göze görünür hiç bir problem yok cnm minik kistler vardı onları hallettik sonra prolaktin yüksek çıktı süt hormonum göğüslerimden süt geliyordu onlarıda hallettik allaha şükür rahim filmi çektirdim 3 ay oldu yumurtalıklarımda gelişiyor çatlıyor herşey normal dedi dr. bekleyin dedi olmazsa yaza doğru aşılama yaparız dedi
cok şükür canımmm minik kistlerden hiçbişey olmaz inş..eşin test yaptırdı mı peki buda cok önemli
bende buradayımm benide görrrr :76::76:
cok şükür canımmm minik kistlerden hiçbişey olmaz inş..eşin test yaptırdı mı peki buda cok önemli
sen bende önce davranıdnnnnh.g canımmmm bu benimmm içinde cok cok cok sevdiklerimin olduğu canımmmmm topikimmmm :)bu yola beraber çıktık hemen hemen herkes hamile kaldı inş sanada uğur getirir
eşimin değerleri çok iyi cnm 1 buçuk yıllık evli olmamıza rağmen spermleri çok güzel dedi ileri hareketlisi bille 75 in üstünde onunla ilgili birşey yok dr senle tedavimiz bitti ama hgs den sonra 3 ay olmazsa aşılama yaparız dedi ama biz yaza kadr bekliycez
maşalahh canımmm seninde yumurtlama ve çatlama sıkıntın yok yumurta takibine bir başlasana .ben bu ay başladım doktorum hemen klomen verdi hiç değilse günlerini biliyorum rtık kestirebiliyorum az cok.bir de eşinin değerleri yüzde 75 cok iyi yumurta takibi ile beklemeden hamile kalabilirsin çünkü değerler cok önemli.kac ay erteledim doktora gitmeyi bende baktım olmuyor gittim tedavivnin ilk aşamasına başlayalım dedi doktorum hayırlısı bakalım inş..
yumurlalıklarımın takibi oldu düzenli çatlıyor ovl. testi ile de hemen anlıyorum yaza kadr gitmiycem artık allahım büyük yaşayıp görcezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?