Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

fasulyem benjm yaa :) goremiyorum yorumu telden giriyoeum yaa senin 8 gram malum iki tane:) sipalar yaa Allahim herkese nasip etsinjns

aahahahaha ben onu düşünmemiştim. haklısın 4x2 olması lazım
selam kızlar nabersiniz?

Cinsiyeti belli olmayan hamiş kaldımı topiğimizde?

ben varım daha 9 haftalığım

Merhaba kızlaaarr..

canlarım benimm çok sağolunn içimi rahatlattınızzz işallah rabbimm hayırlısı ile anne olmak isteyen herkeze bu duyguyu en derinden tatdırır

Amin canıımm :) Güzel haberlerini bekliyoruz

Ben de ben deee :)

allahımmmmmm bizden dua istiyorrrr rabbimmm umudumuzu almasın bizdennnn
Amiinn.. Allah'ım hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah..

hayırlısı olsun inş canımmmmm bebişler bekletmesinler artık daha fazla bizleri yüzümüz güler inş
aynen öyle canımmm dua istiyor herkes için kendim içinde ediyoerumm rabbim c.c. en güzel zamanda versin inş ...

Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah aminn..

Bu 1-2 hafta önemli benim için.. İnşallah güzel haberler veririz hepimiz..

Canım ne güzel anlatmışsın yaa Bayıldııımm :)) Amiinn.. Hepimizin başına inşallah.. Hayırlısıyla çabuk gelirler inşalaahhh..

inşallah birlikte hamile kalırızzz burda konuşuruzzz tatlımmm o 3. kim acaba dilek olsa bari

Seni yerim ben ya yerim yerim bitanem benim beni hala dusunuyosun seni coookkk sewiyorum saldim ben artik ama ruyalarima giriyo 2oglumum oldugunu gordum bgun ruyamda evrukcu beni unutmus walla girmiyorum diye

allah nasip etsin hepimize cnm benimmm

Seni yerim ben ya yerim yerim bitanem benim beni hala dusunuyosun seni coookkk sewiyorum saldim ben artik ama ruyalarima giriyo 2oglumum oldugunu gordum bgun ruyamda evrukcu beni unutmus walla girmiyorum diye

canım benim hepimiz bu yola baş koydukkkkk bırakamayızzzz unutamayız birbirimizi beraber anne olcazzzz inşşalhh kendımden çok senin herkesin bebeği olsun istiyorumm bende seni çok seviyorum tatlımmm

Bebeim bizimde bu ay oyle atesli gecelerimiz oldu her ay oluyodu ama cocuk gelmiyo :-(

canım benim hepimiz bu yola baş koydukkkkk bırakamayızzzz unutamayız birbirimizi beraber anne olcazzzz inşşalhh kendımden çok senin herkesin bebeği olsun istiyorumm bende seni çok seviyorum tatlımmm
Canimsin benim ya hicrandan haber war mi hic bitanem nasil oldu dr a gitmismi

valla gitmiş dr. un randevusu varmış görememiş cnm ondan sonra konusamadık tatlımm
Bebeik ya yazik onada neler geldi basinna insallah bebeini alsin kucagina butuk skintilarini unutsun biz bu ay regl oldugunda dr gitmeyi dusunuyoruz gene canim iki aydir gitmiyoruz dr bu ay gidelim dedim artik

Bebeik ya yazik onada neler geldi basinna insallah bebeini alsin kucagina butuk skintilarini unutsun biz bu ay regl oldugunda dr gitmeyi dusunuyoruz gene canim iki aydir gitmiyoruz dr bu ay gidelim dedim artik

bende bu ay kırmızılar gelince tekrar göbeğimi çektirmeye gitcemm arkadşım öyle hamile kaldıı bana umut oldu tekrardan bir ay çektirdim olmadı ondan saçma gelmişti şimdi bu ay tekrardan gitcem bakalım allah neler göstercek

çok yakınız kız bende severgazideyim gerzelede :) bi gün görüşelik çay içek kız :)evime misafir edem seni aslen muş malazgirtliyim canım ama denizlide doğup büyüdüm

bende aslen izmirliyim denizliye gelin geldim senin varmı bebeğin veya sorununuz ne

Gobegini nasil cektiriyosun ki hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…