hayırlısı olsun inş canımmmmm bebişler bekletmesinler artık daha fazla bizleri yüzümüz güler inş
allahımmmmmm bizden dua istiyorrrr rabbimmm umudumuzu almasın bizdennnn
aynen öyle canımmm dua istiyor herkes için kendim içinde ediyoerumm rabbim c.c. en güzel zamanda versin inş ...
fasulyem benjm yaa :) goremiyorum yorumu telden giriyoeum yaa senin 8 gram malum iki tane:) sipalar yaa Allahim herkese nasip etsinjns
selam kızlar nabersiniz?
Cinsiyeti belli olmayan hamiş kaldımı topiğimizde?
ooobi tane daha toprak:) denizlidesin yani denizlililer topikimkzde artiyo
canlarım benimm çok sağolunn içimi rahatlattınızzz işallah rabbimm hayırlısı ile anne olmak isteyen herkeze bu duyguyu en derinden tatdırır
benimde hiç bir belirtim yok 4 gün var bata ama hiç birşey hissetmiyorum anne olmak istiyorum ama çok takmamaya çalışıyorum kafamı dağıtıyorum hemen gelsin die anmıyorum bile ama hep kalbimde dilim söylemesede kalbimdee içimde hissetmek istiyorum küçük ayaklarını karnıma dokunsun istiyorum minik elleri kokusunu duymak istiyorum cennet kokusunu annem demek istiyorum rabbim yardımcımız olsun
Amiinn.. Allah'ım hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah..allahımmmmmm bizden dua istiyorrrr rabbimmm umudumuzu almasın bizdennnn
hayırlısı olsun inş canımmmmm bebişler bekletmesinler artık daha fazla bizleri yüzümüz güler inş
aynen öyle canımmm dua istiyor herkes için kendim içinde ediyoerumm rabbim c.c. en güzel zamanda versin inş ...
Canimmmm vallaa 6ayda beri ugrasiyodummm artik bende esimde korkmaya basladik biseyimiz mi var acaba diyoduk ve bu ay sonunda ikimizde doktora gidicektik neyse benim basim donmeye basladi su bir haftadirr hic durmadan yemek yiyordum ama bu hamilelikle alakali degildi cunku bu durum uzun zamandir bende vardi korktumm bi doktora gidelim niye basim donuyo diyee gittik kan testi istedi ve hamike oldugum ciktii ve nasil hamile kaldim biliyomusunuzzzz birgun esimlee dort gunden beri iliskiye girmiyodukk neysee yataga girdikkk icim.bi kaynadii onundaaaa tabiii cok istekliydikk o aksam oldu iste bebisimm:))))) ayaklarimida havaya diktimmmmm simdi cok sukurrr darisi isteyen herkezeee insallahhhh
inşallah birlikte hamile kalırızzz burda konuşuruzzz tatlımmm o 3. kim acaba dilek olsa bari
Merhaba kızlaaarr..
Amin canıımm :) Güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de ben deee:)
Amiinn.. Allah'ım hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah..
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah aminn..
Bu 1-2 hafta önemli benim için..İnşallah güzel haberler veririz hepimiz..
Canım ne güzel anlatmışsın yaa Bayıldııımm :)) Amiinn.. Hepimizin başına inşallah.. Hayırlısıyla çabuk gelirler inşalaahhh..
Seni yerim ben ya yerim yerim bitanem benim beni hala dusunuyosun seni coookkk sewiyorum saldim ben artik ama ruyalarima giriyo 2oglumum oldugunu gordum bgun ruyamda evrukcu beni unutmus walla girmiyorum diye
Canimsin benim ya hicrandan haber war mi hic bitanem nasil oldu dr a gitmismicanım benim hepimiz bu yola baş koydukkkkk bırakamayızzzz unutamayız birbirimizi beraber anne olcazzzz inşşalhh kendımden çok senin herkesin bebeği olsun istiyorumm bende seni çok seviyorum tatlımmm
evet canım denizliliyim garii..
anammm bi toprak dahaaa buldum.
Canimsin benim ya hicrandan haber war mi hic bitanem nasil oldu dr a gitmismi
meraba toprağım nasılsın bebiş var mı denizlinin neresindensin ?:44:
Bebeik ya yazik onada neler geldi basinna insallah bebeini alsin kucagina butuk skintilarini unutsun biz bu ay regl oldugunda dr gitmeyi dusunuyoruz gene canim iki aydir gitmiyoruz dr bu ay gidelim dedim artikvalla gitmiş dr. un randevusu varmış görememiş cnm ondan sonra konusamadık tatlımm
maleseff yok cnm bekliyorz allah nasip ederse olcak toprağım merkezdeyim ben akkonakta
Bebeik ya yazik onada neler geldi basinna insallah bebeini alsin kucagina butuk skintilarini unutsun biz bu ay regl oldugunda dr gitmeyi dusunuyoruz gene canim iki aydir gitmiyoruz dr bu ay gidelim dedim artik
çok yakınız kız bende severgazideyim gerzelede :) bi gün görüşelik çay içek kız :)evime misafir edem seni aslen muş malazgirtliyim canım ama denizlide doğup büyüdüm
Gobegini nasil cektiriyosun ki hayatimbende bu ay kırmızılar gelince tekrar göbeğimi çektirmeye gitcemm arkadşım öyle hamile kaldıı bana umut oldu tekrardan bir ay çektirdim olmadı ondan saçma gelmişti şimdi bu ay tekrardan gitcem bakalım allah neler göstercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?