bende aslen izmirliyim denizliye gelin geldim senin varmı bebeğin veya sorununuz ne
Gobegini nasil cektiriyosun ki hayatim
yok bebişimiz daha beklemedeyiz rabbim ne zaman nasip ederse olacak inşallah:) kistim vardı hemorajık tedavi gördüm,yasmin kullandım 4 gündür bitti hapım eşimle sık sık ilşki yaşamadık ama hap bitiminden ikigün önce ve iki gün sonra birlikte olduk ayaklarımı kaldırdım,hemen yıkanmadım hemen kalkmadım ayağa tutar ümidiyle işte iki gün sonra koyu kahve lekelenmelerim oldu toplamda 4 gündür adetliyim ama bi türlü kan gelmiyor damla damla kahverengi leke yada peçeteyle sildiğim zaman pembe leke bi pedi bile doldurmadı belim karnımda ağrıyo ama kan yok...normalde 35 40 günde adet oluyorum ve çok fazla kanamam ve çok mu çok şiddetli sancı çekerdim bu ay adetime 1 hafta varken oldum sence neden olabilir.bu arada erpada ayşe seçil özbana gidiyorum..:26::26::18::18:
kizlar belirti bende hic olmadi sadece bel agrisi disinda batna falanda olmadi hic göğüslermde acımadi daha yenj avio belirtilere takilmayinisimden hatırlayamadım kız nicki neinş onun bebişide bekletmeden gelir..benim bata daha var yaaa 8-9 gün falan...ama yumurtam 17.sinde çatlamıştı ayın 2-3 ünde adet oldum oldumm olmadım test yapcam barii strese girmem ne olacaksa olue adetim gecikmez gelir hemen hayırlısı kuşumm.ama bende bu ay bişey yok içimden bir ses öyle diyor ve hissediyorum belirtilerimde yok yok oğlu yok yaniiii
yerim seni ben yaa ins bi minikde snaa gelir bu ay:)gamzeemmmm özledim seni :) nasılsın tatlı bebişin nasıl annesi
evet canım denizliliyim garii..
kuzumm benimmmm inş :)))) ben belirtilere kafayı takmış durumdayım eşimle beraberr hatta eşimde diyoo sende yok bu ay bişey içime öyle doğuyo diye..adama anlata anlata yakında kadın doğumcu kesilcek başımaaakizlar belirti bende hic olmadi sadece bel agrisi disinda batna falanda olmadi hic göğüslermde acımadi daha yenj avio belirtilere takilmayin
yerim seni ben yaa ins bi minikde snaa gelir bu ay:)
masallah qari:))
yok bebişimiz daha beklemedeyiz rabbim ne zaman nasip ederse olacak inşallah:) kistim vardı hemorajık tedavi gördüm,yasmin kullandım 4 gündür bitti hapım eşimle sık sık ilşki yaşamadık ama hap bitiminden ikigün önce ve iki gün sonra birlikte olduk ayaklarımı kaldırdım,hemen yıkanmadım hemen kalkmadım ayağa tutar ümidiyle işte iki gün sonra koyu kahve lekelenmelerim oldu toplamda 4 gündür adetliyim ama bi türlü kan gelmiyor damla damla kahverengi leke yada peçeteyle sildiğim zaman pembe leke bi pedi bile doldurmadı belim karnımda ağrıyo ama kan yok...normalde 35 40 günde adet oluyorum ve çok fazla kanamam ve çok mu çok şiddetli sancı çekerdim bu ay adetime 1 hafta varken oldum sence neden olabilir.bu arada erpada ayşe seçil özbana gidiyorum..:26::26::18::18:
Hahahhakuzumm benimmmm inş :)))) ben belirtilere kafayı takmış durumdayım eşimle beraberr hatta eşimde diyoo sende yok bu ay bişey içime öyle doğuyo diye..adama anlata anlata yakında kadın doğumcu kesilcek başımaaa
bilmiyorum daha önce hiç yaşamadım öyle birşey cnm çokda umutlanma istersen bir kan ver ben özel egeye gidiyorum denizliyi hiç bilmiyordum burda bir arkadşın tavsiyesiyle gittim memenunum inşallah rabbim yüzünüze güler tatlımm
Evet canım.. Hayırlısı olsun inşallah.. Hayırlı zamanda gelsin bebişin..inşallah canım sürprizleri severim..ama adetliyim ben hamile değilim hissediyorum göğsümdede hassasiyet falan yok normal kan gelse böyle oluk oluk anlıcam ama koyu kahve bazen pıhtı şeklinde neyse amann herşeyin hayırlısı ....bağzı kadınlarda adet ağrısı,sancısı,hatta kanamaları bile normal olurmuş hamile olduklarını bile anlamazlarmış bilmiyorum artık dr a gidince çıkar herşey:18::18:
slmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzz???????
canım ekim annelerinde de bi havva var o sen misin?
canım hayırlı olsun hamile olduğunu gördüm biraz önce ne kadar sevindim bilemezsin :) Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inş :))
Bende aranıza yeni katıldım. Eylülden beri bebek sahibi olmak istiyorum. Ama sonuç hep negatif. Bu ay incir ve havuç kürü uyguluyorum eşim de keçiboynuzu. Şu an yumurtlama dönemindeyim. İçimde bu ay olacak gibi bi his var. Bana ne önerirsiniz çok heyecanlıyım aklımdan çıkaramıyorum
Hamilelik takviminde isim tavsiye etmiş kk sana :)))
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 27-08-2014Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 182 gün kaldı.
Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 45 gr. - Yaklaşık boyu : 74 mm. (Baştan Popoya)
selam kızlar nabersiniz?
Cinsiyeti belli olmayan hamiş kaldımı topiğimizde?
Hiç farketmedim kız Allah iyiliğini versinAma sağolsunlar ben almiiiim :) sen neyaptın,tekrar test yaptın mı?
Ben iyiyim canım,seni de daha iyi gördüm sanki bugün,yazdıklarından insanın ruh hali az-çok geçiyor karşıdakine,daha pozitifsin sanki,Allah artırsın.O kıpırtılar ne kadar tatlı değil mi? Ben burdayım diyor artık sana.Benimkine erkeğe benziyor dediydi dr. sevindirdi bizi,tatlimmm mrbbb gec cvp veriom kusura bakma cok sagol...torununu goremeden gitti ....hayat ne garip...
bebisim 3haftadir kipir kipir hissediyorum artik...cinsiyetini iki hafta sonra ogrencem inssss
senden naber nasil gidiyoo
Ben iyiyim canım,seni de daha iyi gördüm sanki bugün,yazdıklarından insanın ruh hali az-çok geçiyor karşıdakine,daha pozitifsin sanki,Allah artırsın.O kıpırtılar ne kadar tatlı değil mi? Ben burdayım diyor artık sana.Benimkine erkeğe benziyor dediydi dr. sevindirdi bizi,
bakalım salı günü kontrol var,hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?