Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende aslen izmirliyim denizliye gelin geldim senin varmı bebeğin veya sorununuz ne

yok bebişimiz daha beklemedeyiz rabbim ne zaman nasip ederse olacak inşallah:) kistim vardı hemorajık tedavi gördüm,yasmin kullandım 4 gündür bitti hapım eşimle sık sık ilşki yaşamadık ama hap bitiminden ikigün önce ve iki gün sonra birlikte olduk ayaklarımı kaldırdım,hemen yıkanmadım hemen kalkmadım ayağa tutar ümidiyle işte iki gün sonra koyu kahve lekelenmelerim oldu toplamda 4 gündür adetliyim ama bi türlü kan gelmiyor damla damla kahverengi leke yada peçeteyle sildiğim zaman pembe leke bi pedi bile doldurmadı belim karnımda ağrıyo ama kan yok...normalde 35 40 günde adet oluyorum ve çok fazla kanamam ve çok mu çok şiddetli sancı çekerdim bu ay adetime 1 hafta varken oldum sence neden olabilir.bu arada erpada ayşe seçil özbana gidiyorum..:26::26::18::18:

Gobegini nasil cektiriyosun ki hayatim

çok yaşlı bir teyze var 97 yaşında benim yaşım kadar hamile kalan kızlar gördüm dedi bende uzandım koltuğa yumurtalıklarımın olduğu yerde damarlar varmış oralara atletin üstünden hafif hafif bastırıyor ordan beline doğru bir sıcaklık gibi oluyor benim elim değil fatma anamızın eli dio elini gezdiriyo bana az çalışıyo ova ova hızlancak demişti umursamadım bende burda bir öğretmen var ona tüp yaptırma çalışmıyo damarlar yaptırma dedi o yaptırdı ama tutmadı bebek sonra ova ova oldu bebeği ve resimlerini gördüm ondan sonra tekrar gitmeye karar verdim

bilmiyorum daha önce hiç yaşamadım öyle birşey cnm çokda umutlanma istersen bir kan ver ben özel egeye gidiyorum denizliyi hiç bilmiyordum burda bir arkadşın tavsiyesiyle gittim memenunum inşallah rabbim yüzünüze güler tatlımm

kizlar belirti bende hic olmadi sadece bel agrisi disinda batna falanda olmadi hic göğüslermde acımadi daha yenj avio belirtilere takilmayin
gamzeemmmm özledim seni :) nasılsın tatlı bebişin nasıl annesi
yerim seni ben yaa ins bi minikde snaa gelir bu ay:)
evet canım denizliliyim garii..

masallah qari:))

kizlar belirti bende hic olmadi sadece bel agrisi disinda batna falanda olmadi hic göğüslermde acımadi daha yenj avio belirtilere takilmayin

yerim seni ben yaa ins bi minikde snaa gelir bu ay:)

masallah qari:))
kuzumm benimmmm inş :)))) ben belirtilere kafayı takmış durumdayım eşimle beraberr hatta eşimde diyoo sende yok bu ay bişey içime öyle doğuyo diye..adama anlata anlata yakında kadın doğumcu kesilcek başımaaa

slmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzz???????

canım bence de çok umutlanma ama bir kan testi yaptır. Ya da bekle adet gününe kadar, kanaman adet gibi olmazsa o zaman yaptırırsın. Daha iyi olur. Beklenen adet gününden 3-5 gün önce yerleşme kanaması da olabiliyor. Ama geçen ay 1 kere denememize rağmen bana da adetimden 3-4 gün önce senin gibi oldu. Umutlandım, ama sonra adet oldum. O yüzden sen ona takılma. Rahatla.. Çaktırma Hiç bir şey yokmuş gibi bekle.. Kandır vücudunu :)) Bakarsın sürpriz yapar hayırlısı canım..

Hahahha Ben de her gün bir şeyler öğrenip akşama böyle böyleymiş diye anlatıyorum. Bebiş olursa kk sayesinde olcak ay tabi Allah izin verirse inşalllah da :)) Taktikler sizden

inşallah canım özel egeyede gittim filiz saylan a bana adetmişim gibi geliyor ama hiç ümitlenmek istemiyorum

inşallah canım sürprizleri severim..ama adetliyim ben hamile değilim hissediyorum göğsümdede hassasiyet falan yok normal kan gelse böyle oluk oluk anlıcam ama koyu kahve bazen pıhtı şeklinde neyse amann herşeyin hayırlısı ....bağzı kadınlarda adet ağrısı,sancısı,hatta kanamaları bile normal olurmuş hamile olduklarını bile anlamazlarmış bilmiyorum artık dr a gidince çıkar herşey :18::18:

Son düzenleme:
Evet canım.. Hayırlısı olsun inşallah.. Hayırlı zamanda gelsin bebişin..

canım ekim annelerinde de bi havva var o sen misin?

evet tatlım daha önce bu topikteydim hep arkadaşlarımı bırakamadım arada uğruyorumm sende ikiz annesisin daha önce seninle burda yazışmıştık ama pek deyil cnm o yüzden unutmuş olabilirsin

canım hayırlı olsun hamile olduğunu gördüm biraz önce ne kadar sevindim bilemezsin :) Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inş :))

Bende aranıza yeni katıldım. Eylülden beri bebek sahibi olmak istiyorum. Ama sonuç hep negatif. Bu ay incir ve havuç kürü uyguluyorum eşim de keçiboynuzu. Şu an yumurtlama dönemindeyim. İçimde bu ay olacak gibi bi his var. Bana ne önerirsiniz çok heyecanlıyım aklımdan çıkaramıyorum

Son düzenleme:

Andean senden yardım istiyorummmm

Hiç farketmedim kız Allah iyiliğini versin Ama sağolsunlar ben almiiiim :) sen neyaptın,tekrar test yaptın mı?

Hiç farketmedim kız Allah iyiliğini versin Ama sağolsunlar ben almiiiim :) sen neyaptın,tekrar test yaptın mı?

tatlimmm mrbbb gec cvp veriom kusura bakma cok sagol...torununu goremeden gitti ....hayat ne garip...

bebisim 3haftadir kipir kipir hissediyorum artik...cinsiyetini iki hafta sonra ogrencem inssss

senden naber nasil gidiyoo

tatlimmm mrbbb gec cvp veriom kusura bakma cok sagol...torununu goremeden gitti ....hayat ne garip...

bebisim 3haftadir kipir kipir hissediyorum artik...cinsiyetini iki hafta sonra ogrencem inssss

senden naber nasil gidiyoo
Ben iyiyim canım,seni de daha iyi gördüm sanki bugün,yazdıklarından insanın ruh hali az-çok geçiyor karşıdakine,daha pozitifsin sanki,Allah artırsın.O kıpırtılar ne kadar tatlı değil mi? Ben burdayım diyor artık sana.Benimkine erkeğe benziyor dediydi dr. sevindirdi bizi,
bakalım salı günü kontrol var,hayırlısı...

daha iyiyim gercekten tatlimm fark ediliyo zaten hehee esim agladi az once ne zor ya rabbim sabrini verio ama...

o kipirtilar oyle muhtesemmis kii sukurler olsun bu gunlere..... bende erken hissettigim icin pipili diyorum bakalim ne merakla gunlerin gecmesini bekliyorum.... ins sanada bi pasa geliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…