Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Eşine de Allah sabırlar versin,çok zor tabi.Sizin ilk ya şimdi kız erkek çok farketmiyordur,gerçi vardır illaki gönlünüzden geçen de....Bizim kız var ya,insan ister istemez bir de erkek olsa diyor,Allah sağlıklısını versin tabi öncelikle ama insan nefsi istiyor işte :)

ilk ne olursa olsun ikinci bebiste olmayani isticez canim bu bi gercek herseyden ince saglik diyoruz ama insanin gonlunden gecen istedigi hissettigi bisey oluyo benimkinden hep erkek gecti.... sen prensesi ne zaman hissettin tatlim

ilk ne olursa olsun ikinci bebiste olmayani isticez canim bu bi gercek herseyden ince saglik diyoruz ama insanin gonlunden gecen istedigi hissettigi bisey oluyo benimkinden hep erkek gecti.... sen prensesi ne zaman hissettin tatlim
ben geç hissettim canım,5 ay sonu gibi,gerçi daha öncesinde bağırsak hareketidir diye yorumluyordum,bilmiyorum belki de oydu,ama kesin olarak 6.ay gibi hissettim.inşallah senin de gönlünden geçen olur :)

Son düzenleme:
Kizlarrrr yardim edinnnnn iki gun once kan tahlili yaptirmistim 11.51 cikmisti ozaman adetimi 5 gun vardi bugun yine kan testi yaptirdimm 51.43 cikti doktor dediki adetin gecsin gecmeden hamile olup olmadigini anlayamayiz suan hamile gibisin ama adet gunun gelince degerlerin birden dusebilir ve adet olabilirsin dediii((((cok morelim bozulduuu

Bnce doktorun sacmalamis ya bna dedikleri cok ama cok sacma geldi....

Arkadaşlar merhaba ben bugun doktr kontrolum vardı ve neden hamıle kalamadgımın teshısı knuldu doktorum bana yumurtalarımın catlamadgnı syledı ve KLOMEN verd 5 gun kullan gel dedı bu hapı kullanıp hamıle kalan varmı bıraz netde rastrdımda hap pek ıse aramyr galıba herkes gerı ıgne vurulmus ...

aynennn öyle canım gelip gelip anlatıyommm ayın her gününde hamile kalabiliyorum sanıyodu o süreye sadece 36 saat deyince gözleri açıldı yavv nasıl yakalıcazz o 36 saati diyooo haklıda yaniii

canım 2 gün sonra yaptırdın dimi ? derin gayet güzel iki kat iki kat artmışş niye öyle demiş anlamadımm :26: ama moralini yüksek tut lütfen şuan herşey yolunda ve cok güzel gidiyor

canımm bende bu ay klomene başlaynlardanımm..yalnız benim dokyorum benim takibimi ypmadan süreci hızlandırmak için sanırım klomen verdi.hamiş kalan cok kalmayan da cok aslında..klomen senin yumurtanı büyütecek ve birden fazla yumurta yapma olasılığı da yüksek..yumurtan çatlama boyutuna gelirse o zmaan sana çatlatma iğnesi vermez çünkü kendiliğinden çatlayacak boyuta gelmiş oluyor..benim yumurtam 11. günümde çatlamıştı mesela cok erken büyüyüp çatlamış klomenin etkisiyle..inş bebişin bu ay seninle olur canımm

canım 2 gün sonra yaptırdın dimi ? derin gayet güzel iki kat iki kat artmışş niye öyle demiş anlamadımm :26: ama moralini yüksek tut lütfen şuan herşey yolunda ve cok güzel gidiyor

evet canım ıkı gun sonra yaptırdımm salakkk doktorr yaaa benım doktorum sen olll :))) morelımı duzellttın vallaa canım yaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
salakkk doktorr morelımı bozduuuuuuuuuuuu yaaa suan hamılemıyım degılımıyım bılmıyorummmmmmmmm

Doktoru degiatirsene cnm sen.neguzel degerin 2 ye katlanip gidiyor hersey yolunda yani.bir mantik bulamadm.sen kendine dikkat et bence bosver o sacmaliklari.bence hamilesn yani anlam veremiyorm

Doktoru degiatirsene cnm sen.neguzel degerin 2 ye katlanip gidiyor hersey yolunda yani.bir mantik bulamadm.sen kendine dikkat et bence bosver o sacmaliklari.bence hamilesn yani anlam veremiyorm

canım benımmmmmmm ınsallahhhhhhhh dedıgın gibidirrr hersey Allah tan hersey nasıp kısmett bır hafta daha beklıcem kesın sonucu size bildiririmmmm :)

canim moralini hic bozma adettwn iki gun once benom degerim 47 ydi:) sen hamissin 4 gun sonra 500 oldu hic sıkma canını doktora gitmenede gerek yok daha erken 5.haftanda gidersin bosuna moralini hic bozma
herkese günaydın kızlar.....
mutlu bir gün diliyorum...
Günaydın canim
evet canım ıkı gun sonra yaptırdımm salakkk doktorr yaaa benım doktorum sen olll :))) morelımı duzellttın vallaa canım yaaaaaaaaaaaaa
keyfini cikarmaya basla gebeliginin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…