evet tatlım daha önce bu topikteydim hep arkadaşlarımı bırakamadım arada uğruyorumm sende ikiz annesisin daha önce seninle burda yazışmıştık ama pek deyil cnm o yüzden unutmuş olabilirsin
evet canım ıkı gun sonra yaptırdımm salakkk doktorr yaaa benım doktorum sen olll :))) morelımı duzellttın vallaa canım yaaaaaaaaaaaaa
Hatırlıyorum seni canım ama emin olamadım. O yüzdn sordum
HAMİLE OLANLAR YARDIM EDİN LÜTFEEEN!!!! Bende aranıza yeni katıldım. Eylülden beri bebek sahibi olmak istiyorum. Ama sonuç hep negatif. Bu ay incir ve havuç kürü uyguluyorum eşim de keçiboynuzu. Şu an yumurtlama dönemindeyim. İçimde bu ay olacak gibi bi his var. Bana ne önerirsiniz çok heyecanlıyım aklımdan çıkaramıyorum
merhaba cnm öncelikle sana sunu soylıyeyım aklından çıkar stres yapma kesinlikle o hormonları cok etkiliyor hani adet günümüzü bile etkiliyor o yuzden rahat ol Allah ın ıznıyle bu ay kalırsın cıddı bı rahatsızlığın yokssa bak bende 2,5 senelik evliyim bende yaklaşık 5 - 6 ay korunduk sonra ne zaman bebek olursa dye sımdıye kadar olmadı veren Rabbim ama ben cok uzulmeye basladım son bır yıldır konuyu ciddiye aldım bir kaç yere gttik eşimle tahliller sonucu hıc bsey cıkmadı hersey temiz güya ben stres yapıyormusum o yuzden dedi doktor ama haklı yapıyorum cunku bak bugun akşam doktora gidecem uzun bı sureden sonra bakalım cok heyecanlıyım bende ıyı bısey mı kotu bıseymı diyecek bilmiyorum bana dua et cnm Rabbim seni bu ay sevindirsin inş tümbebek bekleyen kardeşleriminde o yuzden sakın stres yapma sana ufak bır tavsiyem olsun ve bu aralar kedını fazla yorma dinlen inş. bu ay(amin)
çok teşekkür ederim cnm inşallah dediğini gibi olur..... inşallah sen de güzel haberler alırsın.ne diyim umarım bir an evvel kavuşuruz bebeklerimize. AMİNN
Canım valla ben de yeniyim. Ciddi bir çalışma anlamındaHAMİLE OLANLAR YARDIM EDİN LÜTFEEEN!!!! Bende aranıza yeni katıldım. Eylülden beri bebek sahibi olmak istiyorum. Ama sonuç hep negatif. Bu ay incir ve havuç kürü uyguluyorum eşim de keçiboynuzu. Şu an yumurtlama dönemindeyim. İçimde bu ay olacak gibi bi his var. Bana ne önerirsiniz çok heyecanlıyım aklımdan çıkaramıyorum
amin cnm amin inan nerde hamıle bır bayan gorsem sankı ılk defa hamıle gorur gbı bakıp kalıyorum göz yasım kendiliğinden akıyor[/
evet anlıyorum çok haklısın. peki senin neden olmadı doktora gittin mi
amin cnm amin inan nerde hamıle bır bayan gorsem sankı ılk defa hamıle gorur gbı bakıp kalıyorum göz yasım kendiliğinden akıyor
amin cnm amin inan nerde hamıle bır bayan gorsem sankı ılk defa hamıle gorur gbı bakıp kalıyorum göz yasım kendiliğinden akıyor[/
evet anlıyorum çok haklısın. peki senin neden olmadı doktora gittin mi
cnm doktora özellere gttm hiç bişey cıkmadı akıntı ve ıltıhap çıktı ılac verdi simdi iyi bir doktor buldum akşam onun yanına gdecem bakalım artık
cnm doktora özellere gttm hiç bişey cıkmadı akıntı ve ıltıhap çıktı ılac verdi simdi iyi bir doktor buldum akşam onun yanına gdecem bakalım artık
İnşallah hayırlı haberler alırsın cnm bi sebep de yokmuş ama dediğin gibi kısmet. Umarım bu ay güzel haberler alırız
merhaba cnm öncelikle sana sunu soylıyeyım aklından çıkar stres yapma kesinlikle o hormonları cok etkiliyor hani adet günümüzü bile etkiliyor o yuzden rahat ol Allah ın ıznıyle bu ay kalırsın cıddı bı rahatsızlığın yokssa bak bende 2,5 senelik evliyim bende yaklaşık 5 - 6 ay korunduk sonra ne zaman bebek olursa dye sımdıye kadar olmadı veren Rabbim ama ben cok uzulmeye basladım son bır yıldır konuyu ciddiye aldım bir kaç yere gttik eşimle tahliller sonucu hıc bsey cıkmadı hersey temiz güya ben stres yapıyormusum o yuzden dedi doktor ama haklı yapıyorum cunku bak bugun akşam doktora gidecem uzun bı sureden sonra bakalım cok heyecanlıyım bende ıyı bısey mı kotu bıseymı diyecek bilmiyorum bana dua et cnm Rabbim seni bu ay sevindirsin inş tümbebek bekleyen kardeşleriminde o yuzden sakın stres yapma sana ufak bır tavsiyem olsun ve bu aralar kedını fazla yorma dinlen inş. bu ay(amin)
Canım yaaamin cnm amin inan nerde hamıle bır bayan gorsem sankı ılk defa hamıle gorur gbı bakıp kalıyorum göz yasım kendiliğinden akıyor
çok teşekkür ederim cnm inşallah dediğini gibi olur..... inşallah sen de güzel haberler alırsın.ne diyim umarım bir an evvel kavuşuruz bebeklerimize. AMİNN
Ben şimdiden stresliyim.. Stres yapmamak çok zor ama çok haklısın. Herkes düşünmeyi bıraktım, oldu diyor.. Ne güzel anlatmışsın.. Rabbim inşallah sevindirsin hepimizi..
Canım yaaİnşallah zamanı gelmiştir, inşallah daha fazla beklemezsiniz..
Aminn.. Allah gönlümüze göre versin inşallah..
İnşallah hayırlı haberler alırsın cnm bi sebep de yokmuş ama dediğin gibi kısmet. Umarım bu ay güzel haberler alırız
sen doktora gittin mi peki
inş yarın size güzel haberlerle gelirim birbirimize dua edelim
Hayırlısı olsun canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz..çokta heyecanlıyımsankı ıcımde kelebekler ucuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?