Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet tatlım daha önce bu topikteydim hep arkadaşlarımı bırakamadım arada uğruyorumm sende ikiz annesisin daha önce seninle burda yazışmıştık ama pek deyil cnm o yüzden unutmuş olabilirsin

Hatırlıyorum seni canım ama emin olamadım. O yüzdn sordum

evet canım ıkı gun sonra yaptırdımm salakkk doktorr yaaa benım doktorum sen olll :))) morelımı duzellttın vallaa canım yaaaaaaaaaaaaa

hiiiiiç bozm moralini cok güzel gidiyor herşeyi istediğimiz gibi :) sen 2 günde bir testini tekrarla bu sıralar ok 2 kat 2 kat artıyorsa hiç korkmaaa doktorunu da bişey derse kalee almaa sanırım doktorun cok vaka ile karşılaştığından şüpheci dvranıyor...ama dediğim gibi şuan herşey yolundaa sakın üzme kendini ok 2 gün sonra tekrar test ver bakalımm cıkıyomu minnakımızz

HAMİLE OLANLAR YARDIM EDİN LÜTFEEEN!!!! Bende aranıza yeni katıldım. Eylülden beri bebek sahibi olmak istiyorum. Ama sonuç hep negatif. Bu ay incir ve havuç kürü uyguluyorum eşim de keçiboynuzu. Şu an yumurtlama dönemindeyim. İçimde bu ay olacak gibi bi his var. Bana ne önerirsiniz çok heyecanlıyım aklımdan çıkaramıyorum

merhaba cnm öncelikle sana sunu soylıyeyım aklından çıkar stres yapma kesinlikle o hormonları cok etkiliyor hani adet günümüzü bile etkiliyor o yuzden rahat ol Allah ın ıznıyle bu ay kalırsın cıddı bı rahatsızlığın yokssa bak bende 2,5 senelik evliyim bende yaklaşık 5 - 6 ay korunduk sonra ne zaman bebek olursa dye sımdıye kadar olmadı veren Rabbim ama ben cok uzulmeye basladım son bır yıldır konuyu ciddiye aldım bir kaç yere gttik eşimle tahliller sonucu hıc bsey cıkmadı hersey temiz güya ben stres yapıyormusum o yuzden dedi doktor ama haklı yapıyorum cunku bak bugun akşam doktora gidecem uzun bı sureden sonra bakalım cok heyecanlıyım bende ıyı bısey mı kotu bıseymı diyecek bilmiyorum bana dua et cnm Rabbim seni bu ay sevindirsin inş tümbebek bekleyen kardeşleriminde o yuzden sakın stres yapma sana ufak bır tavsiyem olsun ve bu aralar kedını fazla yorma dinlen inş. bu ay (amin)

çok teşekkür ederim cnm inşallah dediğini gibi olur..... inşallah sen de güzel haberler alırsın.ne diyim umarım bir an evvel kavuşuruz bebeklerimize. AMİNN

çok teşekkür ederim cnm inşallah dediğini gibi olur..... inşallah sen de güzel haberler alırsın.ne diyim umarım bir an evvel kavuşuruz bebeklerimize. AMİNN

amin cnm amin inan nerde hamıle bır bayan gorsem sankı ılk defa hamıle gorur gbı bakıp kalıyorum göz yasım kendiliğinden akıyor

Merhaba kızlaaarr :80: Herkese mutlu günleer..

Canım valla ben de yeniyim. Ciddi bir çalışma anlamında ilk kez deneyeceğiz biz. Geçen ay yumurtlama dönemini kaçırmıştık sanırım, 1 kere denemiştik ama. Ben de yumurtlama dönemindeyim bugünlerde :)) Rabbim hayırlısını versin inşallah canım.. Muradımıza ereriz inşallah bu ay :) Tabi isteyen herkesler deeee

Smear testi sonucum çıktı. Kanser anlamında bir şey çıkmadı Allah'a şükür ama hafif iltihap varmış :/ Fitil verdi doktor. Dert edilecek bir şey değil, söylediğim şeyi kullan, içinde 3 tane var zaten, o yeter dedi. Yetsin bakalım.
Bir de kızlar bende migren var. Doktora dedim ki, böyle böyle.. Ara ara (ayda 2-3 kere) özellikle adet dönemlerine yakın, ya da yumurtlama dönemlerinde falan ataklar yaşıyorum. Bazen 1 kere oluyor bazen 2-3 değişiyor. Şimdi dedim hangi ilaçları içebilirim? Hani deniyoruz ve hamile olma olasılığım varsa, ilaç içemem di mi? Ben içmemiştim geçen ay 1 kere denememize rağmen, 2 gün işe gidemedim migrenden. evde kabus dolu 2 gün geçirdim ağlaya ağlaya.. Ama parol ve minoset içilebiliyor diyorlar. Yine de ilk 3 ay onları da içmemeyi tercih edin diyorlar. bunun için sordum. E doktor dedi ki, yoo içebilirsiniz.. Ne içiyorsanız için dedi. E dedim hamile olma olasılığım varken ağır ilaçlar içmemem gerekmiyor mu? Çünkü ben migren ilacı içiyorum, öyle normal bir ağrı kesici de değil. Adetin geçmediyse, içebilirsin dedi. Adetin geçene kadar bir sorun oluşturmaz dedi. Yani demek istediği 2 haftalık falan bebiş olsa bile ona zarar vermez. Ya da hamileliğin ilk günleriyse bişey olmaz diyor. Öyle midir sizce ya? Doktor bunu diyor ama insanın da kafası karışıyor. Yani ben öyle ölürken biterken bile içmedim ilaç. İnanın beynim uyuştu, ağlamaktan başka elimden bir şey gelmiyordu, yine de içmedim, ki ilişkiden 1-2 gün sonraydı. Yani yine de içim el vermez, içemem heralde de.. İçin dedi valla yaa..

Ben şimdiden stresliyim.. Stres yapmamak çok zor ama çok haklısın. Herkes düşünmeyi bıraktım, oldu diyor.. Ne güzel anlatmışsın.. Rabbim inşallah sevindirsin hepimizi..

amin cnm amin inan nerde hamıle bır bayan gorsem sankı ılk defa hamıle gorur gbı bakıp kalıyorum göz yasım kendiliğinden akıyor
Canım yaa İnşallah zamanı gelmiştir, inşallah daha fazla beklemezsiniz..

Aminn.. Allah gönlümüze göre versin inşallah..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah ım duybizi hepimizi tez zamnda sevindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…