İnşallah canıımm.. Amiiinnn.....
Bende aranıza yeni katıldım. Eylülden beri bebek sahibi olmak istiyorum. Ama sonuç hep negatif. Bu ay incir ve havuç kürü uyguluyorum eşim de keçiboynuzu. Şu an yumurtlama dönemindeyim. İçimde bu ay olacak gibi bi his var. Bana ne önerirsiniz çok heyecanlıyım aklımdan çıkaramıyorum
cnm öncelikle doktora gittin mi herşey normal gözüküyor da mı bebeğin olmuyo şu an? eğer öyleyse kürleri uygulayabilirsin. tahlillerini yaptır fazla olan eksik olan değerlerin var mı onlara bak..
Ne testi canım.Ben bıraktım o işleri
Tüpe hazırlıyorum kendimi
pardon canım ya,alıntı mesaj yanıltmış beni baktım şimdi.Tüpe mi karar verdiniz,hayırlısı olsun,inşallah olur da kavuşursunuz bir an evvel.
günaydın kızlar...
haftanın son iş günü demek isterdim kendim için ama malesef yarında çalışıyorum
yarın minnoşkoma oda bakmaya gidicez teyzeleri çok heyecanlıyız :)
amin inşallah...
sor tabi
dün doktora gittim yumurtalıklarım rahim cok ıyı cok temiz dedi eşinin sperleride cok ıyı hiç bşey yok tüplerin tıkalı olabilir benden rahim filmi istedi hiç iyi değilim moralim cok bozuldu korkuyorum ne yapacağımı bilmiyrum
yumurtlama gününde ilişkiye gir... eğer bilmiyorsan ovu testi kullan
rahim filmi çekmiyeyim mi
Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr topiğime bekliyorum tatlımmmmm
günaydın kızlar...
haftanın son iş günü demek isterdim kendim için ama malesef yarında çalışıyorum
yarın minnoşkoma oda bakmaya gidicez teyzeleri çok heyecanlıyız :)
arkadaşlar slm bana dua edın saat 2 gbı rahim film cektrecem bugun cuma ınş tüplerim açıktırlar
hayırlısı ile git gel canım inşallah hiç bir problem yoktur ve filmden sonra hemencik hamile kalırsın inşallah...
arkadaşlar slm bana dua edın saat 2 gbı rahim film cektrecem bugun cuma ınş tüplerim açıktırlar
canım inşallah acımıyordur lütfen benide bilgilendir bende pazartesi çektircem çok korkuyorum..:18::18::18:
tamam canım ben haber veririm sana inş dua et bana acısın ama tüplerim tıkalı olmasın onada razıyım tatlım dua et bakalım
Günaydın kızlaaarr
Gelirim dabiii:))
Oyy! Canım çok heyecanlııı :)) İçinize siner inşallah, en tatlısından bir odası olur.. Zaten onu seven bir ailesi olunca, her şeyi de oluurrAllah bize de yaşatsın o heyecanları inşallahh :) Senin miniğin kız mı canım? Ben hep kızım olmasını istemişimdir ama şimdi o kadr çok bebiş istiyorum ki, erkek de olsa kız da olsa farketmez.. Miniğim benim olsun yeteeerr.. Yani bizim hihi :)
Ben de bir şey sorucam kızlar. Hamilelikten önce TORCH testi yaptıran var mı? Hani brusella, kızamıkçık, hepatit B, toxoplazma falan bakılıyormuş. Bu belirli hastalıklara bağışıklığınız yoksa, gebelikten önce aşı falan ne gerekiyorsa işte önlem alınıyormuş. Çünkü hamileyken bu hastalıkları geçirirseniz gebeliği sonlandırmaya kadar, bebek gelişimini etkilemesi falan Allah korusun sorunlar çıkabiliyormuş.. Benim ablam doktor da, bu yüzden biraz pimpirikli :) İlle yaptır diyor. Yani tabi yaptırsam sakıncası olmaz da devlet karşılamıyor sanırım bu testleri.. Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?