Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm öncelikle doktora gittin mi herşey normal gözüküyor da mı bebeğin olmuyo şu an? eğer öyleyse kürleri uygulayabilirsin. tahlillerini yaptır fazla olan eksik olan değerlerin var mı onlara bak..

cnm öncelikle doktora gittin mi herşey normal gözüküyor da mı bebeğin olmuyo şu an? eğer öyleyse kürleri uygulayabilirsin. tahlillerini yaptır fazla olan eksik olan değerlerin var mı onlara bak..

Yaklaşık bi send önce smear testi yaptırmıştım yumurtalıklar ve rahim de iyiydi 6 ay öncede kan testi verdim değerler normaldi acaba eşim de mi gitse bilmiyorum ki adetlerim hep düzenlidîr kistim falan da yoktu en son bu ay da bakayım olmazsa bi daha gideyim cnm rahim ultrasonu mu çekerler acaba :18:bende biraz jinekolog korkusu da var

pardon canım ya,alıntı mesaj yanıltmış beni baktım şimdi.Tüpe mi karar verdiniz,hayırlısı olsun,inşallah olur da kavuşursunuz bir an evvel.

Amin canım inşallah.Sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah canım.
Küçük kızına kardeş bir de yakışıklı gelir inşallah hayırlısıyla.

günaydın kızlar...
haftanın son iş günü demek isterdim kendim için ama malesef yarında çalışıyorum
yarın minnoşkoma oda bakmaya gidicez teyzeleri çok heyecanlıyız :)

günaydın kızlar...

günaydın hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim bişey sorabilirmiyim

kimse yok heralde

Son düzenleme:

yumurtlama gününde ilişkiye gir... eğer bilmiyorsan ovu testi kullan

Günaydın kızlaaarr

Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr topiğime bekliyorum tatlımmmmm

Gelirim dabiii :))

günaydın kızlar...

Oyy! Canım çok heyecanlııı :)) İçinize siner inşallah, en tatlısından bir odası olur.. Zaten onu seven bir ailesi olunca, her şeyi de oluurr Allah bize de yaşatsın o heyecanları inşallahh :) Senin miniğin kız mı canım? Ben hep kızım olmasını istemişimdir ama şimdi o kadr çok bebiş istiyorum ki, erkek de olsa kız da olsa farketmez.. Miniğim benim olsun yeteeerr.. Yani bizim hihi :)

Ben de bir şey sorucam kızlar. Hamilelikten önce TORCH testi yaptıran var mı? Hani brusella, kızamıkçık, hepatit B, toxoplazma falan bakılıyormuş. Bu belirli hastalıklara bağışıklığınız yoksa, gebelikten önce aşı falan ne gerekiyorsa işte önlem alınıyormuş. Çünkü hamileyken bu hastalıkları geçirirseniz gebeliği sonlandırmaya kadar, bebek gelişimini etkilemesi falan Allah korusun sorunlar çıkabiliyormuş.. Benim ablam doktor da, bu yüzden biraz pimpirikli :) İlle yaptır diyor. Yani tabi yaptırsam sakıncası olmaz da devlet karşılamıyor sanırım bu testleri.. Bilgisi olan var mı?

ben yaptirdim hamilelikten önce :) hoc sarılık gecirmemiskm asi yaptirmam lazımmis yaptir bencede bu testleri sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…