Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım biz de ekimden beri istiyoruz, hiç doğum kontrol hapı vs içmedim, muayene oldum, smear testi vs hiçbirşey yok, kan testlerim iyi, adetlerim düzenli, progesteron testi sonucum çok iyi yani yumurtalarım iyi falan ama hala yok yok yok :) incir yiyorum bol bol, bal tarçın çörek otu karıştırıp yiyorum. doktora gittim geçen ay tekrar. Daha çok erken endişelenmen için, bekle diyor. Bu ay da olmazsa eşim gidecek bakalım. Umarım bir sorun yoktur, sadece zamanını bekliyordur sıpa :)

eşlerinizde gitsin doktora iciniz rahat olsin en azından ve zamani vardir meleginizin benjm 10.ayda geldi nelegim allahim cumlemize saglikli gebelikler nasip etsin jnc

tamam canım ben haber veririm sana inş dua et bana acısın ama tüplerim tıkalı olmasın onada razıyım tatlım dua et bakalım

tatlım çektim geldim sunu soylıyeyım rahat ol kasma kendini hiç ağrı yok sadece sıvı verilirken kasıklarda adet sancısı gibi oldu ve geçti su anda işyerindeyim gayet iyiyim çeken doktora sordum en azından bana acık mı değilmi diye söyleyın cunku ben persembe günü kendi doktoruma gidecem dedim ben açık gördüm dedi bişey yok çok mutlu oldum Rabbim senide ptesi sevindirir bana haber ver

canım nasıl oldu çok acıdı mı uyuşturularak mı yapıldı?kaç dk sürüyor

hayır canım doktor tavsiye etmedi cok zaman kaybı dedi bence uyuşturmayalım bende tamam dedim önlük giydirdiler sonra vajına bolgesini temizledi pamukla acmak için bi alet yerleştirsi vajına bölgesine sonra piped tarzında bi alet yerleştirdi sonra tekrar ınce bır alet yerleştirdi oda kamerydı o zaman kadar agrımadı ben doktora sıvıyı verınce bana haber verın dedım tamam dedi rahat ol sıvıyı veriyorum sadece kasıklarımda bir sancı oldu o esnada fılm cekildi ıkı kere cekti sonra ben tuplerim açıkmı kapalımı dıye doktora sordum doktor sakın ıkınma hareket etme kamera ıcındeyken bakayım dedi baktı geldi açık gördüm dedi sonra aletleri çıkardı ayağa kalktım ped verdiler bana belki sıvı geri doner dye pazartesi rapor ve film alacam kendi doktoruma gosterecem su anda ısyerndeyım ufak sancı oluyor geçiyor pedim halen temiz herhangi bişey yok ama az once lavaboya gittim idrar bitiminde hafif pempemsi kan su an ıyıyımmm sen çektirecen mı

10 15 dk ya sürdü ya sürmedi tatlım

Son düzenleme:
ben yaptirdim hamilelikten önce :) hoc sarılık gecirmemiskm asi yaptirmam lazımmis yaptir bencede bu testleri sende
Saol canım ilginee Ücretleri bir öğreniyim de yaptırayım o zaman. Gerçi zaten bebiş çalışması yapıyoruz Önce yaptırmak daha iyiydi heralde ama.. İnşallah bebiş olsun da, geç kaldıysam da razıyım :))

eşlerinizde gitsin doktora iciniz rahat olsin en azından ve zamani vardir meleginizin benjm 10.ayda geldi nelegim allahim cumlemize saglikli gebelikler nasip etsin jnc
Ben sadece simir testi yaptırdım ve ultrasonla baktı doktor. Sorun yok dedi. Hormon testi falan yaptırmadım. Doktor da istemedii.. 6 ay deneyin, olmazsa gelin dedi. Ay hormon testi de mi yaptırsam kii? Ama bir kaç ay deneyelim di mi? Yaptıriyim mi hemen? Hemen olsa keşkeee

arkadaşlar slm bana dua edın saat 2 gbı rahim film cektrecem bugun cuma ınş tüplerim açıktırlar
arkadaşlar ben geldim rahim filmini çektim ve geldim pazartesi film ve rapor cıkacak ama film ceken doktor açık dedi :)

Canım geç gördüm. Neyse ki iyi geçmiş. Acımamış da, sevindim.. güzel sonuçlar alırsın inşallah. İnşallah sorun yoktur..

ben 6.ayımda gittim hormon tahlilleri istwdi yapmisken dedi gebelikte yapilan tahlilleri de yaptiralim dedi aradan çıksın dedi hamilelikte gerek kakmaz dedi öylelikle yaptırdım :) iikide yaptırmisim

evet canım ben uyşturularak istiyorum ya

inşallah canım bugun basladım bakalım 5 gun kullancam artk kuzumu kucagma almak ıstıyorumm....

evet kızım olacak allah nasip ederse inşallah :)

işallah darısıda diğer arkadaşlarımaa ayy çok mutlu oldumm allahımm çok heycanlandımm ya bebeğimm doğum günümde ne güzel bi hediye verdi bana hayatımda aldığım en güzel hediye idii ayy çok mutluyummmmmmmmmm hepinizden allah razı olsun kızlar dr gittim bu sabah allahıma şükürler olsun ki bebeğim iyiy miş kalp atışlarını dinledik 7 haftalık beklerken 7+6 olduğunu öğrendik sağlıklıymış kızlar sağolun teşşekkür ederimm dualarınız için rabbimm tüm isteyennlere işallah en yakın zamnda gönderir meleklerinii
Eki Görüntüle 1002912 buda benim meleğimm teyzeleriiiii

sevsinler senin melegini maşalllaaahh bu arada nasıl 7 beklerken 7+6 adet tarihine göre 7 mi? ayyyy senin ki bayagı aceleci maşallah ona benimkinede bak albüme ekledim listemdeysen görebilirsin

canıııımmm tebrik ederimmmmmm gözün aydınnn hemde ikiz annesi oluyormuşsun Rabbim c.c. sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin inş canımmm

Guzel dileklerin için çok teşekkür derim, inşallah her şey yolunda gider ve sağlıkla bebeklerimi kucağıma alırım.

Çok sevindim canım. Gözün aydın. Allah'ım yüzümüzü hep güldürsün böyle.

sevsinler senin melegini maşalllaaahh bu arada nasıl 7 beklerken 7+6 adet tarihine göre 7 mi? ayyyy senin ki bayagı aceleci maşallah ona benimkinede bak albüme ekledim listemdeysen görebilirsin

cnm benim regliye göre 9 hafta 4 günlük ama yumurtalar geç büyüdü o yüzden adete göre küçüktü bu gün 7+1 olması gerekti yani geçen hafta gittiğimzde dr tam 6 haftalık dedi 1 hafta sonra yine gel dedi 7 hafta bekliyordumm 7+6 çıktı galiba arayı kapatıyor miniğimm bu gün tam 8 haftalık

hepiniz çok sağolunn amin ALLAH razı olsun sağlıklıca ve vaktinde sıkıntısızca kucaklayalım inşallah

oyy oyy maşallah ona bu arada yumurtalar yazınca biran ikiz sandım heyecanlandım.. ama tek sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…