Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

[/COLOR]
oyy oyy maşallah ona bu arada yumurtalar yazınca biran ikiz sandım heyecanlandım.. ama tek sanırım..

tek cnm 2 yumoş oluştu ama biri tuttu merak ettiğim bişey var acaba diğer yumoş ne olduu:44::44: işallah sağlıklı bir şekilde kucağimizada alırızzz

çok sevindim cnm rabbim sana tatdırdığı mutluluğu bekleyen herkese tattırsınn (AMİN)

Günaydın kızlar.. ben çok yoğun ve biraz da stresli olucam bu hafta işyerinde. Herkese iyi haftalar. Kolay gelsin hepimize..

ben 6.ayımda gittim hormon tahlilleri istwdi yapmisken dedi gebelikte yapilan tahlilleri de yaptiralim dedi aradan çıksın dedi hamilelikte gerek kakmaz dedi öylelikle yaptırdım :) iikide yaptırmisim
Saol canım Araştırıcam soruşturucam :))

Çok sevindim canıımm Oyy yerim onu beeennn Heheh :) yok yok yemiyim en iyisi :)) Allah sağlıkla aldırsın kucağınaza.. Mutlu huzurlu büyüsün inşallah yavrucuukk...

evet kızım olacak allah nasip ederse inşallah :)
İnşallah sen de sağlıkla kucağına al canıımm.. Herkesler hamiş yaww oh ne güzzzelll :)) Darısı başımızaaa...

Son düzenleme:
çok sevindim cnm rabbim sana tatdırdığı mutluluğu bekleyen herkese tattırsınn (amin)

rabbim dileyen isteyen herkeze bu duygu tatmayı nasip etsinn işallahhh çok sağolun kızlar darısıda size işallahh çifter çifterr

kızlar benim adetime daha 10 gün var fakat bugün kasık ağrısıyla uyandım.sanki adet olcakmışım gibi ağrıyo.acaba İMPLANTASYON-yerleşme ağrısı olabilir mi???? yardım lütfeeen

rabbim dileyen isteyen herkeze bu duygu tatmayı nasip etsinn işallahhh çok sağolun kızlar darısıda size işallahh çifter çifterr

amiiiiiiiiiiiiiiinn canımm oy maşallahh bebişineee benmi testim negatif progesteronum tavan yapmış 55 ama bebiş olmamış adetimi bekliyorummm

[/COLOR]

tek cnm 2 yumoş oluştu ama biri tuttu merak ettiğim bişey var acaba diğer yumoş ne olduu:44::44: işallah sağlıklı bir şekilde kucağimizada alırızzz

sevsinler senin melegini maşalllaaahh bu arada nasıl 7 beklerken 7+6 adet tarihine göre 7 mi? ayyyy senin ki bayagı aceleci maşallah ona benimkinede bak albüme ekledim listemdeysen görebilirsin

slm kızlar hepinize sizlerin adına sevindim beraber baya bı bekledık hatta ben kımyasal gebelıkten sonra vazgectım ama bakın müjdeyi veriyoorum kuzum kendı gelıyo ne güzel hepimiz ekim annesi olacagız gamzecim ıkımızınde aynı dogum tarıhleri

Son düzenleme:
amiiiiiiiiiiiiiiinn canımm oy maşallahh bebişineee benmi testim negatif progesteronum tavan yapmış 55 ama bebiş olmamış adetimi bekliyorummm

cnm benim allahım yar ve yardımcın olsun dualarım sizlerle cnm işallah en yakın zamanda mucizen sana gelirrr cnm sen kaç aydır deniyorsunn

slm cnm ayy çok sevindimm işallah kucağimizada alırızz minik bebişlerimizii kaç haftalık senin pıtırcıkk darsıda diğer arkadaşlarıma işallahhh

slm cnm ayy çok sevindimm işallah kucağimizada alırızz minik bebişlerimizii kaç haftalık senin pıtırcıkk darsıda diğer arkadaşlarıma işallahhh

sizi görünce ekim topiğinde çok sevindim ne güzel hepimiz ordayız allahım kımsenın kucagını boş bırakmaz inşallah herkese nasip etsın 7 haftalık dedı 8 ock son adetim

maşallahhhhhh...daha ne görüntüleri olacak annesi bi bilsen :)

sizi görünce ekim topiğinde çok sevindim ne güzel hepimiz ordayız allahım kımsenın kucagını boş bırakmaz inşallah herkese nasip etsın 7 haftalık dedı 8 ock son adetim

hımm evet çok iyi insanlar var topiktee kalp atışlarını duydun mu cnm

maşallahhhhhh...daha ne görüntüleri olacak annesi bi bilsen :)

ayy tatlım o kadar farklı tarif edilemez bir duygu ki kalp atışlarını duyunca kendimden geçtimm soracağim soruları unuttumm testleri yaptırıp dr yanına tekrar gidince sorabildimm çok güzeldi işallah rabbimm isteyen herkze nasip etsinn seninn paşan nasıll

evet canım duydum garantiye almadan bısey demek ıstemedım sizlere

işallah sağlıklı bir evlat olur sanaa cnm benim kul dua ile sabredince rabbimm veriyor muceziyii çok farklı bir duyguu koçişine nasıl söyledin bakemm

ben keseyi gördüğüm zaman bile ağlamıştım, normalde kolay kolay ağlayamam. ben de öyleydim bebeği görünce sorular uçar giderdi aklımdan. hele 12. haftan bi gelsin o zaman daha çok heyecanlanacaksın, tamamen bebek şeklinde oluyo...benim tontişim iyi çok şükür, 26.haftamızdayız, tekme atıyo arada yaramazlık yapıyo öyle işte :)

tşk canım çok uğraştık ama sonunda kendı geldı alahım herkese nasıp etsın.hepimize o günleri gösterir inşallah

aminnnnnnnn inşallahhhh

cnm benimm işallah kucağinada alırsınn paşanı sağlıklaa cnm hicranın bebeğinin cinsiyeti belli olmuş muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…