oyy oyy maşallah onabu arada yumurtalar yazınca biran ikiz sandım heyecanlandım.. ama tek sanırım..
tamm cnm ıyı gclr
işallah darısıda diğer arkadaşlarımaa ayy çok mutlu oldumm allahımm çok heycanlandımm ya bebeğimm doğum günümde ne güzel bi hediye verdi bana hayatımda aldığım en güzel hediye idii ayy çok mutluyummmmmmmmmm hepinizden allah razı olsun kızlar dr gittim bu sabah allahıma şükürler olsun ki bebeğim iyiy miş kalp atışlarını dinledik 7 haftalık beklerken 7+6 olduğunu öğrendik sağlıklıymış kızlar sağolun teşşekkür ederimm dualarınız için rabbimm tüm isteyennlere işallah en yakın zamnda gönderir meleklerinii
Eki Görüntüle 1002912 buda benim meleğimm teyzeleriiiii
Saol canımben 6.ayımda gittim hormon tahlilleri istwdi yapmisken dedi gebelikte yapilan tahlilleri de yaptiralim dedi aradan çıksın dedi hamilelikte gerek kakmaz dedi öylelikle yaptırdım :) iikide yaptırmisim
Çok sevindim canıımmişallah darısıda diğer arkadaşlarımaa ayy çok mutlu oldumm allahımm çok heycanlandımm ya bebeğimm doğum günümde ne güzel bi hediye verdi bana hayatımda aldığım en güzel hediye idii ayy çok mutluyummmmmmmmmm hepinizden allah razı olsun kızlar dr gittim bu sabah allahıma şükürler olsun ki bebeğim iyiy miş kalp atışlarını dinledik 7 haftalık beklerken 7+6 olduğunu öğrendik sağlıklıymış kızlar sağolun teşşekkür ederimm dualarınız için rabbimm tüm isteyennlere işallah en yakın zamnda gönderir meleklerinii
İnşallah sen de sağlıkla kucağına al canıımm.. Herkesler hamiş yaww oh ne güzzzelll :)) Darısı başımızaaa...evet kızım olacak allah nasip ederse inşallah :)
çok sevindim cnm rabbim sana tatdırdığı mutluluğu bekleyen herkese tattırsınn (amin)
günaydın kızlar.. Ben çok yoğun ve biraz da stresli olucam bu hafta işyerinde. Herkese iyi haftalar. Kolay gelsin hepimize..
Saol canımAraştırıcam soruşturucam :))
çok sevindim canıımmOyy yerim onu beeennn :d heheh :) yok yok yemiyim en iyisi :)) allah sağlıkla aldırsın kucağınaza.. Mutlu huzurlu büyüsün inşallah yavrucuukk...
Inşallah sen de sağlıkla kucağına al canıımm.. Herkesler hamiş yaww oh ne güzzzelll :)) darısı başımızaaa...
rabbim dileyen isteyen herkeze bu duygu tatmayı nasip etsinn işallahhhçok sağolun kızlar darısıda size işallahh çifter çifterr
[/COLOR]
tek cnm 2 yumoş oluştu ama biri tuttu merak ettiğim bişey var acaba diğer yumoş ne olduu:44::44: işallah sağlıklı bir şekilde kucağimizada alırızzz
sevsinler senin meleginimaşalllaaahh bu arada nasıl 7 beklerken 7+6 adet tarihine göre 7 mi? ayyyy senin ki bayagı aceleci maşallah ona benimkinede bak albüme ekledim listemdeysen görebilirsin
amiiiiiiiiiiiiiiinn canımm oy maşallahh bebişineeebenmi testim negatif progesteronum tavan yapmış 55 ama bebiş olmamış adetimi bekliyorummm
slm kızlar hepinize sizlerin adına sevindim beraber baya bı bekledık hatta ben kımyasal gebelıkten sonra vazgectım ama bakın müjdeyi veriyoorum kuzum kendı gelıyo ne güzel hepimiz ekim annesi olacagız gamzecim ıkımızınde aynı dogum tarıhleri
slm cnm ayy çok sevindimm işallah kucağimizada alırızz minik bebişlerimizii kaç haftalık senin pıtırcıkk darsıda diğer arkadaşlarıma işallahhh
işallah darısıda diğer arkadaşlarımaa ayy çok mutlu oldumm allahımm çok heycanlandımm ya bebeğimm doğum günümde ne güzel bi hediye verdi bana hayatımda aldığım en güzel hediye idii ayy çok mutluyummmmmmmmmm hepinizden allah razı olsun kızlar dr gittim bu sabah allahıma şükürler olsun ki bebeğim iyiy miş kalp atışlarını dinledik 7 haftalık beklerken 7+6 olduğunu öğrendik sağlıklıymış kızlar sağolun teşşekkür ederimm dualarınız için rabbimm tüm isteyennlere işallah en yakın zamnda gönderir meleklerinii
sizi görünce ekim topiğinde çok sevindim ne güzel hepimiz ordayız allahım kımsenın kucagını boş bırakmaz inşallah herkese nasip etsın 7 haftalık dedı 8 ock son adetim
sizi görünce ekim topiğinde çok sevindim ne güzel hepimiz ordayız allahım kımsenın kucagını boş bırakmaz inşallah herkese nasip etsın 7 haftalık dedı 8 ock son adetim
hımm evet çok iyi insanlar var topiktee kalp atışlarını duydun mu cnm
maşallahhhhhh...daha ne görüntüleri olacak annesi bi bilsen :)
gözün aydın cnm. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah...
evet canım duydum garantiye almadan bısey demek ıstemedım sizlere
ayy tatlım o kadar farklı tarif edilemez bir duygu ki kalp atışlarını duyunca kendimden geçtimm soracağim soruları unuttumm testleri yaptırıp dr yanına tekrar gidince sorabildimm çok güzeldi işallah rabbimm isteyen herkze nasip etsinn seninn paşan nasıll
tşk canım çok uğraştık ama sonunda kendı geldı alahım herkese nasıp etsın.hepimize o günleri gösterir inşallah
ben keseyi gördüğüm zaman bile ağlamıştım, normalde kolay kolay ağlayamam. ben de öyleydim bebeği görünce sorular uçar giderdi aklımdan. hele 12. haftan bi gelsin o zaman daha çok heyecanlanacaksın, tamamen bebek şeklinde oluyo...benim tontişim iyi çok şükür, 26.haftamızdayız, tekme atıyo arada yaramazlık yapıyo öyle işte :)
aminnnnnnnn inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?