hayırlı gunlerr canımm.... amann neşemiz yerinde olsuunnn....ekimde güzel haberlerle dahada neşeleniriz inşallahhh.... bu topik başka topik taklitlerimizden sakınınızzz....
[sıze=3]hayırlı günler kızlar nasılsınız?Maaşallah neşenize bayılıyorum ne güzel topik olduk dimi Isim yazdıracaklar hemen cevap yazsın listeyi güncelleyeceğim Hadi bakalım anne aday adayları,
evet canım uzelme yok ıns doktordan randevude aldım adetımın 3 uncu gunu gıceme bakalım ne olacak ne der bakalım. evet canım meryem surası okunuyo hamıs kalabılmek ıcın kac adet oldugunu unuttum yazmıstı kızlarda unutmusumSaglik olsun canim.uzulmek yok.uzulunce yumoslar kusermis
Onumuze bakcaz.stres yapmadan
Bizimde vakti saati gelince olacak merak etme
Meryem suresi kac gun bilmiyorum cnm ben
Suresi varmiydi ki
inşallah öylesindr canım, test yaptırsana
amin canımm amin... çok zor yaa. bide mahkemeye girerken yüzyüze geliosun o çok kötü :26: ama bende iyi yaptığımı düşünüyorum.. olan onlara oldu gerçi ama benim çıkışımı verdiler o olaydan sonra.. ama Rabbim okadar büyükki, benden sonra gelen hiç bi muhasebeci sebaat edememiş. çok kıllardı belki ondanneyse aradan 5 ay geçti tabi ben yediremedim kendimi haberlerini alıorum eski iş yerimin. çünkü benle alakalı bi memnuniyetsizlik yoktu. olay çıktı die çıkarılmıştım. neyse 5 ay sonra başka güzel bi yere iş yeri aççaz die sen kalk burayı bi anda sezonu geçirmesin die ucuza verrr o yeni devralanlarda tavsiye üzerine beni geri bul.. şimdi çıkarıldığım yerdeki işyerimde yeni patronlarımlayım. halbuki mahkemelik olduğum o manyakların hedefi beni işimden etmekti ama o 5 ay boyuncada onlara rakip bi firmada çalışmıştım 2 mahalle ötesinde. ve o patronum biraz kırık olduğu için de korkudan yanıma yaklaşmayı bırak konuşamadılar bile benle
canım ya evet oda bı yontem aslında gercekdende oyle adım adım yaklasıyoruz bebısımıze...Bak canım üzülmeyi bırak bi kenara ve şöyle düşün bebeklerimizin gelecegi tarih Allah tarafından yazılmış ve belli onun icinde heray bi adım daha yaklaşıyoruz bebeklerimize böyle düşün Allahim tek verdikten sonra almasın acısını göstermesin diye dua et anlaştık mi
evet canım uzelme yok ıns doktordan randevude aldım adetımın 3 uncu gunu gıceme bakalım ne olacak ne der bakalım. evet canım meryem surası okunuyo hamıs kalabılmek ıcın kac adet oldugunu unuttum yazmıstı kızlarda unutmusum
canım ya evet oda bı yontem aslında gercekdende oyle adım adım yaklasıyoruz bebısımıze...
cok saol cnaım benım sevıyorum ben bu topıgı yaa
Ben bu ay gittim 3.gunu adetimin alttan bakiyo rahim sekline yumurtana vs sonra test istiyor hormon testleri bukadar iste sonra bidaha gidiyorsun testler bazisi 3gunde bazisi 10gunde cikiyor sonra sonuclarina bakıyor bukadar bide estende sperm testi istiyor benim hepsi guzel çıktı esimde gidecej sperm sayimina ben adetken çünkü 3 gün mikmik yapmamis olmak lazımmis
:)) iste bu yaa üzülmek yok artik Allahim bizlere saglik ve huzur versin eminim bebeklede taclandirir mutluluğumuzu
kızlar benım kırmızılar artk tamamıyle geldıı... =(
bende ekıme transfer oldum benım batta 20 ekım ıns bu ay tutar cok moralsızım o yuzden pek gırmıyorum ınternete k kalmayın dostlarım =( dualarımızı unutmayalım canlar buarada bende yıkandıkdan sonra meryem suresını okumaya baslıcam ıns bı bılgı verırsenız memnun kalırım kac gun okunuyodu ?
Benim de kırmızılar tamamiyle geldiama moralini bozma bu ay başaracağız inşallah.
oooo süper olmuşş walla, ilahi adalet işteamin canımm amin... çok zor yaa. bide mahkemeye girerken yüzyüze geliosun o çok kötü :26: ama bende iyi yaptığımı düşünüyorum.. olan onlara oldu gerçi ama benim çıkışımı verdiler o olaydan sonra.. ama Rabbim okadar büyükki, benden sonra gelen hiç bi muhasebeci sebaat edememiş. çok kıllardı belki ondanneyse aradan 5 ay geçti tabi ben yediremedim kendimi haberlerini alıorum eski iş yerimin. çünkü benle alakalı bi memnuniyetsizlik yoktu. olay çıktı die çıkarılmıştım. neyse 5 ay sonra başka güzel bi yere iş yeri aççaz die sen kalk burayı bi anda sezonu geçirmesin die ucuza verrr o yeni devralanlarda tavsiye üzerine beni geri bul.. şimdi çıkarıldığım yerdeki işyerimde yeni patronlarımlayım. halbuki mahkemelik olduğum o manyakların hedefi beni işimden etmekti ama o 5 ay boyuncada onlara rakip bi firmada çalışmıştım 2 mahalle ötesinde. ve o patronum biraz kırık olduğu için de korkudan yanıma yaklaşmayı bırak konuşamadılar bile benle
meryem suresini bulmaya çalışıyorum ben de, başka bi topikte okudum, 41 gün suya okuyup içiyorlarmış. 41 gün aynı su mu durcak, bayatlamaz mı o yaa:26: sen nerden okuyorsun canım meryem suresini?ben sayı ile okumadım hiç, oyüzden kaç gün olduğunu bilmiyorum da dün burda kızlardan biri diyodu 41 gün okuncak ben adet olduğumda da eşim okucak diye, o yüzden dedim. Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıylaaa
avatarına bayıldım yaa, taş devri candır cannnnBenim de kırmızılar tamamiyle geldiama moralini bozma bu ay başaracağız inşallah.
Ay çok seviyorum sizi :)
oooo süper olmuşş walla, ilahi adalet işte
Hak yerini bulmuş canım ya
meryem suresini bulmaya çalışıyorum ben de, başka bi topikte okudum, 41 gün suya okuyup içiyorlarmış. 41 gün aynı su mu durcak, bayatlamaz mı o yaa:26: sen nerden okuyorsun canım meryem suresini?
avatarına bayıldım yaa, taş devri candır cannnn
moralini bozma sen de, çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?