Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı gunlerr canımm.... amann neşemiz yerinde olsuunnn....ekimde güzel haberlerle dahada neşeleniriz inşallahhh.... bu topik başka topik taklitlerimizden sakınınızzz....

Ahahah hakkaten baska diger topikleri geziyorum arada bakıyorum hamile olanlara seviniyorum ama cok karamsarlar hamile olmayanlar ruhum sıkılıyor atıyorum kendimi bu topike :))

hayırlı günler kızlar nasılsınız? Maaşallah neşenize bayılıyorum ne güzel topik olduk dimi Isim yazdıracaklar hemen cevap yazsın listeyi güncelleyeceğim Hadi bakalım anne aday adayları,
[sıze=3]
canım benim bat 7 ekim [/sıze]

Son düzenleme:
Saglik olsun canim.uzulmek yok.uzulunce yumoslar kusermis
Onumuze bakcaz.stres yapmadan
Bizimde vakti saati gelince olacak merak etme
Meryem suresi kac gun bilmiyorum cnm ben
Suresi varmiydi ki
evet canım uzelme yok ıns doktordan randevude aldım adetımın 3 uncu gunu gıceme bakalım ne olacak ne der bakalım. evet canım meryem surası okunuyo hamıs kalabılmek ıcın kac adet oldugunu unuttum yazmıstı kızlarda unutmusum

canım yaa ben şimdi çıkayım akşam girince bi 20 sayfa okuyup not alayım,maaşallah sayfalar pır pır uçuyo ama tabii özel msj olursa daha hoş olur teşekkür ederim hepinize

ilahi adalet diye ben buna derim :129:

canım ya evet oda bı yontem aslında gercekdende oyle adım adım yaklasıyoruz bebısımıze...
cok saol cnaım benım sevıyorum ben bu topıgı yaa

Ben bu ay gittim 3.gunu adetimin alttan bakiyo rahim sekline yumurtana vs sonra test istiyor hormon testleri bukadar iste sonra bidaha gidiyorsun testler bazisi 3gunde bazisi 10gunde cikiyor sonra sonuclarina bakıyor bukadar bide estende sperm testi istiyor benim hepsi guzel çıktı esimde gidecej sperm sayimina ben adetken çünkü 3 gün mikmik yapmamis olmak lazımmis

ya evet o hormon testlerını banada yaptı ama doktoru hıc begenmedım bu ay da baska bı doktor edenıyelım dedık benım de fsh hormonum ılk tahlılde yuksek cıkmıstı ama sonra ay normale donmustu yoksa hersey normaldı. ıste esımı dusunuyorum bende bu ay bakalım ne olur ne dıcek doktor bu arada adetken nasıl bakıyo alttan yaa bana ultrasonla bakmıstı ben utanırım

Benim de kırmızılar tamamiyle geldi ama moralini bozma bu ay başaracağız inşallah.

oooo süper olmuşş walla, ilahi adalet işte
Hak yerini bulmuş canım ya

meryem suresini bulmaya çalışıyorum ben de, başka bi topikte okudum, 41 gün suya okuyup içiyorlarmış. 41 gün aynı su mu durcak, bayatlamaz mı o yaa:26: sen nerden okuyorsun canım meryem suresini?

Benim de kırmızılar tamamiyle geldi ama moralini bozma bu ay başaracağız inşallah.
avatarına bayıldım yaa, taş devri candır cannnn
moralini bozma sen de, çalışmalara devam

suya okundugnu falan bilmiyorum ya ben hamileyken bebeğim için okumustum ama bebek sahibi olmak için okumadım dün burda kızların yazdığı oydu yani 41 tane.. nerden okuyosun derken ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…