Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok sevindim canımmm Allahım saglıkla kucagına aldırsın ogluşuna kardeş gelsin

cnm benim allahım yar ve yardımcın olsun dualarım sizlerle cnm işallah en yakın zamanda mucizen sana gelirrr cnm sen kaç aydır deniyorsunn

canım 1 yıla yakınnn sadece 1 kimyasalım oldu bu ay klomen tedvisi gördüm işte 17 sinde yumurtam çatlamıştı 27 sinde kan verdim olmamış negatifff yumurtlamam cok güzel 55 ama bebiş yok hayırlısııı

cnm benimm işallah kucağinada alırsınn paşanı sağlıklaa cnm hicranın bebeğinin cinsiyeti belli olmuş muu

amin cnm inşallah... hiç bilmiyorum en son gitmemişti kontrole...

hakkında hayırlısı cnm üzülme elbet gelecektir miniş ama vakti var demek ki...Rabbim en kısa zamanda sana da isteyen herkese de nasip eder inşallah...

aminnnnn inş canım dualarınızı eksik etmeyin hayırlısı artık ne yapsakta boş zamanı gelmemiş

cnm benimm ya rabbim hayırlısı versin işallahhh

aminnnnn inş canım dualarınızı eksik etmeyin hayırlısı artık ne yapsakta boş zamanı gelmemiş

Canım benim üzülme.Herşeye rağmen umudumuz var.Allah umudu kalmayanlardan etmesin.Tüp yapıp yapıp sonuç alamayanlar var.Hatta tüp bile yaptıramayanlar var.Allah yardımcıları olsun.Çok şükür ki bizim umudumuz var.Bu ay olmadı birdahaki ay inşallah.Ben de 7 gün oruç tutacam.Havva tutmuştu ya.Bugün başladım.Duaya devam...

hyırlısı canımmm daha bugün izledim 50 yaşında tüp bebekle anne olmuş..Rabbimin ol demesine bakar inş gelirler saplıklı bir şekilde...dualarımm hepinizle canımmm

slm arkadaşlar
ben cuma günü rahim filmi çektirdim az önce film ve raporu aldım tüpler açık her hangi bi sorun yok Allah a şükür eşimdede sıkıntı sperlerimi gayet normal benım sadece rahim duvarım dönük ama doktor o sorun değil dedi gebe kalmaya engel değil bakalım bu perşembe doktora gidecem bakalım ne diyecek peki rahim duvarı donuk olan ve gebe kalan arkadaşlar var mı bana bilgi verebilirmisiniz

bn daha adet olmadm kışlar 32. gunum

Bizim burda arkadaşın birinin rahmi tersti canım. Korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı.Allah'ın izniyle engel değildir o durum.

işallah sağlıklı bir evlat olur sanaa cnm benim kul dua ile sabredince rabbimm veriyor muceziyii çok farklı bir duyguu koçişine nasıl söyledin bakemm
gecen sene mayıstan beri olmuyo kaç kere denedik olayınca demekki olmuyomus kasımdada kımyasal gebelik geçirdim bu sefer arkasından hemen kaldım ya ınanamadım söylemememe gerek yok o zaten kendı deyıp duruyodu
çok sevindim canımmm Allahım saglıkla kucagına aldırsın ogluşuna kardeş gelsin

evet canım ya oğlusuma kardes gelıyo herşey nasıp işte allahım sağ salım kucagımıza aldırır ınsallah hepimize

cnm bnde gcen ay kmyasal gecrdm kan snucum 6.89du ama aksamına adet oldum kımyasal dmı

cnm tutacaksın iyi güzelde bunun duasıda var biliyor musun istersen vereyimm sanaa

cnm bnde gcen ay kmyasal gecrdm kan snucum 6.89du ama aksamına adet oldum kımyasal dmı

evet canım kımyasal inşallah bundan sonraki ay kalırsın benım gibi bak ben kımyasaldan sonrakı ay korunduğum halde kaldım neler yaşadım biliyosun

evet canım kımyasal inşallah bundan sonraki ay kalırsın benım gibi bak ben kımyasaldan sonrakı ay korunduğum halde kaldım neler yaşadım biliyosun

evet cnm blyorum bnm de 1 2 gun gectı baklım belkı bu sefer vardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…