Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

6 gun once yapmıştım negatftı bnm bazen kasıgıma bıçak saplanms gbı acıyo gecyo acıyo gecyo arka arkaya oluyo ne olblır kı

kımyasalda benımde ıdrar tahlilimde cıkmamıstı kanda cıktı bunda ikisindede cıktı senın dedıgın gıbı batmalar buantılar hepsi vardı

nasıldı bı anltsana kıııııııgıııız:26:

kimyasalda günün gecti bi hafta idrar tahlillerinde birsey yok bi hafta sonra kan testınde cıktı 3 4 gun sonrada kanamam geldı tabi ben bıraktı m korunmaya başladım sadece kımyasal gecırdıgım tarıhı bide aralıktakını hatırlıyorum şubat geçti bitecek kasıklarımda ağrı mide bulantılarım baş dönmelerim var kasıklarım cok agrıyodu idrar testı yaptım hemem cıktı haftasında doktora gıttık ay canım ya ınsallah senınde vardır

rabbim dileyen isteyen herkeze bu duygu tatmayı nasip etsinn işallahhh çok sağolun kızlar darısıda size işallahh çifter çifterr
Saol canım amin inşallaahh :))

tşk canım çok uğraştık ama sonunda kendı geldı alahım herkese nasıp etsın.hepimize o günleri gösterir inşallah
Amin kızlar amiinnn :)) İnşallaahh yarabbiimmm

amiiiiiiiiiiiiiiinn canımm oy maşallahh bebişineee benmi testim negatif progesteronum tavan yapmış 55 ama bebiş olmamış adetimi bekliyorummm
Hayırlısı olsun tatlıımm Kısmetleri ne zamansa o zaman gelsinlleerr.. ama çabuk da gelsiiinnleerr!! Amiiinn..

bn daha adet olmadm kışlar 32. gunum
İnşallah güzel haberler verirsin canıımmm :)) İnşalaahhhhh!!!

Ay nasıl bir sürpriz yapmış öyle senin bebişiinnn Allah sağlıkla kavuştursun canıımmm Darısı başımızaaa..

Son düzenleme:
inşşallah canım ya allahım yüce mevlam aratmasın tez zamanda isteyen herkese versin

senden cok umutluyum benn gecen ay kimyasal bu ay bebiş gelir kan ver merkla haberini bekliyorum :18:

Arkadaşlar ben yeni üye oldum benim gibi bebiş özlemi çeken anne adaylarını görünce üye olmak istedim bende 5aydır istiyorum ama olmadı bakalım bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım sancılarım başladı ama inşallah olmam rabbim herkese evlat nasip etsin

senden cok umutluyum benn gecen ay kimyasal bu ay bebiş gelir kan ver merkla haberini bekliyorum :18:

ins vardır kuzuvum ins

inş kışlar nolur dua edın bna

bnmde dun olmm gerekyodu bakalım gorelım

tşk ederim cnm bnm cok saol içimi rahatlattın

tatlım bişey daha soracam kahverengi ve biraz siyah akıntım oluyor eşimde rahatsız oluyor birlikte olunca o neden olabilir cuma rahim filmimi çektirdim pazar gününden ıtıbaren normalde gecen aylarda da oluyor akıntım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…