- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
evet cnm blyorum bnm de 1 2 gun gectı baklım belkı bu sefer vardr
ayyyyy inşallah ya test falan yapmıyacakmısın
6 gun once yapmıştım negatftı bnm bazen kasıgıma bıçak saplanms gbı acıyo gecyo acıyo gecyo arka arkaya oluyo ne olblır kı
kımyasalda benımde ıdrar tahlilimde cıkmamıstı kanda cıktı bunda ikisindede cıktı senın dedıgın gıbı batmalar buantılar hepsi vardı
nasıldı bı anltsana kıııııııgıııız:26:
Saol canım amin inşallaahh :))rabbim dileyen isteyen herkeze bu duygu tatmayı nasip etsinn işallahhhçok sağolun kızlar darısıda size işallahh çifter çifterr
ayy tatlım o kadar farklı tarif edilemez bir duygu ki kalp atışlarını duyunca kendimden geçtimm soracağim soruları unuttumm testleri yaptırıp dr yanına tekrar gidince sorabildimm çok güzeldi işallah rabbimm isteyen herkze nasip etsinn seninn paşan nasıll
Amin kızlar amiinnn :)) İnşallaahh yarabbiimmmtşk canım çok uğraştık ama sonunda kendı geldı alahım herkese nasıp etsın.hepimize o günleri gösterir inşallah
Hayırlısı olsun tatlıımmamiiiiiiiiiiiiiiinn canımm oy maşallahh bebişineeebenmi testim negatif progesteronum tavan yapmış 55 ama bebiş olmamış adetimi bekliyorummm
İnşallah güzel haberler verirsin canıımmm :)) İnşalaahhhhh!!!bn daha adet olmadm kışlar 32. gunum
kimyasalda günün gecti bi hafta idrar tahlillerinde birsey yok bi hafta sonra kan testınde cıktı 3 4 gun sonrada kanamam geldı tabi ben bıraktı m korunmaya başladım sadece kımyasal gecırdıgım tarıhı bide aralıktakını hatırlıyorum şubat geçti bitecek kasıklarımda ağrı mide bulantılarım baş dönmelerim var kasıklarım cok agrıyodu idrar testı yaptım hemem cıktı haftasında doktora gıttık ay canım ya ınsallah senınde vardır
inşşallah canım ya allahım yüce mevlam aratmasın tez zamanda isteyen herkese versinSaol canım amin inşallaahh :))
Amin kızlar amiinnn :)) İnşallaahh yarabbiimmm
Hayırlısı olsun tatlıımmKısmetleri ne zamansa o zaman gelsin ama çabuk da gelsiiinnn!! Amiiinn..
İnşallah güzel haberler verirsin canıımmm :)) İnşalaahhhhh!!!
Ay nasıl bir sürpriz yapmış öyle senin bebişiinnnAllah sağlıkla kavuştursun canıımmm Darısı başımızaaa..
inşşallah canım ya allahım yüce mevlam aratmasın tez zamanda isteyen herkese versin
senden cok umutluyum benngecen ay kimyasal bu ay bebiş gelir kan ver merkla haberini bekliyorum :18:
Saol canım amin inşallaahh :))
Amin kızlar amiinnn :)) İnşallaahh yarabbiimmm
Hayırlısı olsun tatlıımmKısmetleri ne zamansa o zaman gelsinlleerr.. ama çabuk da gelsiiinnleerr!! Amiiinn..
İnşallah güzel haberler verirsin canıımmm :)) İnşalaahhhhh!!!
Ay nasıl bir sürpriz yapmış öyle senin bebişiinnnAllah sağlıkla kavuştursun canıımmm Darısı başımızaaa..
kimyasalda günün gecti bi hafta idrar tahlillerinde birsey yok bi hafta sonra kan testınde cıktı 3 4 gun sonrada kanamam geldı tabi ben bıraktı m korunmaya başladım sadece kımyasal gecırdıgım tarıhı bide aralıktakını hatırlıyorum şubat geçti bitecek kasıklarımda ağrı mide bulantılarım baş dönmelerim var kasıklarım cok agrıyodu idrar testı yaptım hemem cıktı haftasında doktora gıttık ay canım ya ınsallah senınde vardır
ins vardır kuzuvum ins
Arkadaşlar ben yeni üye oldum benim gibi bebiş özlemi çeken anne adaylarını görünce üye olmak istedim bende 5aydır istiyorum ama olmadı bakalım bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım sancılarım başladı ama inşallah olmam rabbim herkese evlat nasip etsin
bnmde dun olmm gerekyodu bakalım gorelım
İnşallah olmayız seninde sancılarım belirtilerin varmı
YOK cnm
cnm tutacaksın iyi güzelde bunun duasıda var biliyor musun istersen vereyimm sanaa
Bizim burda arkadaşın birinin rahmi tersti canım. Korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı.Allah'ın izniyle engel değildir o durum.
tşk ederim cnm bnm cok saol içimi rahatlattın
cnm tutacaksın iyi güzelde bunun duasıda var biliyor musun istersen vereyimm sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?