- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
bacım RABBİM bi avazda kucagına almayı nasip eder inşşş
tatlım bişey daha soracam kahverengi ve biraz siyah akıntım oluyor eşimde rahatsız oluyor birlikte olunca o neden olabilir cuma rahim filmimi çektirdim pazar gününden ıtıbaren normalde gecen aylarda da oluyor akıntım
Ver tabi canım.21 defa Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir okunuyor onu mu diyorsun? Başka var mı???
slm arkadaşlar bana da bu duayı verirmisiniz oruç tutuyormuşsunuz
ÇOCUK OLMASI İÇİN
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar88 ayeti=Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil muminîn(muminîne).
87ayeti=Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
işallah hayırlı evlatlarınız olurrr
hava bacım ben oruç tutmayı düşünüyorum ALLAH razı olsun bilgilendirmişsin ama anlamadıgım birsey var 87-88 ayetinimi okuyacagız yoksa sen buraya yazmışsın 88 ayeti=Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
87ayeti=Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne). bunlarımı sadece okuyacagız anlamadım acıklarmısın balım
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üflüyceksin ve o sudan iftar açarsın ve enbiya suresinin
87ve 88. ayeti okuyacaksın tatlım zaten bu yazdıklarımm 87 ve 88 . ayeti aramayın diye yazdımm yardımcı olmak adına cnm sormak istediğin başka ne varsa sora bilirsinn
oyyyy balım ben cvabımı aldım kuzum sagol okunan şu ezn yüzü suyu hürmetine evladını hayrla kucagına al inş balımm
dün tetenoz aşısı oldum kolum hala acıo
Arkadaşlar ben yeni üye oldum benim gibi bebiş özlemi çeken anne adaylarını görünce üye olmak istedim bende 5aydır istiyorum ama olmadı bakalım bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım sancılarım başladı ama inşallah olmam rabbim herkese evlat nasip etsin
Amin canıımm.. Allah'ın izniyle inşallaahh..inşşallah canım ya allahım yüce mevlam aratmasın tez zamanda isteyen herkese versin
Dua ediyorum canıımm.. İnşallah inşallah hamişsindiiirrrinş kışlar nolur dua edın bna
Amin canıımmm.. Hoşgeldiinnn..
Amin canıımm.. Allah'ın izniyle inşallaahh..
Dua ediyorum canıımm.. İnşallah inşallah hamişsindiiirrr
sen ne kadar zamandır bebek istiyosun canım
Amin canım.. İnşallaahhh..!bende 4 yadır istiyorum arkadaşlar ama daha nasip olmadı inşallah Allah isteyen herkese verir bizlerede nasip eder en kısa zamanda.
inş kışlar nolur dua edın bna
Elaaaam,adetinin geciktiğini okuyunca bir heyecan tüm iletilerini okudum sonuna kadar,ama son durumu göremedim,ne yaptın canım var mı bir gelişme? Gelmemiştir inşallah hala kırmızılar.Test yap en kısa zamanda merakta koma bizi.....
kızlar bugün kontrolüm vardı,cinsiyetini de öğrendik.doktor "burada bir fazlalık var, doğunca beni sünnet ettirin diyor" dedi :) nasıl sevindik anlatamam,kızın tadını almıştık,rabbim erkeği de nasip etti,inşallah sağlıkla tamamına erer.allahım tez zamanda sizin de muradınızı versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?