Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Adet dönemi başında ya da sonunda oluyorsa birçok kişide oluyor o canım.Ama ara dönemlerde sürekli oluyorsa doktora görünmen gerekiyor.Bilemiyorum tam olarak ama önemli bişey ihmal etme.

Ver tabi canım.21 defa Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir okunuyor onu mu diyorsun? Başka var mı???

slm arkadaşlar bana da bu duayı verirmisiniz oruç tutuyormuşsunuz

ÇOCUK OLMASI İÇİN
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar88 ayeti=Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
87ayeti=Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
işallah hayırlı evlatlarınız olurrr

hava bacım ben oruç tutmayı düşünüyorum ALLAH razı olsun bilgilendirmişsin ama anlamadıgım birsey var 87-88 ayetinimi okuyacagız yoksa sen buraya yazmışsın 88 ayeti=Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
87ayeti=Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne). bunlarımı sadece okuyacagız anlamadım acıklarmısın balım

Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üflüyceksin ve o sudan iftar açarsın ve enbiya suresinin
87ve 88. ayeti okuyacaksın tatlım zaten bu yazdıklarımm 87 ve 88 . ayeti aramayın diye yazdımm yardımcı olmak adına cnm sormak istediğin başka ne varsa sora bilirsinn

Son düzenleme:

oyyyy balım ben cvabımı aldım kuzum sagol okunan şu ezn yüzü suyu hürmetine evladını hayrla kucagına al inş balımm

oyyyy balım ben cvabımı aldım kuzum sagol okunan şu ezn yüzü suyu hürmetine evladını hayrla kucagına al inş balımm

allah razı olsun cnm benimm duaların ve güzel dileklerin için çok sağol işallah rabbim hayırlısı ile sana ve bu duyguyu tatmayı isteyenn herkeze işallah rabbimm hayırlı evlatlar verir işallah yardımcı olabilmişimdirr önce rabbimin yardımı ile sonra bu duaların sayesinde olduğuna inanıyorumm cnm birde ben dua ederken peygamberlerimizi araya alarak rabbimden istedimm

Amin canıımmm.. Hoşgeldiinnn..

inşşallah canım ya allahım yüce mevlam aratmasın tez zamanda isteyen herkese versin
Amin canıımm.. Allah'ın izniyle inşallaahh..

inş kışlar nolur dua edın bna
Dua ediyorum canıımm.. İnşallah inşallah hamişsindiiirrr

sen ne kadar zamandır bebek istiyosun canım

Canım ben daha yeniyim aslında :) ama böyle hasretle bekleyenleri görünce çok üzülüyoruumm.. Korkuyoruumm.. Allah bekleyenlere bir an önce nasip etsin inşallah hayırlısıyla.. 2,5 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. Geçen ay sadece 1 kere denedik, ama yine de olmayınca bir buruk oldum Ne olsa insan umutlanıyor.. Bu ay daha 2. ay yani. Olmuyor diye bir şey yok Allah' şükür ama ya olmazsa diye şimdiden stresliyim.. Stres de yapmamak lazımmışş.. Hayırlısı inşallah.. Şimdi çalışma dönemleri.. O kadar çok istiyorum kiii İnşallah güzel haberler veririm size.. Herkese nasip olsun inşallah bir an önce.. Hamiş olduğumu düşününce bile gözlerim doluyor.. Allah'ım nasip etsin hepimize..

Sen çok mu beklemiştin canım?

Son düzenleme:
bende 4 yadır istiyorum arkadaşlar ama daha nasip olmadı inşallah Allah isteyen herkese verir bizlerede nasip eder en kısa zamanda.

inş kışlar nolur dua edın bna

Elaaaam,adetinin geciktiğini okuyunca bir heyecan tüm iletilerini okudum sonuna kadar,ama son durumu göremedim,ne yaptın canım var mı bir gelişme? Gelmemiştir inşallah hala kırmızılar.Test yap en kısa zamanda merakta koma bizi.....

Kızlar bugün kontrolüm vardı,cinsiyetini de öğrendik.Doktor "burada bir fazlalık var, doğunca beni sünnet ettirin diyor" dedi :) Nasıl sevindik anlatamam,kızın tadını almıştık,Rabbim erkeği de nasip etti,inşallah sağlıkla tamamına erer.Allahım tez zamanda sizin de muradınızı versin inşallah.

evet cnm normalde 30gunde fln olurdum bgun 32. gunum hatta 33 6 gun once yapmıştım ama ckmamstı

ılk sayfaya eklendn cnm sende erkek annesı olarak

kızlarr günaydınn kimsecikler yok ben hepinizi çok özledim elaaammm bebeim benim bgün bat günüm gelen giden yok ama şubat 28 çektiği için 2 gün daha beklicem 2 gün sonra gelmezse test belki yaparım çünkü umutlu değilim çalışmalar oldu ama tedavi olmadım bu ayda olmamıştır gibi geliyo göğüslerim felaket acıyo koltuk altıma doğru adet olcam yakındır

Kızlar Selam Herkese;

Sayfanın tamamı neredeyse hamiş çok güzel görünüyor liste :):):):)
18.haftaya başlıycam yarın,kilo alımınız nasıldı bilgi alabilirmiyim sizlerden, ben 60 kiloyla kaldım ve 2 kilo verdim biray sonra geri aldım iki kiloyu ama şuan hala 60 kiloyum sizce nasıl yorum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…