Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sağol canım bence de taş devri candır çok severim :))) moralimi bozmamaya çalışıyorum. Kırmızılar bitsin çalışmalara aynen devam

Walla bakıyo bende bakmaz demiştim kendi kendime ama bakti gayet sağlıklı dedi rahmim ve yumurtaarim

suya okundugnu falan bilmiyorum ya ben hamileyken bebeğim için okumustum ama bebek sahibi olmak için okumadım dün burda kızların yazdığı oydu yani 41 tane.. nerden okuyosun derken ??
yani ben arapça bilmiyorum tatlım, o yüzden kurandan okuyamıyorum Evde bazı dua ve surelerin yazılı olduğu bi kitap var ama içinde meryem suresi yok. Netten araştırıyorum şimdi latin harfleriyle yazılışını, ama henüz bulamadım. O anlamda sormuştum

hımm anladım canım ben normal kurandan okuyorum, imkanın varsa öğrenmek çok zamanını almaz internetten bile öğrenebilirsin. Meryem suresini bende hiç görmedim latin harfleriyle ya inşallah bulursunn

hımm anladım canım ben normal kurandan okuyorum, imkanın varsa öğrenmek çok zamanını almaz internetten bile öğrenebilirsin. Meryem suresini bende hiç görmedim latin harfleriyle ya inşallah bulursunn
Buldum canım şimdi, hemen çıktısını aldım, reglim bitince başlıcam ben de inşallah, Allah kabul etsin

Neyle ilgili fikir canım

???
kızlar merhaba bende geçen aydan itibaren çalışmalara başladık ama olmadı kısmet bu aya dedik ama size önemli bir sorum olacak eşim iğne oluyor ve antibiyotik ilaç kullanıyor(gripten dolayı)bu durumda çalışmalara ara vermek gerekir mi? kimseye soramadım sizden başka

Deryacım neden latin harfleriyle okumuyorsunki?? başka türlü de okuyamazson zaten. yani kuran okumayı öğrenmediysen

canım netten biraz baktım senin için. bazı antibiyotikleri spermlerin sayısını etkileyebilir diyor sadece. yani hamile kalma durumunu belki etkiler. hamilelik oluşursa bebeğe etkisi olacağını sanmıyorum

Hayir canım sorun olmaz bende gecen ay kullandım doktora sordum bebek olabilir diye bebek olsa bile cok küçük oldugu icin etki etmez dedi ki ben kullandigim halde eşinin hic bi etkisi olmaz

ayyy kızlr bu topik çok hızlı yetişemıorum ben size evde olsamda okusam tum sayfalrı dedım ıcımden:) tam bana yazılanalra cevap ayzcak oluorum biri gelio kapıorum kalıo kısaca hemen yazayım 3yıllık evlıyım gecen sene ılk kez bebk ıstedgmz ay tutrduk nası oldugnu bende analmdm ınanamadm bıle ama allah kısa zamanda aldı yanına bır ay sevınc uzuntu hepsnı yasadım 2 aylıkken gelısmedıgınden kurtaj oldum sonra kan pıhtlasmam oldgunu ogrendm ve adet duzenm bozulunca prolaktn yukseklıgıde cıktı ortaya daha baska seyler cıkmazsa bunalrla hamıle kalmaya calsıorum kısmet beklıorum buarada beklenen adet tarıhım 11 ekım dıyebılırm 29-31 gun arası degısıo 31 e gore 11 dedım:)

sadece sperm sayısını etkileyebilir antibiyotik, bu da hamile kalmanı fln etkiler. Başka olumsuz bir etkisinin olacağını sanmıyorum canım

Deryacım neden latin harfleriyle okumuyorsunki?? başka türlü de okuyamazson zaten. yani kuran okumayı öğrenmediysen
tatlım latin harfleriyle okuyacağım zaten, ama latin harfleriyle yazan bi site bulamamıştım. Şimdi buldum ve çıktısını aldım, heralde yarın fln başlarım hayırlısıyla

evet benim bile yetişemediğim oluyor, gözden kaçırdıklarım, cewap veremediklerim oluyor
çok geçmiş olsun, ben de 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Yarın kan pıhtılaşması için test yaptıracağım, bakalım kısmet :26:

Allah en kisa zamanda bebk nasop eder ins bu topik hepimiE ugurlu gelir ins

Allah bundan sonrakilere saglik versin canim
Hepimiz bebis icin ugrasiyoruz .Allahim nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…