Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de sana iyi geceler demek için mesajını bekliyordum :) iyi geceler canım,ayrıca amiiiinnnnnnn çok sağol.

Hu huuu bi ses verin kizlaarrrrrrr

Herkes nerelerde hele demirbaslari çok merak ediyorum psikoo dilketin nefesal gamseee msa lili elaaa cicekkk

merhaba kızlarr napıyonuzzz... prfılıme nolmus yaaa.... butun arkadaşlarım gitmişş....profıl resmimde degısmıss yaaaaa

Herkes nerelerde hele demirbaslari çok merak ediyorum psikoo dilketin nefesal gamseee msa lili elaaa cicekkk

burdayyııııım ben sizi takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmadı,nasılsınız kızlaaar biz kızımla iyiyiz çok şükür çok da heyecanlıyım bir oğlumvardı birde kızım olacak hamdolsun duanızı bekliyorum

benide eklermisiniz batım 2 nisan

canımmmmm başıma gelenleri sormaaa siteye giriş yapamıyorum yaa şifreyi giriyorum giriyorum hep yanlış yanıtı veriyor bende onla uğraştım bir kaç gün olmayınca yeni şifre talebinde bulundum geldi şifrem işte anca girebildimm bidenemmmm

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 25-07-2014

Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 122 gün kaldı.

Bebeğinizin solunum sistemi henüz tam olgunlaşmış durumda değil. Bebeğinizin akciğerlerinin oksijeni tutup, kan dolaşımına aktarabilmesi ve dolaşım sisteminden gelen korbondioksiti nefes yoluyla dışarı atabilmesi için daha çok gelişmeye ihtiyacı var. Rahminiz büyüdükçe, rahminizi destekleyen kas ve bağların gerilmesinden dolayı karnınızın alt kısmında ağrılar hissedebilirsiniz. Bebeğinizin kalp atışları kuvvetleniyor.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 550 gr. - Yaklaşık boyu : 27.8 cm. (Baştan Topuğa

gözün aydın Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder inşallah...

oyy bi prenses dahaa gozun aydin canim..... Arada bi slm yaz bizde oglusumla iyiyiz buyuyoruz heyecan basiyor zaman yaklaştıkça

gerçekten vefasızlık yaptık,yaa ben hala uyuyorum biliyormusun akşam işleri azaltıkça hemen yatağa sosyal hayat sıfır,ailemle bile sınırlı görüşüyorum,ne tuhaf oldum ben,evet prensesim gelecek inşaallah,seni anlıyorum ilk heyecan yaşanıyo,2. de nasıl doğuracağıma yoğunlaşıyor insan:18:,RABBİM sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah

lilimm bu kk kafayi yedi bu ara bi bakima girmesi gerek.... Sen nasilsin neler yapion

napayıımm bebeğimm bildiğin gibi evdeyim spora gidiyorum bata 2 gün kaldıı bekliyorum bitanem öylee isim düşündünüz müü
aminnnnnnn inşallh cnm sennde bnmde tüm anne adaylarının sağ salim bebişlerini eline almayı nasip etsin rabbimmm

cnmmm allahh kucağına almayı nasip etsin bitanemmm

şimdi uyu bol bol senin cadi acisini cikartacak nasilsa her hamilelik farklı oluyormuş canım.... Ilki normal doğum muydu kuzum ya rabbim yardımcımız olsun ins bir avazda sag salim alalim kucaklarimiza

sorma hicrancığım biraz önce dr dan geldim,öğle arası hafif bir kanamam oldu,çok şükür bebeğim iyi ama küçük bir sorun varmış,bir perdelenme den bahsetti,1000 de 1 ihtimal sakatlık durumu olabilir dedi,ben dr luk hayatım boyunca rastlamadım,ama söylemek zorundayım dedi,aşırı temkinli söyledi,ama üzüldüm dua edin bize prensesimle,kendimi kötü hissettim

Herkeslere selam kızlar, nasılsınız?

canım benim, inşallah yoktur öyle bir şey:26: Allah yardımcınız olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…