Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Herkeslere selam kızlar, nasılsınız?

canım benim, inşallah yoktur öyle bir şey:26: Allah yardımcınız olsun kuzum

canim benimmm inssssssssss yoktur olmaz öyle birşey bol bol dua edelim melegimiz icin uzulme hemen bi baska dr git bakalim

çok sağolun canım biz duanızı bekliyoruz,şuan en çok ihtiyacım olan şey bu galiba...

selam kızlar bugün farklı bir dr a gittim içimi çok rahatlattı,kızımın her organını ve sağlam olduğu (hamdolsun) gösterdi,ayrıntılı ultrasona da girdim herşey geyet normalmiş,söylenen perde olayı çok önemli bişey değil dedi,şükür ki böyle oldu RABBİM kimseyi evladıyla sınamasın amin....

ohh cok sukurrrr rabbim saglikli sihatli hayirli evlatlar versin cumlemize

evet hamdolsun, bütün dualara amin diyorum

bak sadiye 17kilo verdi hamis simdi rabbim tamamina erdirsin ins seninde o bat gelemez insss minnosumuz gelir... Isim konusu buyuk bi kaos sekerim benim herifle anlasamiyoruz

bende 9 kilo verdim bebeğimm bakalım dün batımın ilk günüydü gelmedi beklemedeyim allahım hakkımızda hayırılsını nasip etsin

ayyy rabbim seninde gul yuzunu guldursun inss ya bende heyecanlandimm

heveslenmek istemiyorum kendi kendime bahane üretiyorum mevsim değişiminden stresten gecikti fln diee ama böyle ağlmaklı gülmekle karışık duygular var allahımmm hayırlısı neyse onu yaşatsın bebeğimmm

öyle tatlım ne umutlu ne umutsuz olmak gerek test icin bekleyecek misin

valla bebeğim test yok ki olsa bugun sabah yapcaktım hafta sonu eczanelerde kapalı olur pazartesiye kadar gelmezse alır yaparım tatlım artık eskisi gibi heycanda kalmadı önceden olsa yapardım allahım ol dediyse olmuştur ama hiç bir belirtim yok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…