canim benimmm inssssssssss yoktur olmaz öyle birşey bol bol dua edelim melegimiz icin uzulme hemen bi baska dr git bakalim
Herkeslere selam kızlar, nasılsınız?
canım benim, inşallah yoktur öyle bir şey:26: Allah yardımcınız olsun kuzum
canim benimmm inssssssssss yoktur olmaz öyle birşey bol bol dua edelim melegimiz icin uzulme hemen bi baska dr git bakalim
bebisimmmmm naber tatlimmmm
iyiyim canim ayni sikayetler agrilar... Iyice agirlastim bende kendimi yuz kilo gibi hissediyorum
selam kızlar bugün farklı bir dr a gittim içimi çok rahatlattı,kızımın her organını ve sağlam olduğu (hamdolsun) gösterdi,ayrıntılı ultrasona da girdim herşey geyet normalmiş,söylenen perde olayı çok önemli bişey değil dedi,şükür ki böyle oldu RABBİM kimseyi evladıyla sınamasın amin....[/QU
Canım benim için ferah tut.Boşyere üzme kendini.Çok şükür iyiymiş bebeğin.Sen bol bol dua et canım.Ya Musavvir esmasını bo lbol zikret.(Allahın şekil veren anlamındaki ismi)
Allah hepimize hayırlı,sağlıklı,eli yüzü düzgün,dindar,güzel ahlaklı evlatlar versin.
ohh cok sukurrrr rabbim saglikli sihatli hayirli evlatlar versin cumlemize
Canım benim için ferah tut.Boşyere üzme kendini.Çok şükür iyiymiş bebeğin.Sen bol bol dua et canım.Ya Musavvir esmasını bo lbol zikret.(Allahın şekil veren anlamındaki ismi)
Allah hepimize hayırlı,sağlıklı,eli yüzü düzgün,dindar,güzel ahlaklı evlatlar versin.
ohh cok sukurrrr rabbim saglikli sihatli hayirli evlatlar versin cumlemize
bak sadiye 17kilo verdi hamis simdi rabbim tamamina erdirsin ins seninde o bat gelemez insss minnosumuz gelir... Isim konusu buyuk bi kaos sekerim benim herifle anlasamiyoruz
Lilimmmmmmmmmmm nabeer kuzum
ayyy rabbim seninde gul yuzunu guldursun inss ya bende heyecanlandimm
ayyy rabbim seninde gul yuzunu guldursun inss ya bende heyecanlandimm
öyle tatlım ne umutlu ne umutsuz olmak gerek
sen telden mi girion simdi kuzum resim eklicem de
öyle tatlım ne umutlu ne umutsuz olmak gerektest icin bekleyecek misin
sen telden mi girion simdi kuzum resim eklicem de
belirti şart değil beklemekde en güzeli canim hayırlısı ins sabirsizlikla ve dua ile beklicem pzt siyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?