tosuncugumun teysesii
Lilimmmmmmmmmmm nabeer kuzum
belirti şart değil beklemekde en güzeli canim hayırlısı ins sabirsizlikla ve dua ile beklicem pzt siyi
darisi sana olsun inssssssssss lilimmmm tesekkur ettik optuk nanaklarindan oglusumla
sagol teysesiii... Isim zor belli olur anlasamioz ki tatlim hayirlisi bakalim ins
ayyy sadiyemmmm cok sevindimmmm gozun aydin olsun inssss masallahhh
ayyy sadiyemmmm cok sevindimmmm gozun aydin olsun inssss masallahhh
darisi sana olsun inssssssssss lilimmmm tesekkur ettik optuk nanaklarindan oglusumla
sagol teysesiii... Isim zor belli olur anlasamioz ki tatlim hayirlisi bakalim ins
sagol teysesiiii.... Hareketlenince daha cok rahatlayacaksin canim
51.5 oldum an itibariyle cok kilo almadim ama gobusumm ooo masallahhh bagimsizligini ilan edecek bi devley gibi
sagol teysesiiii.... Hareketlenince daha cok rahatlayacaksin canim
51.5 oldum an itibariyle cok kilo almadim ama gobusumm ooo masallahhh bagimsizligini ilan edecek bi devley gibi
Bende yigit yagiz efe den birinin yanina kerim berat samet istiom hayirlisi bakalim
dimi kiloyada raziyim canim kalabilirler
gelir gelir ins ben erken hissettim canim 20. Hafta falan hissedersin dediler ilk olunca 15+6da hissetmeye basladim
dimi kiloyada raziyim canim kalabilirler
gelir gelir ins ben erken hissettim canim 20. Hafta falan hissedersin dediler ilk olunca 15+6da hissetmeye basladim
ayyy bitanemmm benim cok duygulandimmm yaa allahim razi olsunnnn daha fazla bekletmesin inssssss benimde gonlum kalbim duam hep senle canim
erkek daha cabuk hareketlenirmis canim kizin ki 24. Haftayi bile bulurmus
ayyy bitanemmm benim cok duygulandimmm yaa allahim razi olsunnnn daha fazla bekletmesin inssssss benimde gonlum kalbim duam hep senle canim
erkek daha cabuk hareketlenirmis canim kizin ki 24. Haftayi bile bulurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?