Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tosuncugumun teysesii

canımmmmmmmmmmmmmm bu çoooook güzel olmuşşşş sende çok güzel olmuşssun kilo almak yakışmış sana maşallahhh canım allah nazarlardan korusun çoook yakışmış çook güzel bi hamile olmuşssun bebeğimmm çook büyümüş şaşırttı beni tosuncukkk

belirti şart değil beklemekde en güzeli canim hayırlısı ins sabirsizlikla ve dua ile beklicem pzt siyi

ayyyy çoook duygulandım tatlımm yaa daha dün gibi batlarımız aynıydı maşşallah çok büyümüş paşammmmmm yaaa ismi belli olunca bana söyle annesi lili teyzesinin onu süprizelri olcakk

darisi sana olsun inssssssssss lilimmmm tesekkur ettik optuk nanaklarindan oglusumla

ayy canımmm benim yaa ne güzel olmuşşş toton fln maşşallah zayıf olunca hamişlik bile yakışıyo baksana yaaa ne güzellll darsıı başımaa
sagol teysesiii... Isim zor belli olur anlasamioz ki tatlim hayirlisi bakalim ins

hayırlısı bitanem yaa isim bi boncuk yaa ama şuan içimden kerim ali ismi geçti rabbimm hayırlı evlat nasip etsinde her isim yakışır minik paşamızaaa

51.5 oldum an itibariyle cok kilo almadim ama gobusumm ooo masallahhh bagimsizligini ilan edecek bi devley gibi

Bende yigit yagiz efe den birinin yanina kerim berat samet istiom hayirlisi bakalim

bebeğimmm vallaaa çook güzel olmuşssun yaaa senin göbüş zaten 3 aylıkkken bile bağımsızlığını ilan etmiştii sağlıklı olsunda annesii kilolarında kalsın ayrıca mis gibi çok güzel olmuşş

ayyy bitanemmm benim cok duygulandimmm yaa allahim razi olsunnnn daha fazla bekletmesin inssssss benimde gonlum kalbim duam hep senle canim

tşk ederim canımm hep yanımda oldun destek oldun bilgilendirdin bebeğimmm dularım her zaman seninle konuşmasak da görüşmesekte dularımda olcaksın hayatımdan çıkartmak istemediğim kişiler arasındasın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…