Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

olsunda kız erkek fark etmez canim ben hep ilk bebegim erkek olsun isterdim hamile kalincada hep b erkek hissetim annenin hisleri çıkıyor genelde

bnm ilk kız gibi geliyodu bi kaç gündür erkek hissettim belki etraftakilerden etkilendim bide çin takvimi yaptın mı bnm erkek çıkıyo inanmıyorum ama

merhaba kızlar demek ki aynı duyguları yaşıyoruz,bende 2 gündür net hissediyorum hamdolsun,hatta benim bir oğlum var 5,5 yaşında akşam yatmış dinleniyordum,karnımda bir gerginlik hissettim,o yere elimi koydum küçük bir yer sertlerşmişti orda 1dk falan aynı hissi yaşadım,ğluma söyledim o da geldi elini koydu hissetti ve nasıl sevindi anlatamam,sonra o sert yer normalleşti bu sefer birza alt tarafta aynı şeyi yaşadık,oğlum konuştu canım kardeşim vs... RABBİM e hamdolsun çok mutlu oldum oğlumu görünce,yani 2 gündür net olarak hissetmeye başladım

bu arada sayfada hep tek başımayım kimseler yok neden kine:44:

merhaba arkadaşlar 11+5 günlük hamileyim ve 2 gün önce çok az nokta şeklinde kahverengi akıntım vardı devamı gelmedi kasık ağrısıyla birlikte bugün gene aynı şekilde oldu sabah devamı gene yok çok korkuyorum akşama acile gitcem ama bu konuda bir bilgisi olan varsa cevap yazarsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…