Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bulantılar zorluyor beni onun dışında iiyiz yarın tarama testimiz var belki doktor görür bizede söyler :)bakcaz artık
sen nasılsın

maşallah bitanem yaa büyüttün oldun bebişi yaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dr. mu değiştirdim tedavilere tekrar başladım cnmm

Selamm kızlarrr, nasılsınızz

canım bulantılar zorluyor beni onun dışında iiyiz yarın tarama testimiz var belki doktor görür bizede söyler :)bakcaz artık
sen nasılsın
gamzem canım naber?inşallah yarın görürsünüz cinsiyeti de

maşallah bitanem yaa büyüttün oldun bebişi yaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dr. mu değiştirdim tedavilere tekrar başladım cnmm

lilimmm nasılsın canım, yeni doktorun hayırlı olsun inşallah, bu tedavi bebişini getirsin inşallah hemencik

Canimm insallah en kisa zamanda sonuc alirsinnn
Selamm kızlarrr, nasılsınızz

gamzem canım naber?inşallah yarın görürsünüz cinsiyeti de

Derya sen naptin canim kalp atisini duydunuz di mi ?

inşallah bebeğimm yaa artık bu son kukumu açışım olsun yoruldum açmaktan valla yaaa rabbim göndersin bebişimii sağlıklı bir şekilde

Ben erkek hissediyorum ) ama daha kimsede tutturamadim tahmini kendim haric

ben hicranın kine erkek dedim cıktı minikbebişime erkek dedim cıktı bilmiyorum ama onlarda erkek hissediyordu zaten bence gamzenin kız gibi geçti içimden bakalım hayırlı evlat olsunn

Kizlaaaar bende geldimm.

Gamze cinsiyete az kalmis kizz, hadi bakalim kutunda ne hissediyosunn
oyy ne güzel eski günlerdeki gibi herkes gelse keşke

oy oy bitanem iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyoo anlat bakalım havadisler sende
lilim havadisler aynı bildiğin gibi, geçen hafta iyiydi herşey, cumartesi kontrolum var, inşallah herşey yolundadır

tatlım kalp atışı için cumartesi gideceğiz, inşallah duyarız ya:18: sen neler yapıyorsun, maşallah kocaman olmuşsunuz

İnsallah musmutlu gelirsiniz canimm. Bizimde cumartesi kontrolumuz var ben ne yapayim eksikleri almaya calisiyorum, buyuyorum bi yandan da

inşallahhh yolundadır cnmmm rabbim yüzünü güldürsün sağlıklı bir hamileleğin olsun cnm benimm

ayy cnm benim ne güzell inşallah bende çok az kilo alırım yaaa daha dün gibi yaa günün geçmişti test yap test yap derken bak yakında doğcak lili hala bekliyor

Hayirli zamanini bekliyor senin minik
Herkes kilo olayina bi sey bulsa da bende memnunum az almaktan, doktorum da memnun hic bi hareketim kisitlanmamis oluyo boyle hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…