merhaba canım.sen nasılsın? Bebişin nasıl?? Cinsiyet ne zaman belli olacak.?
canım bulantılar zorluyor beni onun dışında iiyiz yarın tarama testimiz var belki doktor görür bizede söyler :)bakcaz artık
sen nasılsın
gamzem canım naber?inşallah yarın görürsünüz cinsiyeti decanım bulantılar zorluyor beni onun dışında iiyiz yarın tarama testimiz var belki doktor görür bizede söyler :)bakcaz artık
sen nasılsın
maşallah bitanem yaa büyüttün oldun bebişi yaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dr. mu değiştirdim tedavilere tekrar başladım cnmm
lilimmm nasılsın canım, yeni doktorun hayırlı olsun inşallah, bu tedavi bebişini getirsin inşallah hemencik
Canimm insallah en kisa zamanda sonuc alirsinnnmaşallah bitanem yaa büyüttün oldun bebişi yaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dr. mu değiştirdim tedavilere tekrar başladım cnmm
Selamm kızlarrr, nasılsınızz
gamzem canım naber?inşallah yarın görürsünüz cinsiyeti de
Kizlaaaar bende geldimm.
Gamze cinsiyete az kalmis kizz, hadi bakalimkutunda ne hissediyosunn
ben gamzemin kutusunda kız hissediyorummmm senn ne hissediyorsunn
Canimm insallah en kisa zamanda sonuc alirsinnn
Derya sen naptin canim kalp atisini duydunuz di mi ?
inşallah bebeğimm yaa artık bu son kukumu açışım olsun yoruldum açmaktan valla yaaa rabbim göndersin bebişimii sağlıklı bir şekilde
Ben erkek hissediyorum) ama daha kimsede tutturamadim tahmini kendim haric
ben hicranın kine erkek dedim cıktı minikbebişime erkek dedim cıktı bilmiyorum ama onlarda erkek hissediyordu zaten bence gamzenin kız gibi geçti içimden bakalım hayırlı evlat olsunn
amin bitanemm yaa nerde varsa herkesin hayırlı evladı olsun cnm göbüş büyümüştür artık demi annesiOyle tabi canimm. Hayirlisi olsun hepimiz icinn
Amiiiiin insallahhh canimhayirla saglikla gelsin minikinn
amin bitanemm yaa nerde varsa herkesin hayırlı evladı olsun cnm göbüş büyümüştür artık demi annesi
amin cnm senin duan tutsun hemencik hamiş olayımm
oyy ne güzel eski günlerdeki gibiKizlaaaar bende geldimm.
Gamze cinsiyete az kalmis kizz, hadi bakalimkutunda ne hissediyosunn
lilim havadisler aynı bildiğin gibi, geçen hafta iyiydi herşey, cumartesi kontrolum var, inşallah herşey yolundadıroy oy bitanem iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyoo anlat bakalım havadisler sende
tatlım kalp atışı için cumartesi gideceğiz, inşallah duyarız ya:18: sen neler yapıyorsun, maşallah kocaman olmuşsunuzCanimm insallah en kisa zamanda sonuc alirsinnn
Derya sen naptin canim kalp atisini duydunuz di mi ?
İnsallah:)
Evet canim 4 kilo aldim. Buyuyoruz artik
oyy ne güzel eski günlerdeki gibiherkes gelse keşke
lilim havadisler aynı bildiğin gibi, geçen hafta iyiydi herşey, cumartesi kontrolum var, inşallah herşey yolundadır
tatlım kalp atışı için cumartesi gideceğiz, inşallah duyarız ya:18: sen neler yapıyorsun, maşallah kocaman olmuşsunuz
oyy ne güzel eski günlerdeki gibiherkes gelse keşke
lilim havadisler aynı bildiğin gibi, geçen hafta iyiydi herşey, cumartesi kontrolum var, inşallah herşey yolundadır
tatlım kalp atışı için cumartesi gideceğiz, inşallah duyarız ya:18: sen neler yapıyorsun, maşallah kocaman olmuşsunuz
ayy cnm benim ne güzell inşallah bende çok az kilo alırım yaaa daha dün gibi yaa günün geçmişti test yap test yap derken bak yakında doğcak lili hala bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?