teşekkür ederim canım
Rica ederim tatlım.Ver tabi kan testini.İnşallah güzelsonuç alırsın.Siz rde de hareket morfoloji sorunu vardı değil mi?? Eşin bişey kullandı mı???
eşim tedavi olmadı doktor daha bakmamıştı benim kistlerim vardı eridi çocuk istiyoruz diyince doktor klomen verdi amiiin inşallah canım yaa
tamam canım yarın sabah yaparım artık bugün bekleyeyimCanım erken gebelik testleriyle birdaha test yap istersen.akşama ya da yarın sabah.Yine silik çizgi çıkarsa kana git.
kızlar adet günü yapılan tesst doğru sonuç verirmiEki Görüntüle 1048835 bu sonuç çıktı silik ama
Cnm merhaba.bnmde adetten bir gun once boyleydi :) simdi 11+6 yiz :) hayirli olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)))) çok güzel inşallah benimde öyle olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim adet günüm ama adet olcakmışım gibi ağrı var kasıklarımda arada
Cook tsk canim amin :) bn kimyasal gebeligimin hmn ertesi ay hamile kaldim.bnm hic kasiklarimda agri fln olmadi.uc aylik olduk neredeyse bir kere bile midem bulanmadi cok sansliyim bu acidan.insallah sende bulantisiz gzl bir hamilelik gecirirsin tekrar hayirli olsun :)
Allah razı olsun canım inşallah kimyasal gebelik nasıl belirtileri
Adetim 3 gun gecmisti.kan testim 9.9 cikti.cok dusuk bir degermis.kendiliginden dusuk yapabilirsin dedi doktorum.iki gun sonrada kanamam oldu asiri derecede.kurtaja gerek kalmadan kendiliginden dustu bebegim.bir kac gun sonra kan testine git bnce cnm.
sağol tatlım, ilkinde kalp atışlarını duyamadım ve kürtaj olmuştum da 9 haftalıkken, o yüzden korkularım büyük benim. Sağol canım, okurum bol bolGözün aydın canım.İnşallah herşey çok güzel gider.Rahat bir hamilelik geçirirsin ve bebişini kucağına alırsın.Duyarsın canım inşallah kalp atışlarını merak etme.Ya Mübdi esmasını oku bol bol.
canım benimmmm büyük ihtimal hamilesinnnnkızlar adet günü yapılan tesst doğru sonuç verirmiEki Görüntüle 1048835 bu sonuç çıktı silik ama
inşallah canım yarın yapınca haber veririmsağol tatlım, ilkinde kalp atışlarını duyamadım ve kürtaj olmuştum da 9 haftalıkken, o yüzden korkularım büyük benim. Sağol canım, okurum bol bol
canım benimmmm büyük ihtimal hamilesinnnn
Gözün aydın canım
Geç döllenme olduğu için silik çıkmıştır. Bence yarın çizgi biraz daha belirginleşir, varsa kanda zaten mutlaka çıkar.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Test yaptırınca haber ver
yarın gitsem olur mu ki çünkü burada perşembe günü yapıyorlar sadece
kızlar adet günü yapılan tesst doğru sonuç verirmiEki Görüntüle 1048835 bu sonuç çıktı silik ama
Canım benim hayırlı olsun inşallah.İnşallah enkısa zamanda bebeğine kavuşursun.Allah boş bırakmasın kucaklarımızı.Klomen mi başlayacaksın canım? Ne dedi doktor???
lilim memnun kalmadiysan degistirmen ii olmis simdi kime gidiyosun allahim sizlerede nasip etsin en kisa zamanda büyüdük evey cok şükürmaşallah bitanem yaa büyüttün oldun bebişi yaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dr. mu değiştirdim tedavilere tekrar başladım cnmm
ins bakalim artik sağlıkli olsunda kiz erkek hic farkrtmezSelamm kızlarrr, nasılsınızz
gamzem canım naber?inşallah yarın görürsünüz cinsiyeti de
kutumda bi b.k hissetmiyorum :) esim kiz istiyo kiz diyo bakcaz artikKizlaaaar bende geldimm.
Gamze cinsiyete az kalmis kizz, hadi bakalimkutunda ne hissediyosunn
amin canim ins herkes rahay ve saglikli gebelikler geçirirİyi çok şükür canım.Öyle boş boş bekliyoruz işte.
Allah yardımcın olsun canım inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin
canim tebrik ederim yarın kan testini ver ve netleşsin Rabbim yüzüne gülsün inskızlar adet günü yapılan tesst doğru sonuç verirmiEki Görüntüle 1048835 bu sonuç çıktı silik ama
:)))) çok güzel inşallah benimde öyle olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim adet günüm ama adet olcakmışım gibi ağrı var kasıklarımda arada
lilim memnun kalmadiysan degistirmen ii olmis simdi kime gidiyosun allahim sizlerede nasip etsin en kisa zamanda büyüdük evey cok şükür
ins bakalim artik sağlıkli olsunda kiz erkek hic farkrtmez
kutumda bi b.k hissetmiyorum :) esim kiz istiyo kiz diyo bakcaz artik
amin canim ins herkes rahay ve saglikli gebelikler geçirir
canim tebrik ederim yarın kan testini ver ve netleşsin Rabbim yüzüne gülsün ins
agri bende hala var endişelenme normal dedi doktorum bana kanaman olmadigi sürece korkma
lilim memnun kalmadiysan degistirmen ii olmis simdi kime gidiyosun allahim sizlerede nasip etsin en kisa zamanda büyüdük evey cok şükür
ins bakalim artik sağlıkli olsunda kiz erkek hic farkrtmez
kutumda bi b.k hissetmiyorum :) esim kiz istiyo kiz diyo bakcaz artik
amin canim ins herkes rahay ve saglikli gebelikler geçirir
canim tebrik ederim yarın kan testini ver ve netleşsin Rabbim yüzüne gülsün ins
agri bende hala var endişelenme normal dedi doktorum bana kanaman olmadigi sürece korkma
hayırlısı olsun canımmmmmm inşallah hamişsindirrrrrr tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?