Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gamsee cnm ikili testi yaptiriyomusun.bn p.tesi yaptiricam.cinsiyetide ogrenirim inslh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyy oyyy hamişleerrr çoğalmışşşş buradaaa süprrrrr

Malesef abla

Biz iyiyiz buyuyoruz cumartesi kontrolumuz var. Sen nasilsin prensese isim buldunuz mu

bizimde yarın kontrolümüz var.. bende iyiyim şükür.. çalışmaca, hazırlıklar böyle devam ediyoruz şuanda... Elif Hira olacak Allah'ın izni ile canım...

bizimde yarın kontrolümüz var.. bende iyiyim şükür.. çalışmaca, hazırlıklar böyle devam ediyoruz şuanda... Elif Hira olacak Allah'ın izni ile canım...

Cok guzel ismi, saglikla gelsin insallahh
Eveet hazirliklar alisversler hizlaninca daha heycanli oldu

oyy oyyy hamişleerrr çoğalmışşşş buradaaa süprrrrr
evet canım, süperrr inşallah bir gün herkes hamiş ve anne olacak burada

super bi baskın buu iyiyim canım bebis de iyi hazirliklara basladik artik sen nasilsin minik nasil kontrolun ne zaman
evet siz kocaman oldunuz artık, başlayın tabi hazırlıklara güzel güzel ciciler alın miniğinize
ben de iyiyim, bugün biraz bulantım var ama olacak o kadar kontrolum cumartesi, inşallah görürüm bebişimin pıtpıtlarını

hicranımmm napıyosunnnn ne var ne yok... oğluşun nasıl sen nasılsın???
selam canım, nasılsın?

Huhuuuu napiyosunuzz keske herkes gelse yaa
evet yaa herkesler neredeeeeee

Herkesler dagildi deryacim yaa:26: butun gun muhabbet oluyodu burda ne guzeell

iyi şükür canım sen nasılsın?

canım kan verdin mi

evet hicrancımmm, bi baskın yaptık öyle topiğe nasılsın? bebişin nasıl?

sağlık ocağına gittim ebe bidaha indrara bakıyım öyle kana bakayım dedi idrarda negatif çıktı moralim bozuldu gerek duymadı neyse ya kırmızıları bekliyecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…