teşekkür ederim inşallah yarın kanda da çıkarcanım bende ilk bu test markası ile yapmıştım kesin sonuç veriyor merak etme,TEBRİKKKLLLLEEEEEEEEEEERRRR,hayırlı olsun
teşekkür ederim inşallah
ben tekrar test aldım oda aynı çıktı yarın yaptırırım inşyarın hemen kan testi yaptırcakmısın cnm inşallah yüksek bir değer çıkar
lilim memnun kalmadiysan degistirmen ii olmis simdi kime gidiyosun allahim sizlerede nasip etsin en kisa zamanda büyüdük evey cok şükür
ins bakalim artik sağlıkli olsunda kiz erkek hic farkrtmez
kutumda bi b.k hissetmiyorum :) esim kiz istiyo kiz diyo bakcaz artik
amin canim ins herkes rahay ve saglikli gebelikler geçirir
canim tebrik ederim yarın kan testini ver ve netleşsin Rabbim yüzüne gülsün ins
agri bende hala var endişelenme normal dedi doktorum bana kanaman olmadigi sürece korkma
canım kan verdin miben tekrar test aldım oda aynı çıktı yarın yaptırırım inş
evet hicrancımmm, bi baskın yaptık öyle topiğeOyyyy topikk canlanmissss yuppiyyyyyyyyyyyyyyyy :124:
super bi baskın buu
super bi baskın buuiyiyim canım bebis de iyi hazirliklara basladik artik sen nasilsin minik nasil kontrolun ne zaman
super bi baskın buuiyiyim canım bebis de iyi hazirliklara basladik artik sen nasilsin minik nasil kontrolun ne zaman
hicranımmm napıyosunnnn ne var ne yok... oğluşun nasıl sen nasılsın???
Huhuuuu napiyosunuzz keske herkes gelse yaa
evet gelse ne güzel olur ama maalesef dağıldıkhiç böyle olacağını tahmin etmezdim ama oldu işte.. nasılsın oğluşun nasıl???
Malesef abla
Biz iyiyiz buyuyoruzcumartesi kontrolumuz var. Sen nasilsin prensese isim buldunuz mu
bizimde yarın kontrolümüz var.. bende iyiyim şükür.. çalışmaca, hazırlıklar böyle devam ediyoruz şuanda... Elif Hira olacak Allah'ın izni ile canım...
evet canım, süperrroyy oyyy hamişleerrr çoğalmışşşş buradaaa süprrrrr
evet siz kocaman oldunuz artık, başlayın tabi hazırlıklarasuper bi baskın buuiyiyim canım bebis de iyi hazirliklara basladik artik sen nasilsin minik nasil kontrolun ne zaman
selam canım, nasılsın?hicranımmm napıyosunnnn ne var ne yok... oğluşun nasıl sen nasılsın???
evet yaa herkesler neredeeeeeeHuhuuuu napiyosunuzz keske herkes gelse yaa
evet canım, süperrrinşallah bir gün herkes hamiş ve anne olacak burada
evet siz kocaman oldunuz artık, başlayın tabi hazırlıklaragüzel güzel ciciler alın miniğinize
ben de iyiyim, bugün biraz bulantım var ama olacak o kadarkontrolum cumartesi, inşallah görürüm bebişimin pıtpıtlarını
selam canım, nasılsın?
evet yaa herkesler neredeeeeee
evet canım, süperrrinşallah bir gün herkes hamiş ve anne olacak burada
evet siz kocaman oldunuz artık, başlayın tabi hazırlıklaragüzel güzel ciciler alın miniğinize
ben de iyiyim, bugün biraz bulantım var ama olacak o kadarkontrolum cumartesi, inşallah görürüm bebişimin pıtpıtlarını
selam canım, nasılsın?
evet yaa herkesler neredeeeeee
evet canım yaa sayfalara yetişemiyordum walla, ne güzel günlerdiHerkesler dagildi deryacim yaa:26: butun gun muhabbet oluyodu burda ne guzeell
ben de iyiyim canım, eski topiğimizi ıssız görünce bir ziyaret edeyim dedimiyi şükür canım sen nasılsın?
canım kan verdin mi
evet hicrancımmm, bi baskın yaptık öyle topiğenasılsın? bebişin nasıl?
sağlık ocağına gittim ebe bidaha indrara bakıyım öyle kana bakayım dedi idrarda negatif çıktı moralim bozuldu gerek duymadı neyse ya kırmızıları bekliyecem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?