- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Hayirli zamanini bekliyor senin minik
Herkes kilo olayina bi sey bulsa da bende memnunum az almaktan, doktorum da memnunhic bi hareketim kisitlanmamis oluyo boyle hem
bir hafta once
inşallah canım inşallahİnsallah musmutlu gelirsiniz canimm. Bizimde cumartesi kontrolumuz varben ne yapayim eksikleri almaya calisiyorum, buyuyorum bi yandan da
inşallah lilimmminşallahhh yolundadır cnmmm rabbim yüzünü güldürsün sağlıklı bir hamileleğin olsun cnm benimm
oyy maşallahhh kızzz, çok güzel kilo alımın wallahi,bir hafta once
bence kilo alımın mükemmel bende öyle olmak istiyorum en fazla 7 fln almak istiyorum cnm bakalım çıtır annesin tam yaaa beşik fln aldınz mı geçen kızın biri satcaktı topikte beşik beyaz tüllü gördün mü onu tam hayalimdeki beşikti yaaa valla
İnsallah darisi basina lilimmbenceee çoook güzel cnm benimmm tam hayalimdeki hamişlik inşallah bende böyle olurummm maşallah szie nazar değmesinnn tü tü tüü
inşallah canım inşallahsizin de kontrol iyi geçer inşallah
oh oh keyifli şeyler bunlar, biz de o aşamalara bir gelebilsek hayırlısıyla
inşallah lilimmmdarısı senin başına da olsun inşallah
oyy maşallahhh kızzz, çok güzel kilo alımın wallahi,göbeğini sevsinler senin
inşallah canım inşallahsizin de kontrol iyi geçer inşallah
oh oh keyifli şeyler bunlar, biz de o aşamalara bir gelebilsek hayırlısıyla
inşallah lilimmmdarısı senin başına da olsun inşallah
oyy maşallahhh kızzz, çok güzel kilo alımın wallahi,göbeğini sevsinler senin
9-12 iyi diyolar canim:) bakalim kacla bitircem.
Besik almadik daha tayin bekliyoruz diye. O dedigin sepet besik gibiydi gordum sanirim niyetlendim hatta ama esim izin vermedi kullanilmis seyi almam diyebakcaz artik bi ay sonra falan aliriz daha erken
İnsallah darisi basina lilimm
aminn o duyguları yaşşamak istiyorum hemde hemennnn
Allahin izniyle ucundan basladin canimm, zaman gecmiyodu ilk aylar hic ama simdi ne ara 6 ay bitmis diyorum. Allah herkese saglikla dunyaya getrmeyi nasib etsin.
İlerleyen haftalarda senden de bekliyoruz gobekli paylasimlarr
canım bulantılar zorluyor beni onun dışında iiyiz yarın tarama testimiz var belki doktor görür bizede söyler :)bakcaz artık
sen nasılsın
zaman hızlanıyor demek sonradanİnsallah darisi basina lilimm
Allahin izniyle ucundan basladin canimm, zaman gecmiyodu ilk aylar hic ama simdi ne ara 6 ay bitmis diyorum. Allah herkese saglikla dunyaya getrmeyi nasib etsin.
İlerleyen haftalarda senden de bekliyoruz gobekli paylasimlarr
etmem mi kuzum, isteyen bütün arkadaşlarıma da , hamile olan bütün arkadaşlarıma da tek tek dua ediyorum isimleri aklıma geldikçeinşallah cnm tek duam bu valla yaaa inaşşaallahhhh bol bol dua et taze hamişşş
zaman hızlanıyor demek sonradan
Amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli doğurup kucaklarımıza alalım inşallah
Ben daha şimdiden göbekliyimkürtajdan sonra çok kilo aldım ve veremeden hamile kaldım. O yüzden hamilelikte minimum kilo almam lazım
etmem mi kuzum, isteyen bütün arkadaşlarıma da , hamile olan bütün arkadaşlarıma da tek tek dua ediyorum isimleri aklıma geldikçeAllah kabul etsin inşallah
göbişlere bebişlere maşallah.
Nasılsınız kızlar.Herkes iyidir inşallah.
Deryacım sen de mi hamilesin.Ben yeni duyuyorum.Tebrik ederim.Ne zaman öğrendin.Ne tedavi uyguladın???
Halayı unutmayalım :)))
evet canım ben de hamileyim, daha çok yenigöbişlere bebişlere maşallah.
Nasılsınız kızlar.Herkes iyidir inşallah.
Deryacım sen de mi hamilesin.Ben yeni duyuyorum.Tebrik ederim.Ne zaman öğrendin.Ne tedavi uyguladın???
Halayı unutmayalım :)))
:
cnmmmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnn bende yeni bir dr.la yeni bir tedaviye başladım pazartesi günü bakalım yeni umutlar başladııı
evet canım ben de hamileyim, daha çok yeni
çok sağol canım benim, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Ben 10 ya da 11 martta fln öğrendim hamile olduğumu, daha adetime 6 gün fln vardı
Ben zaten folbiol ve coraspin kullanıyordum hamile kalmadan önce, pıhtılaşmam olduğu için. O ay özel pek bir şey yapmadım, sadece adetin 2-12 günleri arasında adaçayı içtim. Bir de yumurtlama günümden itibaren 10 gün kadar ananas yedim hergün. Başka da bir şey yapmadım.
Birkaç ay önce meryem suresi okumuştum ama tilavet secdesi diye bir olay varmış, ben onu bilmiyordum yapmamıştım. Sonradan toplu olarak yaptım ve o ay hamile kaldığımı öğrendim canım.
Pıhtılaşmam olduğu için erken öğrenmem gerekiyordu hamileliğimi, iğneye başlayabilmek için. O yüzden hemen iğneye başladım öğrendiğim gibi. Şimdi hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.
İşte durumlar böyle bende. İnşallah cumartesi günü kalp atışlarını da duyarım da, rahatlarım biraz:18:
kızlar adet günü yapılan tesst doğru sonuç verirmiEki Görüntüle 1048835 bu sonuç çıktı silik ama
Tatlım hiç yaşamadım ama burda gördüğüm kadarıyla adet günü bu sonucu alanların çoğu hamile çıktı.Sen de hamilesin inşallah.Tebrik ederim.Klomen kullanmışmıydın bu ay???
Tatlım hiç yaşamadım ama burda gördüğüm kadarıyla adet günü bu sonucu alanların çoğu hamile çıktı.Sen de hamilesin inşallah.Tebrik ederim.Klomen kullanmışmıydın bu ay???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?