Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim yaptıklarımda çıktı ama hastaneyi bilmiyorum negatif yazıyordu sonuçta

senin yaptıklarında çıktıysa hemen ümitsizliğe kapılma, cuma ya da cumartesi sabahı bir daha test yap kendin, yine çıkarsa mutlaka bir hastane acilinde kan ver

Gamsee cnm ikili testi yaptiriyomusun.bn p.tesi yaptiricam.cinsiyetide ogrenirim inslh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
TAHMİN ETTİ canım doktorum kız annesi olabilirmisim herşey normal çıktı ense kalınlığı falan parmaklarını omurgasını midesini kalbini beynini herşeyini gösterdi doktorum herşey gayet normal dedi:) bizde mutlu olduk haliyle gitmeden çikolata yemiştim kalp atışlarını bile ölçmek için uğraştı baya bi

sağlık ocağına gittim ebe bidaha indrara bakıyım öyle kana bakayım dedi idrarda negatif çıktı moralim bozuldu gerek duymadı neyse ya kırmızıları bekliyecem artık

canım kanda cıkar idrarda cıkmamış olabilir daha minikdir bebişin:)

inşallah yine test yaptım yine aynı hem bu sefer diğerlerine göre koyu cumartesi gidecem kimyasal felan değildir inşallah

kızın mı oluyor canım çok sevindim hayırlı olsun ne güzel ya maşallah sağlıklı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

gözün aydın gamzem hadi bakalım güzel mi güzel bir prensesin olsun senin de inşallahhh

inşallah yine test yaptım yine aynı hem bu sefer diğerlerine göre koyu cumartesi gidecem kimyasal felan değildir inşallah
canım kimyasaldan şüphelenmen için daha çok erken, hemen kötüyü düşünme lütfen. Zaten testin de giderek daha belirginleşmeye başlamış, bu iyiye işaret

çok güzel moral veriyorsun teşekkür ederim ya hastanede öyle çıkınca moralim bozuldu kötü şeyler düşünmeye başladım artık:18::18::18::18::18::18::18::18:

gamsem hadi hayırlısı canım... ilerleyen günlerde tam belli eder kendini... drlar zaten kemik yapısından anlıyorlar kız mı erkek mi... prensesi sağlıkla ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah....

Ayyy cok sevindim cnm.inslh bnde yarin ogrenirim.icime hep kiz doguyo ama bnm gonlum erkekten yana :) cokk fena heyecanliyimmmmm

canim koyulasmaya baslamasi kimyasal olmadığına işaret kan tahlilinde cikar o merak etme kalbini ferah tut
kızın mı oluyor canım çok sevindim hayırlı olsun ne güzel ya maşallah sağlıklı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
aminnn rabbim cumlemize nasip etsin ins
bi değişiklik olmazsa kiz geliyo rabbim saglikla kucağımiza aldirsin kiz erkek hic önemli degil:)
Ayyy cok sevindim cnm.inslh bnde yarin ogrenirim.icime hep kiz doguyo ama bnm gonlum erkekten yana :) cokk fena heyecanliyimmmmm

benim icime hic bisi dogmuyodu esim cok kiz istiyodu Allah duydu sesini sanirom bende erkek istiyordjm hamisliktwn once hamile kaldım hic umrumda degil yeterki sağlıklı olsun sipam

içim biraz rahatladı canım sağol

50x50 falan kalin kece birde hos durmaz mi ki diyorum inceside oluyo ya

Yaa kalinsa hic alma zaten canim, biz kucuk seyler yapcaz kalinla yapamayiZ ki hem 50*50 cokmus yaa keske bolseler onu sen ince ara canim. Benim aldiklarimin boyutu kucuk ama yetti, ekleyebilsem eklicem de hata veriyo dur deniimbi daha

Eklentiler

• $IMG_20140404_104842.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…