silik çizgi de çıkmadı mı peki canım?:26:
benim yaptıklarımda çıktı ama hastaneyi bilmiyorum negatif yazıyordu sonuçta
TAHMİN ETTİ canım doktorum kız annesi olabilirmisim herşey normal çıktı ense kalınlığı falan parmaklarını omurgasını midesini kalbini beynini herşeyini gösterdi doktorum herşey gayet normal dedi:) bizde mutlu olduk haliyle gitmeden çikolata yemiştim kalp atışlarını bile ölçmek için uğraştı baya biGamsee cnm ikili testi yaptiriyomusun.bn p.tesi yaptiricam.cinsiyetide ogrenirim inslh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağlık ocağına gittim ebe bidaha indrara bakıyım öyle kana bakayım dedi idrarda negatif çıktı moralim bozuldu gerek duymadı neyse ya kırmızıları bekliyecem artık
senin yaptıklarında çıktıysa hemen ümitsizliğe kapılma, cuma ya da cumartesi sabahı bir daha test yap kendin, yine çıkarsa mutlaka bir hastane acilinde kan ver
TAHMİN ETTİ canım doktorum kız annesi olabilirmisim herşey normal çıktı ense kalınlığı falan parmaklarını omurgasını midesini kalbini beynini herşeyini gösterdi doktorum herşey gayet normal dedi:) bizde mutlu olduk haliyle gitmeden çikolata yemiştim kalp atışlarını bile ölçmek için uğraştı baya bi
canım kanda cıkar idrarda cıkmamış olabilir daha minikdir bebişin:)
TAHMİN ETTİ canım doktorum kız annesi olabilirmisim herşey normal çıktı ense kalınlığı falan parmaklarını omurgasını midesini kalbini beynini herşeyini gösterdi doktorum herşey gayet normal dedi:) bizde mutlu olduk haliyle gitmeden çikolata yemiştim kalp atışlarını bile ölçmek için uğraştı baya bi
gözün aydın gamzemTAHMİN ETTİ canım doktorum kız annesi olabilirmisim herşey normal çıktı ense kalınlığı falan parmaklarını omurgasını midesini kalbini beynini herşeyini gösterdi doktorum herşey gayet normal dedi:) bizde mutlu olduk haliyle gitmeden çikolata yemiştim kalp atışlarını bile ölçmek için uğraştı baya bi
canım kimyasaldan şüphelenmen için daha çok erken, hemen kötüyü düşünme lütfen. Zaten testin de giderek daha belirginleşmeye başlamış, bu iyiye işaretinşallah yine test yaptım yine aynı hem bu sefer diğerlerine göre koyucumartesi gidecem kimyasal felan değildir inşallah
gözün aydın gamzemhadi bakalım güzel mi güzel bir prensesin olsun senin de inşallahhh
canım kimyasaldan şüphelenmen için daha çok erken, hemen kötüyü düşünme lütfen. Zaten testin de giderek daha belirginleşmeye başlamış, bu iyiye işaret
canim koyulasmaya baslamasi kimyasal olmadığına işaret kan tahlilinde cikar o merak etme kalbini ferah tutinşallah yine test yaptım yine aynı hem bu sefer diğerlerine göre koyucumartesi gidecem kimyasal felan değildir inşallah
aminnn rabbim cumlemize nasip etsin inskızın mı oluyor canım çok sevindim hayırlı olsun ne güzel ya maşallah sağlıklı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bi değişiklik olmazsa kiz geliyo rabbim saglikla kucağımiza aldirsin kiz erkek hic önemli degil:)gamsem hadi hayırlısı canım... ilerleyen günlerde tam belli eder kendini... drlar zaten kemik yapısından anlıyorlar kız mı erkek mi... prensesi sağlıkla ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah....
Ayyy cok sevindim cnm.inslh bnde yarin ogrenirim.icime hep kiz doguyo ama bnm gonlum erkekten yana :) cokk fena heyecanliyimmmmm
canim koyulasmaya baslamasi kimyasal olmadığına işaret kan tahlilinde cikar o merak etme kalbini ferah tut
aminnn rabbim cumlemize nasip etsin ins
bi değişiklik olmazsa kiz geliyo rabbim saglikla kucağımiza aldirsin kiz erkek hic önemli degil:)
benim icime hic bisi dogmuyodu esim cok kiz istiyodu Allah duydu sesini sanirom bende erkek istiyordjm hamisliktwn once hamile kaldım hic umrumda degil yeterki sağlıklı olsun sipam
as ablam iyiyiz sukur bugun şeker yuklemem vardi sonuclar öğleden sonra çıkacak ins birşey çıkmaz oglusum kipirkipirdiiii oyyyy yawrum yaaaa... Senin prenses nasil sen nasilsin calisiyor musun hala
ins rabbimin izniyle duyarsin canim içini ferah tut..... Evet en guzel donem bu hazırlık dönemi ama beni bi telaş sardı yetistiremicem die
oyy oyy bi prenses daha geliyo ins ana kiz kokoş kokoş gezersiniZ artikin
kuZUM Ya bi yerde kece buldum ama tanesine 4lira dedi yaww
kuZUM Ya bi yerde kece buldum ama tanesine 4lira dedi yaww4renk almak gerek en az
50x50 falan kalin kece birde hos durmaz mi ki diyorum inceside oluyo yakuZUM Ya bi yerde kece buldum ama tanesine 4lira dedi yaww4renk almak gerek en az
Canim ben bursaya gittigimde aldim buyuk degil ama yetecek kadar ve tanesini 50 kr dan aldim. Burda da pahali oyle. 4 lira olanin buyuklugu ne kadar?
50x50 falan kalin kece birde hos durmaz mi ki diyorum inceside oluyo ya
50x50 falan kalin kece birde hos durmaz mi ki diyorum inceside oluyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?