evet kalin olan cok kaba durur seninkiler gayet hos idael boyutta canim straforda almissin ohh ohh... Burda olabilecek tek yerdi oda kalin var sadece neyse bakalim50x50 falan kalin kece birde hos durmaz mi ki diyorum inceside oluyo ya
Yaa kalinsa hic alma zaten canim, biz kucuk seyler yapcaz kalinla yapamayiZ ki hem 50*50 cokmus yaa keske bolseler onusen ince ara canim. Benim aldiklarimin boyutu kucuk ama yetti, ekleyebilsem eklicem de hata veriyo dur deniimbi daha
evet kalin olan cok kaba durur seninkiler gayet hos idael boyutta canim straforda almissin ohh ohh... Burda olabilecek tek yerdi oda kalin var sadece neyse bakalim
ayyyy bunlar cok dadluuu olmusss yaaaa bayildimmm eline saglik tatlim ya super icini elyafla mi doldurdun50x50 falan kalin kece birde hos durmaz mi ki diyorum inceside oluyo ya
Bak bnlar da yaptiklarim.ortadaki tac olcak dgerleri kapi susune yapiscak.
ayyyy bunlar cok dadluuu olmusss yaaaa bayildimmm eline saglik tatlim ya super icini elyafla mi doldurdun
ins merkeze gittigimde denk gelir banada canim ya... Cok sagol demen yeter...cok guzel olmuslar... Silikonla yapistir canim en iyi o tutarevet kalin olan cok kaba durur seninkiler gayet hos idael boyutta canim straforda almissin ohh ohh... Burda olabilecek tek yerdi oda kalin var sadece neyse bakalim
Bursaya gittigimde keske sana da alsaymisim gonderirdim.
Evet bu boyuttan bile bi suru artti, ya baksana kece neyle yapisir ki hicraan:26:
ins merkeze gittigimde denk gelir banada canim ya... Cok sagol demen yeter...cok guzel olmuslar... Silikonla yapistir canim en iyi o tutar
ayy supersin sen yaaayyyy bunlar cok dadluuu olmusss yaaaa bayildimmm eline saglik tatlim ya super icini elyafla mi doldurdun
Esimin bi tisortu vardi tozbezi yapcaktim, penyesi yumusakti kirpip kirpip onu teptim iclerinee
silikon bulursun canim o daha bulunur bisey
ayy supersin sen yaagayet hos...yuvarlaklari yapmak zor.mu
ayyy cok heves ettim simdiayy supersin sen yaagayet hos...yuvarlaklari yapmak zor.mu
TisekkurleerYok kizz zor degil onlari silindir seklinde diktim iclerine doldura doldura sonra uclarini birlestirdim direk simit oluyo oyle zaten
ayyy cok heves ettim simdi
8nisanda canim o gunde isimiz cok bakalim cicileri topluca alcaz... ayrintili usg var o gun.... Bugun seker testim vardiayyy cok heves ettim simdi
Ne zaman gitcen merkeze canim, yakin zamanda mi
8nisanda canim o gunde isimiz cok bakalim cicileri topluca alcaz... ayrintili usg var o gun.... Bugun seker testim vardi
oyy oyy bi prenses daha geliyo ins ana kiz kokoş kokoş gezersiniZ artikin:115:
simdi midem bulaniyo ya sabah bisey yoktuda.... Ins seker cikmaz bundan kokrtum baya
yaa tansiyonum cok dusuk cikio 8/5
ins canim ins......
simdi midem bulaniyo ya sabah bisey yoktuda.... Ins seker cikmaz bundan kokrtum baya
yaa tansiyonum cok dusuk cikio 8/5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?