Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

en fazla 10 oluyo tansiyon canim.. Ya dun bi bebek yelegi basladim tel kacirdim alamadim o kacigida ne yapcam bilmiom

hahahaa delik olur orda kacani birakinca bilen birine gostertim bari yoldan birini mi cevirsem ne yapsam

as ablam iyiyiz sukur bugun şeker yuklemem vardi sonuclar öğleden sonra çıkacak ins birşey çıkmaz oglusum kipirkipirdiiii oyyyy yawrum yaaaa... Senin prenses nasil sen nasilsin calisiyor musun hala

çalışıyorum canım 30. haftaya girdik inşallah sonuçların iyi çıkar canım... daha çok hissedeceksin kıprışları ama kilo aldıkça bebiş bu sefer vurmaları değil de itmeleri hissedeceksin... benim Elif Hira'mda iyi teyzesi bugün açık görüş var inşallah iyi sonuçlar alırız. merak ediyoruz kendisini.. artık kontrollerimiz 15 günde bir görüşeceğiz. ben 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum canım Allah izin verirse ağırlaşmazsam... ikinizi de koccaman öpüyorum...

Iyi akşamlar kızlar yeni hamilleri tebrik ederim. Bizde iyiyiz buyuyoruz oğluşumla. :)

Selam kısçelerimmmm cumartesi günü duyduk pıtpıları çok şükürrrrr

benide artık hamile olarak yazabilirmsisincanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…