en fazla 10 oluyo tansiyon canim.. Ya dun bi bebek yelegi basladim tel kacirdim alamadim o kacigida ne yapcam bilmiomsimdi midem bulaniyo ya sabah bisey yoktuda.... Ins seker cikmaz bundan kokrtum baya
yaa tansiyonum cok dusuk cikio 8/5
Cikmaz insallah canim korkma fazla kilo almayanlarda cikmiyo genelde, istisnalar haric tabii.
Tansiyonum bnm de hep oyledr bekarliktan beri, 8-9doktorum yuksek olmasin da dusuk cok problem degil dedi. Zaten hep ayni cikiyosa bunyen ona alisiktr canim, bize 11-12 yuksek gelir bi baskasi icin idealken.. Takma yanii bosverr
en fazla 10 oluyo tansiyon canim.. Ya dun bi bebek yelegi basladim tel kacirdim alamadim o kacigida ne yapcam bilmiom
hahahaaen fazla 10 oluyo tansiyon canim.. Ya dun bi bebek yelegi basladim tel kacirdim alamadim o kacigida ne yapcam bilmiom
:)) ondan hic anlamiyorum valla ne desem bos canim. Kacani serbest birak, donerse senindir deyip kusayim en iyisiii:120::120::120:
gel temmuz annelerine gideken fazla 10 oluyo tansiyon canim.. Ya dun bi bebek yelegi basladim tel kacirdim alamadim o kacigida ne yapcam bilmiom
:)) ondan hic anlamiyorum valla ne desem bos canim. Kacani serbest birak, donerse senindir deyip kusayim en iyisiii:120::120::120:
hahahaadelik olur orda kacani birakinca bilen birine gostertim bari yoldan birini mi cevirsem ne yapsam
as ablam iyiyiz sukur bugun şeker yuklemem vardi sonuclar öğleden sonra çıkacak ins birşey çıkmaz oglusum kipirkipirdiiii oyyyy yawrum yaaaa... Senin prenses nasil sen nasilsin calisiyor musun hala
oyy cok az kaldı yaaa masallahh prensese.... Benim testlerim temiz cikti yarin ayrintilim var ins onuda atlattim mi cok keyifli bi surec baslayacak
oyy cok az kaldı yaaa masallahh prensese.... Benim testlerim temiz cikti yarin ayrintilim var ins onuda atlattim mi cok keyifli bi surec baslayacak
benide artık hamile olarak yazabilirmsisincanımBismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,tavsiyeleriniz,güzel besteleriniz,dua ve dileklerinizle başlıyoruz topiğimize...
:87: haydi hanımlar bu muhabbete varmısınız? Hoşgeldiniz :87:
elaaaam............................7 nısan
m-vuslat............................6 nısan
kımyacı43..........................2 nısan
lılıtıy................................. ara verdı
rose3507............................aralıkta tüp bebek yaptırcak allhn ıznıyle
seremcem..........................asılama yapılcak:94:
xlxl....................................ara verdı
tombık...............................HAMILE
gamze20.............................HAMILE ....KIZ.......:108:
denızasker...........................HAMILE
havva63..............................HAMILE
msa84.................................HAMILE .....KIZ......:108:
brlj......................................HAMILE .....ERKEK..
lorenaaa...............................HAMILE .....ERKEK..
sercem89.............................HAMILE
nutez...................................HAMILE
menas123456.......................HAMILE ......ERKEK..
Mınıkbebişim.........................HAMILE ......ERKEK.. ......... DOGUKAN ARIN ımız gelıyor
sglbnt...................................HAMILE ......KIZ......:108:........ELIF HİRA mız geliyor:108:
beykanneslı...........................HAMILE .......ERKEK..
ebrulımavı.............................HAMILE .......ERKEK..
esmersırıne............................HAMILE .......ERKEK..
zeycan27...............................HAMILE .......KIZ.......:108:
hıcran4242............................HAMILE ........ERKEK..
selınay..................................HAMILE ........ERKEK..
Loyalsun...............................HAMILE .........KIZ......:108:
evlımutluu.............................HAMILE ........ERKEK..
handrake...............................HAMILE
pınarıma................................HAMILE ........KIZ.......:108:
cımcımelek.............................HAMILE ........ERKEK..
benide artık hamile olarak yazabilirmsisincanım
gözün aydın deryamm rabbim tamamına erdirsin ins
Aminnnn sağol hicranımmmgözün aydın deryamm rabbim tamamına erdirsin ins
evet kesinleşti değerim 246.2tatlımmmmm, kesinleşti miiiiii
benide artık hamile olarak yazabilirmsisincanım
hayırlı olsun canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı benim gibi isteyenlere inşallah
evet kesinleşti değerim 246.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?