teşekkür ederim canım amiiiiin inşallah darısı sizin başınıza
teşekkür ederim canım aminCanım hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hadi hayırlısı canım... Allah tamamına erdirsin inşallah..
maşallahhhhevet kesinleşti değerim 246.2
geldik ablammmm
geldik ablammmmkuzucuk buyumus 751 gr 33 cm ayrintilimizda dahil hic bi sorun çıkmadı şükürler olsun yarim saat ultrasonda kaldim dr 20dk sadece yuzunu gostermek icin ugrasti sakladi eliyle birde yuzunun onunde kordon olunca hic net degildi biraz yuru gel tekrar bakalım dedi oyyy bu sefer baktik bi eli kafasinda ayagi $akaginda birde kordon birde sirtini donmeye calisiyo cok guzeldi yaa
Kizlarr slmm napiyosunuzz nasilsinixz?? :))
Bnm bebisim 13 haftalik oldu teyzeleri :) hamilelik takvimimde ne yaziyo ya goremiyorum tlfnfndan girdigim icin..
Bna yazabilirmisiniz ne yazdigini :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geldik ablammmmkuzucuk buyumus 751 gr 33 cm ayrintilimizda dahil hic bi sorun çıkmadı şükürler olsun yarim saat ultrasonda kaldim dr 20dk sadece yuzunu gostermek icin ugrasti sakladi eliyle birde yuzunun onunde kordon olunca hic net degildi biraz yuru gel tekrar bakalım dedi oyyy bu sefer baktik bi eli kafasinda ayagi $akaginda birde kordon birde sirtini donmeye calisiyo cok guzeldi yaa
teşekkür ederim canım amin Allah tüm isteyenlere versinCnm tebrik ederimmm allah kucagına almayı nasip etsinnnnnn darisı basımızaaaa
maşallahhhhhadi gözün aydın, Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benim
Aminnnn sağol hicranımmmdarısı bütün isteyen kısçelerimin başınaaaa
İnşallah cnmteşekkür ederim canım amiiin darısı tüm isteyenlerin başına inşALLAH
yok tatlım doğru gördün, hamileyim ben de tekrarcnm yanlış mı gördüm ben yaaa, minişin mi geliyor, çok sevindim hadi gözün aydın...
maşallahhhhh bi tosuncuk daha mı geliyor :) yerim o tontişi...
İnşallah cnm
yok tatlım doğru gördün, hamileyim ben de tekrar
çok sevindim yaaaa, Allah tamamına erdirsin. çok seviniyorum sizden güzel haberler alınca...darısı lilimin, azap çiçeğinin, elaaamın ve ismini yazamadığım tüm kızların başına...
ne pozlar ne pozlar agzini acip kapamalar esnemeler
ne pozlar ne pozlar agzini acip kapamalar esnemelersenin minikleer nasil cinsiyet tahmini var mi
ayy ablammm inatci mi annesi gibi diyoruz yada cok utangac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?