Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

geldik ablammmm kuzucuk buyumus 751 gr 33 cm ayrintilimizda dahil hic bi sorun çıkmadı şükürler olsun yarim saat ultrasonda kaldim dr 20dk sadece yuzunu gostermek icin ugrasti sakladi eliyle birde yuzunun onunde kordon olunca hic net degildi biraz yuru gel tekrar bakalım dedi oyyy bu sefer baktik bi eli kafasinda ayagi $akaginda birde kordon birde sirtini donmeye calisiyo cok guzeldi yaa

Kizlarr slmm napiyosunuzz nasilsinixz?? :))
Bnm bebisim 13 haftalik oldu teyzeleri :) hamilelik takvimimde ne yaziyo ya goremiyorum tlfnfndan girdigim icin..
Bna yazabilirmisiniz ne yazdigini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397046665662.webp
    16 KB · Görüntüleme: 42
  • $1397046689317.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 62
Herkes nerdeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slmmmmmmmmmmmmm kızlarr uzun zamndır girmiyorum topige nasılsınıı bnde ateş ölçmeye başladım aşılama olcam tekrar sizlerde ne var ne yok

Maşallah bebeğine canm. Poz vermeye başlamış artık. Daısı başımıza :)

Bebeğinizin karaciğeri artık safra üretiyor. Önümüzdeki üç gün içinde, ses telleri bebeğinizin boğazında/gırtlağında oluşacaktır. Bebeğiniz ses çıkaramayacak, ağlayamayacaktır çünkü ses hava içinde yayılabilir sıvı içinde değil. Hamilelik, kadınları mesane eneksiyonlarına daha yatkın kılar. İdrar mesanede daha uzun süre kaldığından bakterilerin çoğalması ihtimali yükselecektir.

Cnm tebrik ederimmm allah kucagına almayı nasip etsinnnnnn darisı basımızaaaa

ohhh maşallah paşaya... boyu posu kilosuna da maşallah.. yürüyüş yaramamış iyice kapamış kendini yüz görümlülüğü şstşyor herhalde güzel olmaz mı yaaa

Aminnnn sağol hicranımmm darısı bütün isteyen kısçelerimin başınaaaa

cnm yanlış mı gördüm ben yaaa, minişin mi geliyor, çok sevindim hadi gözün aydın...

maşallahhhhh bi tosuncuk daha mı geliyor :) yerim o tontişi...

İnşallah cnm

yok tatlım doğru gördün, hamileyim ben de tekrar

çok sevindim yaaaa, Allah tamamına erdirsin. çok seviniyorum sizden güzel haberler alınca...darısı lilimin, azap çiçeğinin, elaaamın ve ismini yazamadığım tüm kızların başına...

çok sevindim yaaaa, Allah tamamına erdirsin. çok seviniyorum sizden güzel haberler alınca...darısı lilimin, azap çiçeğinin, elaaamın ve ismini yazamadığım tüm kızların başına...

çok sağol canım benim, inşallah darısı bütün kısçelerimin başına tez vakitte

ne pozlar ne pozlar agzini acip kapamalar esnemeler senin minikleer nasil cinsiyet tahmini var mi

Masallah minigine. Esneyen agzini yesinler onun. Benimkine 12. Haftada birisi kiz olabilir demisti. Digeri icin bi sey dememisti. Pazartesi gidicem insallah ogrenebilirim. 15+3 olucam o gun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…