kuzum sen kacinci haftadasin nasil gidiyor nasilsin
pzt buyuk ihtimal kesinleşir canim saglikli olsunlarda ins
pzt buyuk ihtimal kesinleşir canim saglikli olsunlarda ins
masallahhh kuzucugaa bence prenses bu
yaz tatlim meraktan catlar teyzeleri
masallahhh kuzucugaa bence prenses bu
yaz tatlim meraktan catlar teyzeleribiri pipili biri kukulu bencee
Ewtt cnm.bnada oyle geliyo :)
bu arada ikili testimin sonucunun bitanesi cikmis 27.9 yaziyo.digerinin sonun bekleniyor yaziyo.intrnettn baktim.down sendromu 27.9 bu ne anlama geliyo biliyomusun
tatlim degerleri bilmiom ama sen arastirma dr ile gorus nette o kada bilgi kirliligi var ki ne doğru ne yanlış bilemiosun dr ara sen kuzummasallahhh kuzucugaa bence prenses bu
Ewtt cnm.bnada oyle geliyo :)
bu arada ikili testimin sonucunun bitanesi cikmis 27.9 yaziyo.digerinin sonun bekleniyor yaziyo.intrnettn baktim.down sendromu 27.9 bu ne anlama geliyo biliyomusun
İnşallah cnm
yok tatlım doğru gördün, hamileyim ben de tekrar
rabbim gönlünden geçeni nasip etsin tatlım ikisini birden tat
sağol canım, cumartesi günü 8haftalık olacağız bizseninkide hayılrı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kaç haftalık seninki
sağol canım, cumartesi günü 8haftalık olacağız bizşuan 7+5iz
sağol canım, cumartesi günü 8haftalık olacağız bizşuan 7+5iz
teşekkür ederim canım amin Allah tüm isteyenlere versin
doktora sordum kaç haftalık diye 4 dedi burada hesapladım 5 hafta diyor hangisine inanayım anlamadım
doktorun dediğine göre hesapla canım, daha kesenizi görmemişsindir sen ama doktorlar kesenin ve bebeğin ultrasondaki boyutuna göre hesap yapıyorlar, gerçek sonuç o. Zaten ilerleyen haftalarda bebeğin gelişimine göre değişkenlik de gösterir haftası.
kuzum sen kacinci haftadasin nasil gidiyor nasilsin
çok geçmiş olsun canım bende hamile olduğumu öğrendikten 1hafta sonra düşük yapmıştım. gerçekten zor bi durum.hamile olduğunu öğreneli birgün bile olsa insan annelik duygusuna hemencecik kapılıyo. 4 aydır yine deniyoruz ama bi türlü şuan olmadıkızlar hamile olduğumu öğrendim bir gün sonra düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?