Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ewtt cnm.bnada oyle geliyo :)
bu arada ikili testimin sonucunun bitanesi cikmis 27.9 yaziyo.digerinin sonun bekleniyor yaziyo.intrnettn baktim.down sendromu 27.9 bu ne anlama geliyo biliyomusun

Canim ben yaptirmadim o yuzden bilemiycem degerleri ama bi arastir istersen internetten.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tatlim degerleri bilmiom ama sen arastirma dr ile gorus nette o kada bilgi kirliligi var ki ne doğru ne yanlış bilemiosun dr ara sen kuzum

doktora sordum kaç haftalık diye 4 dedi burada hesapladım 5 hafta diyor hangisine inanayım anlamadım

doktorun dediğine göre hesapla canım, daha kesenizi görmemişsindir sen ama doktorlar kesenin ve bebeğin ultrasondaki boyutuna göre hesap yapıyorlar, gerçek sonuç o. Zaten ilerleyen haftalarda bebeğin gelişimine göre değişkenlik de gösterir haftası.

anladım canım teşekkür ederim inşallah pazartesi görürüz

kızlar hamile olduğumu öğrendim bir gün sonra düşük yaptım
çok geçmiş olsun canım bende hamile olduğumu öğrendikten 1hafta sonra düşük yapmıştım. gerçekten zor bi durum.hamile olduğunu öğreneli birgün bile olsa insan annelik duygusuna hemencecik kapılıyo. 4 aydır yine deniyoruz ama bi türlü şuan olmadı

bu ay çok umutluydum ama adet öncesi ağrılarım başladı bat 14 nisan bende çok üzgünümm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…