çok geçmiş olsun canım bende hamile olduğumu öğrendikten 1hafta sonra düşük yapmıştım. gerçekten zor bi durum.hamile olduğunu öğreneli birgün bile olsa insan annelik duygusuna hemencecik kapılıyo. 4 aydır yine deniyoruz ama bi türlü şuan olmadı
bu ay çok umutluydum ama adet öncesi ağrılarım başladı bat 14 nisan bende çok üzgünümm..
saol canım ,ikinci düşüğüm bu benimbelli olmaz belki hamilesindir şimdiden umutsuzluğa kapılma .inşallah bir daha bende yaşamam böyle bir sorun , inşallah en kısa zamanda isteyen herkes hamile kalır.
çok geçmiş olsun canım, Allah sabır versin.kızlar hamile olduğumu öğrendim bir gün sonra düşük yaptım
çok geçmiş olsun cnm, merak etme bebişe bir şey olmaz, sen bol bol meyve ye, kivi portakal gibi. Ve istirahat et.Hayirli cumalar kizlarr
Bn cok kotu grip oldum yabasimda cok agriyo.bebise etkisi olurmu acaba? Bogazim ve kulaklarimda agriyo.hep dondurma yedigim icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallahhh cnm bu ikinci düşük mü oldu bir dr. Gitsen belki igne ilac fln verir tutunurdu allahım 9 ay süren sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimizee
çok geçmiş olsun canım, Allah sabır versin.
Eğer ikinci düşüğünse mutlaka nedenini araştırmalarını istemelisin.
n azından bir çözümü bulunur ve bir daha aynı acıyı yaşamazsın
çok geçmiş olsun cnm, merak etme bebişe bir şey olmaz, sen bol bol meyve ye, kivi portakal gibi. Ve istirahat et.
ayy ablammm inatci mi annesi gibi diyoruz yada cok utangacyok böyle bisey yaa şükürler olsun.... Hep bi kac gun geriden geliodu usg de bir hafta one geçmiş minigimm teyzesii cok sevindim bdt onede gorunuyo...
Hayirli cumalar kizlarr
Bn cok kotu grip oldum yabasimda cok agriyo.bebise etkisi olurmu acaba? Bogazim ve kulaklarimda agriyo.hep dondurma yedigim icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin...zaten doktor kontrolundeydim , iğnede verdi ama olmadınasip değilmiş dr iyi konuştu ümitsizliğe kapılmadım hiç inşallah en kısa zamanda sağlıklı birşekilde hamile kalırım... allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah...
Olmaz canim merak etme. Brn 2 kez agir grip gecirdim, felaket oksuruyordum. Domtorum her seferinde hic bi sikinti olmaz bebekleri e demisti.
Sent from my iPad using Tapatalk
Cnm mrhb
iyice kotu oldum bnoksuruk kulak iltihabi asiri grip...
acile gttik.serum verdiler.antibiyotik verdi doktor.bgn kullanmaya basladim ama korkuyorum ya
Cnm mrhb
acile gttik.serum verdiler.antibiyotik verdi doktor.bgn kullanmaya basladim ama korkuyorum ya
kuzum gecmis olsun korkma gecen hafta bende öyleydim antibiyotik kullandım serum takildim ve yaninda ıhlamur tarcin limon bal cezvede kaynattim icim onu gunde 2 defa cok iim şimdi seninde geçer ins cinsiyeti ogrendinmi
Korkma canım. Benim doktorum antibiyotik kullanman gerekirse doktorun zaten hamileliğegöre verirdemişti. Ve sakıncası olmazmış. Sen bol bol dinlen ne kadar ilaç da kullansan dinlenmeden geçmez. Ben de bir kac kez ağrı kesici ve vitamin almıştım.
Bu arada bu gün kontrolümüz vardı. Bebeklerimin cinsiyetini öğrendik. İkisi de erkek. Ve haftalarıyla uyumlu gidiyorlar çok şükür. Doktor amaca hiç bi sorun yok dedi içimizi rahatlattı.
geçmiş olsun canımkuzum gecmis olsun korkma gecen hafta bende öyleydim antibiyotik kullandım serum takildim ve yaninda ıhlamur tarcin limon bal cezvede kaynattim icim onu gunde 2 defa cok iim şimdi seninde geçer ins cinsiyeti ogrendinmi
Cnm mrhb
Bnm bgn dorduncu gunum cnm.annmde kaliyorum kac gndr.annm saolsun hakkini odiyemem .ilacinin adi neydi senin.bnm amoklavin- bıd 1000 mg.cok agir deilmi bu ilac ya : ( bebise bsi olmasindan korkuyorum.cinsiyeti 13 . Haftada erkege bnziyo, burda bir fazlalik var dedi :) ama tam emin olamadi.bir kac saat sonra hastaneye gidip ikili test sonucumu almaya gidicem.senin nasil cikti test
Icicem mecbur cnm baska carem yok.gozun aydin cnm.bnde hep erkek istiyodum.doktorum bi umut verdi.4 nisanda kesinlesicek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?