Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol canım ,ikinci düşüğüm bu benim belli olmaz belki hamilesindir şimdiden umutsuzluğa kapılma .inşallah bir daha bende yaşamam böyle bir sorun , inşallah en kısa zamanda isteyen herkes hamile kalır.

saol canım ,ikinci düşüğüm bu benim belli olmaz belki hamilesindir şimdiden umutsuzluğa kapılma .inşallah bir daha bende yaşamam böyle bir sorun , inşallah en kısa zamanda isteyen herkes hamile kalır.

İnşallahhh cnm bu ikinci düşük mü oldu bir dr. Gitsen belki igne ilac fln verir tutunurdu allahım 9 ay süren sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimizee

Hayirli cumalar kizlarr
Bn cok kotu grip oldum ya basimda cok agriyo.bebise etkisi olurmu acaba? Bogazim ve kulaklarimda agriyo.hep dondurma yedigim icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar hamile olduğumu öğrendim bir gün sonra düşük yaptım
çok geçmiş olsun canım, Allah sabır versin.
Eğer ikinci düşüğünse mutlaka nedenini araştırmalarını istemelisin.
n azından bir çözümü bulunur ve bir daha aynı acıyı yaşamazsın

Hayirli cumalar kizlarr
Bn cok kotu grip oldum ya basimda cok agriyo.bebise etkisi olurmu acaba? Bogazim ve kulaklarimda agriyo.hep dondurma yedigim icin

çok geçmiş olsun cnm, merak etme bebişe bir şey olmaz, sen bol bol meyve ye, kivi portakal gibi. Ve istirahat et.

İnşallahhh cnm bu ikinci düşük mü oldu bir dr. Gitsen belki igne ilac fln verir tutunurdu allahım 9 ay süren sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimizee

amin...zaten doktor kontrolundeydim , iğnede verdi ama olmadı nasip değilmiş dr iyi konuştu ümitsizliğe kapılmadım hiç inşallah en kısa zamanda sağlıklı birşekilde hamile kalırım... allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah...

saol canım , dr kontrolündeyim zaten yarın gidicem bakalım ne diyecek.....

ayy ablammm inatci mi annesi gibi diyoruz yada cok utangac yok böyle bisey yaa şükürler olsun.... Hep bi kac gun geriden geliodu usg de bir hafta one geçmiş minigimm teyzesii cok sevindim bdt onede gorunuyo...

günaydın canım... ileri ve geri gitmesi normalmiş.. sonrasında kendini toparlıyormuş.. ee senin yaşadıkların var bi de toplanır annesi merak etme... sağlıkla ve sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah...

Hayirli cumalar kizlarr

Olmaz canim merak etme. Brn 2 kez agir grip gecirdim, felaket oksuruyordum. Domtorum her seferinde hic bi sikinti olmaz bebekleri e demisti.

Sent from my iPad using Tapatalk

kızlarr ne olduk hepimiz boyle dagıldık gittik walla eskisi gibi herkez burda olsa muhabbet şahane olsa ne güzel günlerdi

amin cnm allah da senin kucağını doldursun inşallah bitanemm rabbim önümüzdeki ay nasip etsin tekrar bebeğinii

Olmaz canim merak etme. Brn 2 kez agir grip gecirdim, felaket oksuruyordum. Domtorum her seferinde hic bi sikinti olmaz bebekleri e demisti.

Sent from my iPad using Tapatalk

Cnm mrhb
iyice kotu oldum bn oksuruk kulak iltihabi asiri grip...
acile gttik.serum verdiler.antibiyotik verdi doktor.bgn kullanmaya basladim ama korkuyorum ya

Cnm mrhb
acile gttik.serum verdiler.antibiyotik verdi doktor.bgn kullanmaya basladim ama korkuyorum ya

kuzum gecmis olsun korkma gecen hafta bende öyleydim antibiyotik kullandım serum takildim ve yaninda ıhlamur tarcin limon bal cezvede kaynattim icim onu gunde 2 defa cok iim şimdi seninde geçer ins cinsiyeti ogrendinmi

Cnm mrhb

Korkma canım. Benim doktorum antibiyotik kullanman gerekirse doktorun zaten hamileliğegöre verirdemişti. Ve sakıncası olmazmış. Sen bol bol dinlen ne kadar ilaç da kullansan dinlenmeden geçmez. Ben de bir kac kez ağrı kesici ve vitamin almıştım.

Bu arada bu gün kontrolümüz vardı. Bebeklerimin cinsiyetini öğrendik. İkisi de erkek. Ve haftalarıyla uyumlu gidiyorlar çok şükür. Doktor amaca hiç bi sorun yok dedi içimizi rahatlattı.

kuzum gecmis olsun korkma gecen hafta bende öyleydim antibiyotik kullandım serum takildim ve yaninda ıhlamur tarcin limon bal cezvede kaynattim icim onu gunde 2 defa cok iim şimdi seninde geçer ins cinsiyeti ogrendinmi

Bnm bgn dorduncu gunum cnm.annmde kaliyorum kac gndr.annm saolsun hakkini odiyemem .ilacinin adi neydi senin.bnm amoklavin- bıd 1000 mg.cok agir deilmi bu ilac ya : ( bebise bsi olmasindan korkuyorum.cinsiyeti 13 . Haftada erkege bnziyo, burda bir fazlalik var dedi :) ama tam emin olamadi.bir kac saat sonra hastaneye gidip ikili test sonucumu almaya gidicem.senin nasil cikti test

Icicem mecbur cnm baska carem yok.gozun aydin cnm.bnde hep erkek istiyodum.doktorum bi umut verdi.4 nisanda kesinlesicek insallah

Canım bana antibiyotik vermedi doktorum gerek görmemişti. Ama eğer verseydi jinekologu kullan demişti. Endişe egme bencee

Icicem mecbur cnm baska carem yok.gozun aydin cnm.bnde hep erkek istiyodum.doktorum bi umut verdi.4 nisanda kesinlesicek insallah

DENE CANIM HERŞEYİ heryol mübah yani:) hayırlısı olsun canım saglıklı olsun gerisi önemli değil hiç tarama yaptırdınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…