geçmiş olsun canım
sagol canım nasıl gidio hamişlik :)
slm kızlar nasılsınız
iyi gidiyor bugün keseyi gördük 6.4 cm likmiş
CANIM İİM BEN SEN NASILSIN?
çok güzel duygular dimi allahım herkese nasip etsin kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş
DENE CANIM HERŞEYİ heryol mübah yani:) hayırlısı olsun canım saglıklı olsun gerisi önemli değil hiç tarama yaptırdınmı
CANIM İİM BEN SEN NASILSIN?
çok güzel duygular dimi allahım herkese nasip etsin kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş
Dewlette ikili tarama testi yaptirdim.birazdan almaya gdicem sonucu.sen yaptirdinmi pki cnm
iii canım bende uğraşıyoruz işte bu uyku modundan çıksam rahatımda hep uykum var senın bebiş nasıl
aynı gün hamile kalmışızz:) bulantılarım dışında ii tabi uyku ve yorgunluk var ama çalışıyorum surekli uyuyamıyorum bebiş 10 gün önce gördüm iyiydi sıpam senin minik nasıl perşembede aşımız var sağlık ocağında
evet özelde yaptırdım ben aldım sonuçlarımı herşey yolunda ense kalınlıgıda 0.16 cmymiş onada normal dedi doktorum burun kemiğide oluşmus onuda gördüm öyle işde:)
amin ins ablam .....
amin cnm allah da senin kucağını doldursun inşallah bitanemm rabbim önümüzdeki ay nasip etsin tekrar bebeğinii
iyi gidiyor bugün keseyi gördük 6.4 cm likmiş
Slm canlarrrrr ayyy bendee cok hastayim 3gundur yatiodum dr gitmedim ihlamur parol idare ettik bugun ayaklandim mutfak temizligine giristim baya ugrastirdi 5 saat falan dolaplari haliyi falan sildim uzun bi süre gider bu artık daha bitmedi ama bıraktım belim dayanmadi ya....sadece gribim ve kuru oksuruk var bi öneriniz var mi
sagol canım nasıl gidio hamişlik :)
bilmiyorum ki ayin 17 sinde gel dedi ebe gitcem bakalim hmm benjmde bayramda gelir gibi geliyo:)evet canım ama ben senden once alırım bebişimi kucagıma benım ıkıncı olubnca bıde sezaryan beklemeyız benım tahmını bayramdan once gibi olurtetanoz aşısı daha erken değilmi
cok sevindim canim benim masallah sipamizaEnse kalinligi 1.mm.
1:10000 mis yani iyi dedi.cok mutluyumm :)
Merhaba canım.Sizin cinsiyet belli olmadı mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?