Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

CANIM İİM BEN SEN NASILSIN?

çok güzel duygular dimi allahım herkese nasip etsin kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş

iii canım bende uğraşıyoruz işte bu uyku modundan çıksam rahatımda hep uykum var senın bebiş nasıl

Dewlette ikili tarama testi yaptirdim.birazdan almaya gdicem sonucu.sen yaptirdinmi pki cnm

evet özelde yaptırdım ben aldım sonuçlarımı herşey yolunda ense kalınlıgıda 0.16 cmymiş onada normal dedi doktorum burun kemiğide oluşmus onuda gördüm öyle işde:)

iii canım bende uğraşıyoruz işte bu uyku modundan çıksam rahatımda hep uykum var senın bebiş nasıl

aynı gün hamile kalmışızz:) bulantılarım dışında ii tabi uyku ve yorgunluk var ama çalışıyorum surekli uyuyamıyorum bebiş 10 gün önce gördüm iyiydi sıpam senin minik nasıl perşembede aşımız var sağlık ocağında

evet canım ama ben senden once alırım bebişimi kucagıma benım ıkıncı olubnca bıde sezaryan beklemeyız benım tahmını bayramdan once gibi olurtetanoz aşısı daha erken değilmi

evet özelde yaptırdım ben aldım sonuçlarımı herşey yolunda ense kalınlıgıda 0.16 cmymiş onada normal dedi doktorum burun kemiğide oluşmus onuda gördüm öyle işde:)

Ense kalinligi 1.mm.
1:10000 mis yani iyi dedi.cok mutluyumm :)

Slm canlarrrrr ayyy bendee cok hastayim 3gundur yatiodum dr gitmedim ihlamur parol idare ettik bugun ayaklandim mutfak temizligine giristim baya ugrastirdi 5 saat falan dolaplari haliyi falan sildim uzun bi süre gider bu artık daha bitmedi ama bıraktım belim dayanmadi ya....sadece gribim ve kuru oksuruk var bi öneriniz var mi

selam canım nasılsın görüşmeyeli diyeceğim ama hastaymışsın,çok geçmiş olsun,uzun süren ve yılan hikayesine dönen internet nakil işlemimizden sonra nihayet tekrar birlikteyiz.ben de senin gibiydim hatta daha beterdim,sesim bile çıkmıyordu,öksürük grip ne ararsan artık...turp ve balı denedim,akşamları yatarken ballı limolu ılıksu,günde 3 diş sarmısak antibiyotik olarak işe yarıyor,düzeldikçe azalt yalnız.Bu arada eski nickime dönmüşüm sanırım (cimcimelek olmuştum bir ara),neyse iyi de olmuş artık buralardayım bir aksilik olmazsa sıksık görüşürüz artık.

slm kızlar,taşınmaydı,yerleşmeydi,inernetin bağlanmasıydı derken epeyi ayrı kaldık,nihayet döndüm artık ,şimdi ilk iş listeye bir göz atalım,kimbilir ne yenilikler vardır,tekrardan merhaba hepinize.

evet canım ama ben senden once alırım bebişimi kucagıma benım ıkıncı olubnca bıde sezaryan beklemeyız benım tahmını bayramdan once gibi olurtetanoz aşısı daha erken değilmi
bilmiyorum ki ayin 17 sinde gel dedi ebe gitcem bakalim hmm benjmde bayramda gelir gibi geliyo:)
Ense kalinligi 1.mm.
1:10000 mis yani iyi dedi.cok mutluyumm :)
cok sevindim canim benim masallah sipamiza
Merhaba canım.Sizin cinsiyet belli olmadı mı??

slm canim kiz gibi görünüyor dedi ama net bisi demedi mayista gittiğim de netlesir :) sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…