sagol canim hg şükür bitmiş yerleşme telasin mutlu huzurlu günler gecirirsin ins yeni evinde... Bebis nasil senin
sagol canim hg şükür bitmiş yerleşme telasin mutlu huzurlu günler gecirirsin ins yeni evinde... Bebis nasil senin
bilmiyorum ki ayin 17 sinde gel dedi ebe gitcem bakalim hmm benjmde bayramda gelir gibi geliyo:)
cok sevindim canim benim masallah sipamiza
slm canim kiz gibi görünüyor dedi ama net bisi demedi mayista gittiğim de netlesir :) sen nasılsın
Ayy maşallah ne güzel. Senin gibi güzel bir kızın olacak desene.
Ben de iyiyim canım. Aslında çok heyecanlıyım bu aralar. Reglimi bekliyorum. Tüp tedavisine başlıyoruz inşallah.
İNŞ SAĞLIKLI olsunda kız erkek hiç önemli değil.Rabbim seninde emeklerini boş koymasın tez vakitte nasip etsin inş bellimi nezaman transfer yapılacağı ALLAHIM YÜZÜNÜZE GÜLSÜN İNŞ
KIZLAR MERHABAA,, BEN GELDİM.. NE GÜZEL ESKİLERDEN HEMEN HEMEN HERKEZ HAMİLE, YADA DOĞURMUŞ.. BEN DE GEÇEN HAFTA DR A GİTTİM. ADETİNİN 2.GÜNÜ GEL DEDİ. ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ADET OLUCAM. TÜM BELİRTİLER KAPIDA HAMİLE OLMADIĞIMA ÇOK EMİNİM.. NEYSE GİDİCEM HORMONLARIMA BAKACAKMIŞ. İNŞ. ADETLİKEN ALTTAN MUAYENE ETMEZ..BAKALIM O DÜŞÜKTEN SONRA NEDEN HAMİŞ KALAMIYORUM
İnşallah bir sıkıntı yoktur ve tez zamanda hamile kalırsın canım.
İNŞ SAĞLIKLI olsunda kız erkek hiç önemli değil.Rabbim seninde emeklerini boş koymasın tez vakitte nasip etsin inş bellimi nezaman transfer yapılacağı ALLAHIM YÜZÜNÜZE GÜLSÜN İNŞ
KIZLAR MERHABAA,, BEN GELDİM.. NE GÜZEL ESKİLERDEN HEMEN HEMEN HERKEZ HAMİLE, YADA DOĞURMUŞ.. BEN DE GEÇEN HAFTA DR A GİTTİM. ADETİNİN 2.GÜNÜ GEL DEDİ. ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ADET OLUCAM. TÜM BELİRTİLER KAPIDA HAMİLE OLMADIĞIMA ÇOK EMİNİM.. NEYSE GİDİCEM HORMONLARIMA BAKACAKMIŞ. İNŞ. ADETLİKEN ALTTAN MUAYENE ETMEZ..BAKALIM O DÜŞÜKTEN SONRA NEDEN HAMİŞ KALAMIYORUM
günaydın kuşum nasılsın? özlemişim burda muhabbet etmeyi :)
ayy yapma yaaa adetliken ne alttan bakması yaaaediyo canım alttan muayene bana yaptrı adetin 3.günü gittim eşin yaptırdımı tahlil inş allahım sanada tez vakitte nasip eder sağlıklı hayırlı bişr bebek
İnşallah bir sıkıntı yoktur ve tez zamanda hamile kalırsın canım.
ayy yapma yaaa adetliken ne alttan bakması yaaanedeyim hayırlısı inşallahh bişi çıkmazda bian ewel sağlıklı bi hamilelik yaşarım
aminnn canım sağol inşallah
günaydın kuşum evet yaa görmediklerimizi görünce insan daha mutlu oluyo:) dimi sen nasılsın bebişim arın paşamız nasıl
dün yine kasılmalarım arttı akşama dogru. doktora gittik apar topar.yine nst yine serum...neyse ki kasılmalarım azalmış.paşanın keyfi yerinde, o hareketli ama benim yaşadığım stres of offfff
evet bende cok tiksinmişdimama açtım malesef sen hormonlarını yaptır herşey temiz olunca daha kolay bekleniyo ben hiç hamile kalamadım bliyosun 10.ayımda sonunda kaldım
dün yine kasılmalarım arttı akşama dogru. doktora gittik apar topar.yine nst yine serum...neyse ki kasılmalarım azalmış.paşanın keyfi yerinde, o hareketli ama benim yaşadığım stres of offfff
ewet canım biliyorum. hicranım da öleydi oda sonunda kalmıştıinşallah bende kalırım tez vakitte.. adetliken neye bakıoki ben onu anlamadım :26: yumurtalara filanmı bakıo? benden simir de aldı. ay bırak bide dr erkek çok utanıyorum. ya uzak yerlere gidicem yada en yakın hastanedeki bu erkek dr a gidicem ayy yaaa
evet bende cok tiksinmişdimama açtım malesef sen hormonlarını yaptır herşey temiz olunca daha kolay bekleniyo ben hiç hamile kalamadım bliyosun 10.ayımda sonunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?