Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gamzemmm sağol canım unutmadığına sevindim. sen artık sabisin duan kabul olur ne olursun dua et bana da olsun gelsin artık benimde bebişim

dualarımdada unutmadım seni evrakcu sen elaam nefesal opera psipsiko invoce lili bunlar şimdi aklıma gelenler :)hep dualarımdasınız hepinize dua ediyorum ben bu mucizeye sahit oldum inanılmaz büyük bi mutlulk RABBİM BU MUTLULUKTAN KİMSEYİ MAHRUM ETMESİN

benimde erkek ve sürekli doktorum aman aç demeye utanmıyosa napalım:) sanırım kist yumurtlama bakıyo heralde simir bendende aldı en kolayı oydu hiç bişi hissetmedim:)

ewet cnm ve çok korktuğumu anlamış olmalıki benden simir alırken bişi sölemedi.. aldıktan sonra söledi simir aldım diye iyide öle yapmış ben dayanamazdım korkardım çok :18: neyse bakalım önce bana bakıcakmış sonra kocişten siperm testi isticekmiş.. :26: ama bi kimyasal gebelik yaşaömıştım ya... ondan olumlu gördü dedi, kısır olmadığına eminiz en azından dedi. küçük bi sorun vardır onuda atlatırız dedi.. büyük bi sorun olsaidi gebelik geçiremezdin dedi. :26:

amin canımmm aminnn sende bize güzel haberlerini ver emi? sağ salimde kucağına allll
elam evrakcum nefeslım psikom onlardamı hala benim gibi bekliyolar :26:

bizim bebekler nazlı esram okadar kolayca gelmezler:) seninde en kısa zamanda gelsin işde ozaman tüm dert bitiyo gibi sadece sağlıklı olması için dua ediyorsun tez vakitte yasa inş bu duyguları

beklesin yaa kızcam ona bak tamam biran önce annesini kavuşmak istiyoda bari 36.haftayı bitirsin kuzum yaa sende stres yapma canım bekler bizim paşamız

inşallah bekler teyzesi...gelirse totosuna vuracam bitane :)

canım senide tebrik ederim.. sağ salim al bebeğini kucağına inşallah

cnmmmmm ya ne güzel sizi yeniden görmek, amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

bizim bebekler nazlı esram okadar kolayca gelmezler:) seninde en kısa zamanda gelsin işde ozaman tüm dert bitiyo gibi sadece sağlıklı olması için dua ediyorsun tez vakitte yasa inş bu duyguları

aminn canım inşallahhh güzelim inşallah Rabbim banada bu güzel duyguyu yaşamamı nasip edecek.. sanada çok sevindim inankii.. sağlıkla al kucağına inşallahh

bende bi ben kaldım diye bunalıma girmiştim Ayy burası iyi geldi bana ya... Sen çalışıomusun hala? Buarada basa da hamiş biliyomusun ?
evet çalışıyorum canım eylül sonuna kadar çalışcam allahın izniyle :)özlemişiz birbirimizi bende çok sık girmiyrum
aminn canım inşallahhh güzelim inşallah rabbim banada bu güzel duyguyu yaşamamı nasip edecek.. Sanada çok sevindim inankii.. Sağlıkla al kucağına inşallahh

aminn canım aminn en önemli kısmı kaldı geriye sağlıkla kucağa alma kısmı inş öylede olur

İyiyim canım. Tüp bebek yaptıracağız işte. Reglimi bekliyorum heyecanla. Arın'la siz nasılsınız???

biz iyiyiz çok şükür cnm...erken dogum riski varmış o biraz endişelendirdi beni...çok sevindim yaaa Rabbim musmutlu haberler almayı nasip etsin senden...desene minişin gelecek yakında...

biz iyiyiz çok şükür cnm...erken dogum riski varmış o biraz endişelendirdi beni...çok sevindim yaaa Rabbim musmutlu haberler almayı nasip etsin senden...desene minişin gelecek yakında...

İnşallah canım inşallah. Çok mutluyum çok heyecanlıyım bir o kadar da korkuyorum. Dua edin bana da. Bu da olumsuz sonuçlanırsa en büyük umudum da yıkılmış olur. İnşallah pozitif olur. Göbişim büyüsün istiyorum..

bu haftaya kadar her şey normaldi ama bu hafta erken dogum riski çıktı...inşallah bekleyebilir 5 hafta daha...
canımmmm paşamızz yaramzlık yapıp erken gelmek istiyor anlaşılannn bol bol dinlen canım son haftaların bir sıkıntı olmaz inş..paşa acele etmesinnn dursun accık daha
İyiyim canım. Tüp bebek yaptıracağız işte. Reglimi bekliyorum heyecanla. Arın'la siz nasılsınız???
canımm nasılsın..doktorum banada tüp bebek yapalım dedi ki ben daha hiç aşılama bile olmadımmm :26::26: ben burdan yumurtalarının büyütürüm ünviersite hastanesnde kendi hocam var cok başarılı yumurtalarını toplar ve transfer yapar hem tüp bebek gibi pahalı da olmaz sana dedi.ilkbahar ayları tüp bebek için cok uygun dedi hemen istiyorsun bebek bunu yapalım dedi ama bu fikredaha alışkın değilim yaaa kimse sorcam bu değerlerle tüp bebek mi yapılır bekle diyor eşimle konuştuk daha hazır değiliz biraz daha kendimiz denicez bakalımmm hareketliliği yükseltmrye calışıyoz hayırlısı
PAŞAMIZ NASIL hicranım yaramazlık yapıomu
canımm nasılsın? bebişinn nasıl minnak kuzuuu

napıyonn kuşummmm tedavin nasıl gidiyoo..bende haberler değişik..yukarıyı oku bi

Valla bitanem bu ay cok degisik bir mik muk denedik tedavi de ayni yumurtalar baktı gecti bakalm 8 gun var bat a rabbim herseyin en guzrlini bilir bence biraz daha dogal yollarla denemeliyiz onumuzdeki kısa kadr olmazsa ikinci asamalara baslayalm bencede

inş bebişin gelir canım bu ay..biz tedaviye ara verdik hemen mayısta tüp bebeğe gecelimm ben büyütcem yumurtanı malatyada hocama gidersin orda transfer olur yumurtların ilaçlara cok güzel cevp veriyo dedi faln da biz hzır değiliz yaaa eşimle konuştuk aynen seneye kışa kadar deneyelim olmazsa gideriz tüp bebek yaptırıp sansımızı deneriz dedik..keçi boynuzu macunn hergün fındık ceviz kaju falan yiyo bakalım nolcak birde zeytinyağına batırılmış incir yiyoz ikimizde sabahları bakalımmm hayırlısıı

pozitif düşün cnm benim olacak Allahın izniyle...hamişlerin duası makbuldür derler Rabbim isteyen herkesin kucagını doldursun en kısa zamanda...benim içime doguyo gelecek yakında sana minicik bi paşa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…