Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm canım haklısın topik artık çok ıssız,ben hergün girip bişeyler paylaşmaya gayret ediyorum yine de,maksat ses olsun,eski muhabbetler aranıyor gerçekten,sen de sağlıkla kucağına lırsın inşallah kızını,benim kızımla da adaş bu arada :)

ismi yok hala ayyy az kalmis kuzummm çok heyecanlı rabbim bir avaz da kurtarsinnn

amin cnm inşallahhhhhhh...

cnm hala gitmedin mi kontrole?

Çok uzun zamandır yazmıyorum bi ara yazdım yazdım gören olmadı öyle de kalmıştı... Zaten kurumdan da kısıtlamışlar vınn olmadan yazamıyorum bugün getirdim de bi bakayım dedim... Beni hatırladınız mı bilmiyorum... Bi düşüğüm vardı kürtaj olmuştum 2 adet dönemi bekliyordum... Sizler de iyisinizdir inşallah...

hayırlı olsun bebişin canım şükürler olsun Rabbim çok bekletmemiş eni

kuzum gelince iki kelam yaz kendinle ilgili falan beb herkesi çok merak ediyorum

geldim canım şükürler olsun iyiyiz biz.. clexan igne kullanıyorum ama önlem olsun dye... bi riskimiz kalmadı şükür.. hatta artık prensesimin balık gibi kaydıgını hissediyorum sen nasılsın bakalım aldınmı ogluşunun herbişeylerini

selam kızlar

anne olmak isteyenlerden biriyim bende sizin gibi ....1 yıldır uğraşıyoruz olmadı ..bir sene önce 1 gebeliğim oldu ama kalp atışlarını duyamadık .kısmet değilmiş. 1 yıl geçti üzerinde şubat ayında klomen+çatlatma iğnesi kullandım..olmadı ... doktoruma gitmedim tekrar başka doktor buldum ve kistim olduğunu söyledi ama adetim de küçüldüğünü söyledi doktorum.doğum kontrol hapı verdi bu ay ... kist var iken yumurtlama arttırıcı ilaç kullanamayız dedi.hap kullanıp kullanmama arasındayım çok ne yapacağımı bilmiyorum . fikri olan böyle bir durum ile karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum

amin cnm inşallahhhhhhh...

cnm hala gitmedin mi kontrole?

günaydın canım... dün gittim kontrole sorun yok çok şükür doğum için hastaneyi ayarladım... küçük hanımın ağzını açıp su içerken gördük :) birde esnedi ohh mis... artık kanala girmiş her şey yolunda şükür...

hayırlı olsun bebişin canım şükürler olsun Rabbim çok bekletmemiş eni

Allah razı olsun canım seni de görüyorum maşallah sana da... Şükür ki Rabbim bekletmedi evet.. Hep bi korkum vardı ama atlattım şükürler olsun... Daha dün de sürekli de hep duacıyım herkese Rabbim kimseyi bu güzel duygudan mahrum bırakmasın herkese anne baba olma duygusunu tattırsın

sevindim canim risk olmamasina be guzel kipirtilarda baslamis artik biraz daha rahatlatsin hareketleri hissettikce ben oglusa bi kac kiyafetten baska bisey almadim daha ins haftaya toplu bi alisveris yapip bi cirpida bitircez hast cantamida hazirlayip koycam 30. Hafta hersey bitmis olsun istiyorum

ayy ablam ins en normalinden pirtlatirsin ya ne.guzel pozisyon da almis en son gittiginde nasil duruyordu bebis benim kafasi kasigimda donememesinden korkuom yeri daraldikca

baş girmiş canım kanala artık.. bu aylarda dönüyor inşallah seninki de döner canım... daha zamanı var senin paşanın...

arkadaslar. buradan tanidigim ve beni taniyan arkadaslarim var. onun icin yazmak istedim.
cok sukur yolun sonuna geldim..darisi sizlere de olsun.
oglum coktannn döndu, hatta kanalda suan ve acilmam bile var. ama catim.dar oldugu icin normal dogum yapamayacagim. kismetse yarin sabah epidural sezeryanla kavusuyorum kuzuma. iki dusukten sonra ilk kez anne olacagim nasipse. Allahim sizlere de nasip etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım tanışmıyoruz ama olsun dileri Allah kolaylık verir Rabbim sağlıkla kavuşturur bebeğine . . . .

ben seni tanıyorum ama sen beni tanıyor musun bilemiyorum.. sağlıkla ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım.. darısı bizlerin başına

bebegimsin sık sık gel lilimm ozluyorummm

geliyorum bitanem bakıyorum kimsecık yok cıkıyorum artık kimse yok bende coook özlüyorum kuşummmm
kızlar uzuncaaaaaaaAAAAAA bir aradan sonra herkese mrb nasılsınız bakalım.....

rabbim kucağına almayı nasip etsin bebeğimmm cok sevindim rabbim gözlerine bakmayı nasip etsinn
lılımmmmmmmm bebem napıyn tatlımmm ozledm herkesı yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende özledim bitanem yaaaaa dağıldık valla bi toplansak eskisi gibi ne güzel olurrr

canımmmmm allah yardımcın olsun allah kuçağını doldursun inşallahhh

Teşekkür ederim canım benim saolasın darısı sana isteyen herkese inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…