slm canım haklısın topik artık çok ıssız,ben hergün girip bişeyler paylaşmaya gayret ediyorum yine de,maksat ses olsun,eski muhabbetler aranıyor gerçekten,sen de sağlıkla kucağına lırsın inşallah kızını,benim kızımla da adaş bu arada :)eve burası eskisi gibi değil arada bakıp çıkıyorum.. eski muhabbetlerimizi özledim.. ama şimdi herkes bir yerde.. bebiş bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlısı ile sağlıkla ve sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri görürsünüz... ve hamile olmak isteyen arkadaşlar her zamanki gibi dualarım sizlerle....
ismi yok halaayyy az kalmis kuzummm çok heyecanlı rabbim bir avaz da kurtarsinnn
eve burası eskisi gibi değil arada bakıp çıkıyorum.. eski muhabbetlerimizi özledim.. ama şimdi herkes bir yerde.. bebiş bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlısı ile sağlıkla ve sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri görürsünüz... ve hamile olmak isteyen arkadaşlar her zamanki gibi dualarım sizlerle....
Çok uzun zamandır yazmıyorum bi ara yazdım yazdım gören olmadı öyle de kalmıştı... Zaten kurumdan da kısıtlamışlar vınn olmadan yazamıyorum bugün getirdim de bi bakayım dedim... Beni hatırladınız mı bilmiyorum... Bi düşüğüm vardı kürtaj olmuştum 2 adet dönemi bekliyordum... Sizler de iyisinizdir inşallah...
kuzum gelince iki kelam yaz kendinle ilgili falan beb herkesi çok merak ediyorum
amin cnm inşallahhhhhhh...
cnm hala gitmedin mi kontrole?
hayırlı olsun bebişin canımşükürler olsun Rabbim çok bekletmemiş eni
ayy çok sevindim canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin
sevindim canim risk olmamasina be guzel kipirtilarda baslamis artik biraz daha rahatlatsin hareketleri hissettikce
kistlerin gitmesi gerek canim dk hapini kullan adetle kistleri atarsin sonra tedavine devam edersin kistler dururken klomen tarzi ilaçlar kullanırsan bu ilaclar kstleri besler ve tekrar büyürler
ayy ablam ins en normalinden pirtlatirsin ya ne.guzel pozisyon da almis en son gittiginde nasil duruyordu bebis benim kafasi kasigimda donememesinden korkuom yeri daraldikca
ayy ablam ins en normalinden pirtlatirsin ya ne.guzel pozisyon da almis en son gittiginde nasil duruyordu bebis benim kafasi kasigimda donememesinden korkuom yeri daraldikca
ne guzel ablam.... Ins benim cucukde doner
arkadaslar. buradan tanidigim ve beni taniyan arkadaslarim var. onun icin yazmak istedim.
cok sukur yolun sonuna geldim..darisi sizlere de olsun.
oglum coktannn döndu, hatta kanalda suan ve acilmam bile var. ama catim.dar oldugu icin normal dogum yapamayacagim. kismetse yarin sabah epidural sezeryanla kavusuyorum kuzuma. iki dusukten sonra ilk kez anne olacagim nasipse. Allahim sizlere de nasip etsin.
arkadaslar. buradan tanidigim ve beni taniyan arkadaslarim var. onun icin yazmak istedim.
oglum coktannn döndu, hatta kanalda suan ve acilmam bile var. ama catim.dar oldugu icin normal dogum yapamayacagim. kismetse yarin sabah epidural sezeryanla kavusuyorum kuzuma. iki dusukten sonra ilk kez anne olacagim nasipse. Allahim sizlere de nasip etsin.
bebegimsin sık sık gel lilimm ozluyorummm
kızlar uzuncaaaaaaaAAAAAA bir aradan sonra herkese mrbnasılsınız bakalım.....
lılımmmmmmmm bebem napıyn tatlımmm ozledm herkesı yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geliyorum bitanem bakıyorum kimsecık yok cıkıyorum artık kimse yok bende coook özlüyorum kuşummmm
rabbim kucağına almayı nasip etsin bebeğimmm cok sevindim rabbim gözlerine bakmayı nasip etsinn
bende özledim bitanem yaaaaa dağıldık valla bi toplansak eskisi gibi ne güzel olurrr
canımmmmm allah yardımcın olsun allah kuçağını doldursun inşallahhh
cutemm canimmm rabbim kolaylik versin sag salim kavus ins oglusuna dualarimuz seninle...en kisa zamanda gelir guzel dogum hikayeni paylasirsin ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?