lilimmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzummm mrb hamis misinn sennn fiyyuuuuuuu cok sevindimmmm rabbim tamamına erdirsin ins
tesekkur ederim. vakti gelince darisi size olsun.canım tanışmıyoruz ama olsun dileri Allah kolaylık verir Rabbim sağlıkla kavuşturur bebeğine . . . .
taniyrm cnm seni. vakti gelince darisi sana.ben seni tanıyorum ama sen beni tanıyor musun bilemiyorum.. sağlıkla ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım.. darısı bizlerin başına
aminnn cok tesekkur ederim guzelim.geliyorum bitanem bakıyorum kimsecık yok cıkıyorum artık kimse yok bende coook özlüyorum kuşummmm
rabbim kucağına almayı nasip etsin bebeğimmm cok sevindim rabbim gözlerine bakmayı nasip etsinn
bende özledim bitanem yaaaaa dağıldık valla bi toplansak eskisi gibi ne güzel olurrr
canımmmmm allah yardımcın olsun allah kuçağını doldursun inşallahhh
kuzum. cok tesekkur ederim.cutemm canimmm rabbim kolaylik versin sag salim kavus ins oglusuna dualarimuz seninle...en kisa zamanda gelir guzel dogum hikayeni paylasirsin ins...
kuzummm mrb hamis misinn sennn fiyyuuuuuuu cok sevindimmmm rabbim tamamına erdirsin ins
Teşekkür ederim canım benim saolasın darısı sana isteyen herkese inşAllah
tesekkur ederim. vakti gelince darisi size olsun.
taniyrm cnm seni. vakti gelince darisi sana.
aminnn cok tesekkur ederim guzelim.
kuzum. cok tesekkur ederim.
sen de endiselenme. bu bebisler 34. haftaya kadar dönuyrlar. hatta bizim mayis grubunda birinin 38+0 da döndu bebegi ve 38+1 de normal dogum yapti. bunlari dusunup yorma kendini. her aninin keyfini yasa.
inşallah canım tek amacımız duamız bu bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurr
cutem hep engin bilgilerinle bizide mukafatlandirdin rabbim hep kolaylik versin sana sen cok güçlü bi kadinsin mikemmelllll bi anne olacaksin yawruna ve bizke yine tecrubelerini paylasicaksin seni cok seviyoruz
canim benim yaaa cok sevindim ins sira lilimde
canımmmmm nasılsınnn nasıl gidiyor hamilelik hazırlıkalrrlilimmmmmmmmmmmmmmmmm
datlum dualarım hepimizle bana veren Rabbim herkese versin kucaklar boş kalmasın inşAllah . . . .
cutem hep engin bilgilerinle bizide mukafatlandirdin rabbim hep kolaylik versin sana sen cok güçlü bi kadinsin mikemmelllll bi anne olacaksin yawruna ve bizke yine tecrubelerini paylasicaksin seni cok seviyoruz
inşallah canım tek amacımız duamız bu bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurr
canim benim yaaa cok sevindim ins sira lilimde
canımmmmm nasılsınnn nasıl gidiyor hamilelik hazırlıkalrr
aminn canım yaaa cinsiyet belli mii
iyice agirlastim lilim hazirliklar yeni basliyor bende ins yarin dr kontrolum var ins hersey yolundadir
sezaryeni genelde 38de yapiolar canim ... Benimde karnimda kasilmalar var boyle gobusum düşecek gibi hissediyorum cutem korkum erken gelmesi ins bizde 38leri goruruz
canım henüz belli değil cinsiyeti Rabbim ne verirse kabulüm zaten o yüzden çokta önemli değil kuzum yaakısmetse 1 aya kadar belli olur dedi doktor bakalım kısmet hayırlısını versin Allah'ım . . . .
iyice agirlastim lilim hazirliklar yeni basliyor bende ins yarin dr kontrolum var ins hersey yolundadir
sezaryeni genelde 38de yapiolar canim ... Benimde karnimda kasilmalar var boyle gobusum düşecek gibi hissediyorum cutem korkum erken gelmesi ins bizde 38leri goruruz
oyyy icim rahatladiii yawww sagol canim yaaaa
54oldum lilimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?