Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım tanışmıyoruz ama olsun dileri Allah kolaylık verir Rabbim sağlıkla kavuşturur bebeğine . . . .
tesekkur ederim. vakti gelince darisi size olsun.

ben seni tanıyorum ama sen beni tanıyor musun bilemiyorum.. sağlıkla ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım.. darısı bizlerin başına
taniyrm cnm seni. vakti gelince darisi sana.

aminnn cok tesekkur ederim guzelim.

cutemm canimmm rabbim kolaylik versin sag salim kavus ins oglusuna dualarimuz seninle...en kisa zamanda gelir guzel dogum hikayeni paylasirsin ins...
kuzum. cok tesekkur ederim.
sen de endiselenme. bu bebisler 34. haftaya kadar dönuyrlar. hatta bizim mayis grubunda birinin 38+0 da döndu bebegi ve 38+1 de normal dogum yapti. bunlari dusunup yorma kendini. her aninin keyfini yasa.

kuzummm mrb hamis misinn sennn fiyyuuuuuuu cok sevindimmmm rabbim tamamına erdirsin ins

datlum sanada mrb evet sonunda şükürler olsun Alllah'ıma benimde göbüşüme kullarından birini yerleştirdi Rabbim herkese versin....teşekkür ederim canımın içi saolasın seninde tüm annelerinde tamamına erdirir hayırlısıyla inşAllah . . . .

kuzummm mrb hamis misinn sennn fiyyuuuuuuu cok sevindimmmm rabbim tamamına erdirsin ins

saolasın canım benim teşekkürler inşAllah hayırlısıyla alalım hepimide kucağımıza . . . .

cutem hep engin bilgilerinle bizide mukafatlandirdin rabbim hep kolaylik versin sana sen cok güçlü bi kadinsin mikemmelllll bi anne olacaksin yawruna ve bizke yine tecrubelerini paylasicaksin seni cok seviyoruz

estagfurullah canim. sadece bildigimi paylastim. cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin. ben de sizleri seviyorum. yarin topluca kismetse dogumda hepinize dua edecegim.
buarada benim oglum suan 38+2. takvimde tarihi degistirdim dr 8 mayis da alalim deyincem daha 40 haftalik degiliz yani )

canımmmmm nasılsınnn nasıl gidiyor hamilelik hazırlıkalrr

aminn canım yaaa cinsiyet belli mii

canım henüz belli değil cinsiyeti Rabbim ne verirse kabulüm zaten o yüzden çokta önemli değil kuzum yaa kısmetse 1 aya kadar belli olur dedi doktor bakalım kısmet hayırlısını versin Allah'ım . . . .

bayanlar ben çıkıyorum kociş gelir yarım saate hepinize iyi akşamlar öpüldünüz . . . .

canım henüz belli değil cinsiyeti Rabbim ne verirse kabulüm zaten o yüzden çokta önemli değil kuzum yaa kısmetse 1 aya kadar belli olur dedi doktor bakalım kısmet hayırlısını versin Allah'ım . . . .

amin canımmm yaa hayırlı evlat olsun da ne olursa olsun canım benımmm ama içimden bir ses oğlun olcakmıs gibi
iyice agirlastim lilim hazirliklar yeni basliyor bende ins yarin dr kontrolum var ins hersey yolundadir

yolundadır bitanem merak etmee sen ağırlaştıysan 50 kilo halinle biz ne oluruz bilmem kuzum yaaaa

sezaryeni genelde 38de yapiolar canim ... Benimde karnimda kasilmalar var boyle gobusum düşecek gibi hissediyorum cutem korkum erken gelmesi ins bizde 38leri goruruz

onlar Braxton Hicks kasilmalari cnm. gunde 8-10 kez olmasi cokkk dogal. korkma. oyle olsaydi ben cokkkktan dogurmustum )
hatta 30+5 deki kontrolde benim oglan dogum pozisyonundaydi. 34+0 da karnim inmeye basladi. hatta o zaman kasilmalar artiyr, ozel bolgende agri oluyr, dogum kanali diyeyim oraya bicak saplaniyr sanki. bunlar bebek tamamen kanala yerlestiginde bitiyr. 36+5 de dr bana bebegin gelisimi tamam. artik heran gelebilir demisti. bu hafta gelmezse haftaya cati muayenesi dedi. neyse ben bekliyrm gelsin diye. ama nerdeeee. 37+5 de cati muayenesi oldum. hiccc sevmedim. biraz canim.yandi. hatta nst de dogum sancisi ve 1 cm de acilma cikti. ama bak 38+2 oldum. halaaaaa dogurmadim ) hatta cati muayenesi sonrasi aksama kadar lekelenme yasadim. belim, karnim, kasiklarim inanilmaz agridi. ertesi gun 20 dakika da birnsonra da 15 dakika da bir sancilar ve kasilmalar oldu.iste doguruyrm derken yine yok ,)) meger yalanci sanciymis )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…