oyyy icim rahatladiii yawww sagol canim yaaaa
54oldum lilimmmmtuh yaa siz geldiniz benim cikmam lazim yimek yapcemmm iki kelam konusamadik yaww
arkadaslar. buradan tanidigim ve beni taniyan arkadaslarim var. onun icin yazmak istedim.
cok sukur yolun sonuna geldim..darisi sizlere de olsun.
oglum coktannn döndu, hatta kanalda suan ve acilmam bile var. ama catim.dar oldugu icin normal dogum yapamayacagim. kismetse yarin sabah epidural sezeryanla kavusuyorum kuzuma. iki dusukten sonra ilk kez anne olacagim nasipse. Allahim sizlere de nasip etsin.
cuteheart seni yeniden buralarda görmek ne güzel hem de böyle bir haberle,az mı faydalandık bilgi ve tecrübelerinden topiğimizin bilirkişisi :)
Allahım her anını en güzel şekilde yaşamayı ve evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,biz de inşallah sağlıkla ereriz bu günlere...
iyice agirlastim lilim hazirliklar yeni basliyor bende ins yarin dr kontrolum var ins hersey yolundadir
rabbim yar ve yardimcin olsun cutemmm....oyyy icim rahatladiii yawww sagol canim yaaaa
senin suan dikkat etmen gereken tek sey bebek hareketlerini takip etmen cnm. o kadar...
kilona da dikkat et. ben 8 aya kadar 8 kilo aldim..son ay 3 kg birden aldim. sukur 11 kg ile bitirdim.
lilim canim benim sporun faydası var mi gitsin kilocuklar gelsin cucuklarrrrr
benimde karnim tas gibi bu çok rahatsız ediyor bugun sorcam dr bakalim ama herseye rağmen çok şükür...oyy prensesun adi.azra mi olacak ismiyle yasasin ins minikdasimmmmm....
kızlar kasilmalarim var die nst istedi dr ve sanci cıktı doğum servisine aldılar nidilat verdileer 3 tane fitil verdileer serum bagladilar yatiyorum simdi
kızlar kasilmalarim var die nst istedi dr ve sanci cıktı doğum servisine aldılar nidilat verdileer 3 tane fitil verdileer serum bagladilar yatiyorum simdi
Evdeyim canlarim oglus korkuttu bizi
benimde karnim tas gibi bu çok rahatsız ediyor bugun sorcam dr bakalim ama herseye rağmen çok şükür...oyy prensesun adi.azra mi olacak ismiyle yasasin ins minikdasimmmmm....hazirliklarin bitti mi yok benim gibi daha bisey yapmadin mi
canım geçmiş olsun...ne kasılması nasıl anlıyosun ben gitim bugün herşey normal dedi dr hazırlıklar bu ay sonu tamamlıycaz inşallah...darısı sana minikdaşım...
Evdeyim canlarim oglus korkuttu bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?