hamişmisin canııımGünaydın kızlar. Ben de güzel haberler var. Tutun halayin ucundan :)))
sagol canimmmmmmmmmmmm
sagol canim bi sebep söylemedi kasilmalar icin
sagol minikdasimmm kuzum benim dr herşey normal dediyse normaldir kuzum... Benim kasiklarim tas gibi oluyo yururken kramplar giriyo gibi oluyordu gobusum dusuverecek gibi oluyodu bir haftadır ben hic ağrı olarak düşünmedim bebiş büyüdüğü için heralde dedim ama öyle değilmiş
ablam o agrilari ben bebiş buyudugu için oluyordur diye düşündüm hic böyle olacağını düşünmemiştim acemi olunca bilemedim ne neyin agrisi
canimmmmmmm gercekten miii hamis misinnnnn oyy coook sevindim coook
hamişmisin canııım
canimmmmmmm gercekten miii hamis misinnnnn oyy coook sevindim coook
lilim canim benim sporun faydası var mi gitsin kilocuklar gelsin cucuklarrrrr
Evet tatlım Allah'a şükürler olsun. Darısı isteyen herkese inşallah. Transferden sonra 9.gün test yaptırdım 64 çıktı.11.gün tekrarladik 188 çıktı. Bugün 12.gün. 15 gün sonra kalp atisina gel dedi doktor.
Günaydın kızlar. Ben de güzel haberler var. Tutun halayin ucundan :)))
Meraba kizlar onceklikle hamile kalanlar hayirli olsun benim bir sorum olcak aderime 10 gun var test yaptim 2. Cizgi cok hafif cikti ama gordum eminim sizce hamile olabilirmiyim cokmu erken yoksa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
10 gün varken olması imkansız gibi birsey ama bilemedim gebelik testi mi yaptın ovülasyon testi mi
10 gün varken olması imkansız gibi birsey ama bilemedim gebelik testi mi yaptın ovülasyon testi mi
Evet tatlım Allah'a şükürler olsun. Darısı isteyen herkese inşallah. Transferden sonra 9.gün test yaptırdım 64 çıktı.11.gün tekrarladik 188 çıktı. Bugün 12.gün. 15 gün sonra kalp atisina gel dedi doktor.
Elif Hira ile biz sana küstük.. hani dr gittin senden bi tel bekledim. hadi bekleyemedim aradım ama duymadın dönmedin bideben teyzeyim untma oldu mu merak ederim yeğenimi...
canım eğer böyle risklerin varsa dikkat etmelisin... biz 1 dikkat ediyorsak sen 2 dikkat etmelisin her şeyine... bebişi ve kendini dinlemelisin ki değişik bir şey olduğunda hemen hastaneye gitmelisin...
sagol minikdasimmm kuzum benim dr herşey normal dediyse normaldir kuzum... Benim kasiklarim tas gibi oluyo yururken kramplar giriyo gibi oluyordu gobusum dusuverecek gibi oluyodu bir haftadır ben hic ağrı olarak düşünmedim bebiş büyüdüğü için heralde dedim ama öyle değilmiş
az az vermek daha iyi lilim birden verince hemen geri alirsin ins az kaldi
ins zamanında gelir yawrularimiz kuzum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?