Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sagol minikdasimmm kuzum benim dr herşey normal dediyse normaldir kuzum... Benim kasiklarim tas gibi oluyo yururken kramplar giriyo gibi oluyordu gobusum dusuverecek gibi oluyodu bir haftadır ben hic ağrı olarak düşünmedim bebiş büyüdüğü için heralde dedim ama öyle değilmiş

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Meraba kizlar onceklikle hamile kalanlar hayirli olsun benim bir sorum olcak aderime 10 gun var test yaptim 2. Cizgi cok hafif cikti ama gordum eminim sizce hamile olabilirmiyim cokmu erken yoksa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 gün varken olması imkansız gibi birsey ama bilemedim gebelik testi mi yaptın ovülasyon testi mi

canımmm çok sevindim gözünaydın,rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, bekleyen tüm arkadaşlara olsun darısı

ben sizi severim canım ablam öle düşünme öpüyoruz sizi çoookkk teyzesiiii

ee o durumlar bende de oluyo ben de hiç önemsemiyorum ki adım atmada zorlanacak durumda oluyorum afedersin idrarı bile zor yapıyom çünkü aşırı bi baskı varmış gibi...ilginç dr bişi demdi ama...

çok sevindim canmım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…