Evet tatlım Allah'a şükürler olsun. Darısı isteyen herkese inşallah. Transferden sonra 9.gün test yaptırdım 64 çıktı.11.gün tekrarladik 188 çıktı. Bugün 12.gün. 15 gün sonra kalp atisina gel dedi doktor.
az az vermek daha iyi lilim birden verince hemen geri alirsin ins az kaldiböyle olmaya
evet tatlım allah'a şükürler olsun. Darısı isteyen herkese inşallah. Transferden sonra 9.gün test yaptırdım 64 çıktı.11.gün tekrarladik 188 çıktı. Bugün 12.gün. 15 gün sonra kalp atisina gel dedi doktor.
Gunaydinnnnnnnn
Nefesalimi bir haftadır bekledim gelsin haber versin die ama yazmadi ben soyliyim nefesalimda 6haftalik hamiiiiiiisssssssssssssss
canımmm çok sevindim gözünaydın,rabbim sağlıkla tamamına erdirsin,bekleyen tüm arkadaşlara olsun darısı
çok sevindim canmım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah tamamına erdirsin
hasret canım ay ben çok sevindim rabbimm tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah...
canım inanılmaz sevindim rabbim sağlıkla aldırsın kucağına:)
Gunaydinnnnnnnn
Nefesalimi bir haftadır bekledim gelsin haber versin die ama yazmadi ben soyliyim nefesalimda 6haftalik hamiiiiiiisssssssssssssss
Gunaydinnnnnnnn
Ayyyy masallah. Çok şükür
Hasretçim tebrik ederim senide .çok sevindim gerçekten.
Allah tamamına erdirsin inşallah
Amin canım inşallah cumlemizinkini. Çok sevindim ya. Dilketin de sen de hamissin. Darısı bütün kizlara inşallah. Normal mi oldu sizin ki canım ? Benim ki tüp
GÜNAYDIN KUŞUM EVET NESEFALDA HAMİŞbende yaz dedim ama girmiyorum girmiyorum nispet olur gibi dedi üzerine düşüremedi öyleyse size bir güzel haberde benden dilketinde hamiş:))
Gunaydinnnnnnnn
GÜNAYDIN KUŞUM EVET NESEFALDA HAMİŞbende yaz dedim ama girmiyorum girmiyorum nispet olur gibi dedi üzerine düşüremedi öyleyse size bir güzel haberde benden dilketinde hamiş:))
evet inanılmaz güzel haberler allahım herkese nasip etsin inşay ne güzel haberler bunlar topik hamişlerle çoğalıyor hayırlı olsun dilketine,nesefala Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alırlar inşallaH
bu iki haberede çoooook sevindim nefesaldilketin allahh sorunsuz hamileilk nasip etsin herşey cok güzel olsun inşallahhhhhhhhhhhh
evet inanılmaz güzel haberler allahım herkese nasip etsin inş
toprağım darısı sana inş tez vakitte sanada haaylar çekelim bolcana
evet inanılmaz güzel haberler allahım herkese nasip etsin inş
toprağım darısı sana inş tez vakitte sanada haaylar çekelim bolcana
Ayyyyy Dilketin ve nefesal hamiş miiiiiiiiiii
Nasıl sevindim anlatamammmmm
Allahım kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, darısı psikomun, lilimin, operanın ve bütün kısçelerimin başına olsun inşallahhh
ay ne güzel haberler bunlar topik hamişlerle çoğalıyor hayırlı olsun dilketine,nesefala Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alırlar inşallaH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?