Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hasret canım ay ben çok sevindim rabbimm tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah...

canım inanılmaz sevindim rabbim sağlıkla aldırsın kucağına:)

canımmm çok sevindim gözünaydın,rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, bekleyen tüm arkadaşlara olsun darısı

çok sevindim canmım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah tamamına erdirsin

hasret canım ay ben çok sevindim rabbimm tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah...

canım inanılmaz sevindim rabbim sağlıkla aldırsın kucağına:)

Çok teşekkür ederim kızlar. Darısı bekleyen bütün kizlara inşallah. Hamislere de kolay sağlıklı hamilelik ve doğum, sağlıklı bebisler olsun inşallah

Gunaydinnnnnnnn

Nefesalimi bir haftadır bekledim gelsin haber versin die ama yazmadi ben soyliyim nefesalimda 6haftalik hamiiiiiiisssssssssssssss

GÜNAYDIN KUŞUM EVET NESEFALDA HAMİŞ bende yaz dedim ama girmiyorum girmiyorum nispet olur gibi dedi üzerine düşüremedi öyleyse size bir güzel haberde benden dilketinde hamiş:))

Hasretçim tebrik ederim senide .çok sevindim gerçekten.
Allah tamamına erdirsin inşallah

Amin canım inşallah cumlemizinkini. Çok sevindim ya. Dilketin de sen de hamissin. Darısı bütün kizlara inşallah. Normal mi oldu sizin ki canım ? Benim ki tüp

Amin canım inşallah cumlemizinkini. Çok sevindim ya. Dilketin de sen de hamissin. Darısı bütün kizlara inşallah. Normal mi oldu sizin ki canım ? Benim ki tüp

Canım ben ocak ayında laparoskopi olmuştum endometriozis nedeniyle.
Ameliyattan sonra altı ay normal deneyin olmazsa tüp yaparız demişti dr um.
Çok şükür geldi bebeğim bekletmeden .
Seninkide maşallah ilk denemede tutmuş .
Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin cümlemizinkini

GÜNAYDIN KUŞUM EVET NESEFALDA HAMİŞ bende yaz dedim ama girmiyorum girmiyorum nispet olur gibi dedi üzerine düşüremedi öyleyse size bir güzel haberde benden dilketinde hamiş:))

ay ne güzel haberler bunlar topik hamişlerle çoğalıyor hayırlı olsun dilketine,nesefala Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alırlar inşallaH

Gunaydinnnnnnnn

Nefesalimi bir haftadır bekledim gelsin haber versin die ama yazmadi ben soyliyim nefesalimda 6haftalik hamiiiiiiisssssssssssssss

bu iki haberede çoooook sevindim nefesal dilketin allahh sorunsuz hamileilk nasip etsin herşey cok güzel olsun inşallahhhhhhhhhhhh

ay ne güzel haberler bunlar topik hamişlerle çoğalıyor hayırlı olsun dilketine,nesefala Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına alırlar inşallaH
evet inanılmaz güzel haberler allahım herkese nasip etsin inş
bu iki haberede çoooook sevindim nefesal dilketin allahh sorunsuz hamileilk nasip etsin herşey cok güzel olsun inşallahhhhhhhhhhhh

toprağım darısı sana inş tez vakitte sanada haaylar çekelim bolcana

inşallah bitanecik toprağım öyle yaparız nasipse hayırlı zamanda inşallah sen nasılsın herşey yolundadır inşallahh yavrun nasıl

Ayyyyy Dilketin ve nefesal hamiş miiiiiiiiiii

Nasıl sevindim anlatamammmmm
Allahım kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, darısı psikomun, lilimin, operanın ve bütün kısçelerimin başına olsun inşallahhh

inşallah bitanemm cook sağol sen nasılsın bebiş nasıl erkek gibi mi gördü doktorlar anlat bakalım

Amin canım çok teşekkür ederim.
Seninkinide tebrik ederim.
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…