Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu iki haberede çoooook sevindim nefesal dilketin allahh sorunsuz hamileilk nasip etsin herşey cok güzel olsun inşallahhhhhhhhhhhh

Amin canım inşallah .darısı en kısa sürede sana ve tüm bekleyenlerede inşallah .
Gönülden diliyorum ,beklemek çok zor biliyorum ama kısmet ne zamanaysa o zaman geliyor bebişler

Teşekkür ederim canım .amin inşallah hepimize
Seninkinide tebrik ederim .sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Amin canım inşallah .darısı en kısa sürede sana ve tüm bekleyenlerede inşallah .
Gönülden diliyorum ,beklemek çok zor biliyorum ama kısmet ne zamanaysa o zaman geliyor bebişler

aminnn bitanemmm allah tüm bekleyenlere nasip etsin topikte cok az kişi kaldık hamile kalamayan hayırlısı ile olcak inşallahhh sende sık sık gel bizi merakta bırakma olur muu

inşallah bitanemm cook sağol sen nasılsın bebiş nasıl erkek gibi mi gördü doktorlar anlat bakalım
ben de iyiyim canım benim, doktor erkeğe daha çok benziyor dedi ama çok net konuşmadı bir sonraki kontrolde görürüz heralde artık net olarak
Daha var gerçi ama kontrole:18:

Teşekkür ederim canım .amin inşallah hepimize
Seninkinide tebrik ederim .sağlıkla kucağına alırsın inşallah
sağol canım, aminn Hepimiz kucağımıza alalım inşallahhh

Bu arada topik böyle hamile haberleri ile hareketlendi, ne güzel oldu, devamı gelir inşallah

aminnn bitanemmm allah tüm bekleyenlere nasip etsin topikte cok az kişi kaldık hamile kalamayan hayırlısı ile olcak inşallahhh sende sık sık gel bizi merakta bırakma olur muu

Sizlerde kalıcaksınız elbette,dilerim en kısa sürede olur.
Arada uğrarım.eski muhabbetler yok tabi ama olsun .eski günlerimizde güzeldi.

inşallah bitanecik toprağım öyle yaparız nasipse hayırlı zamanda inşallah sen nasılsın herşey yolundadır inşallahh yavrun nasıl
çok şükür canım allah sanada göstersin nasıl güzel duygular sağlıkla sıhattle olsun tabi:)

inş canım onlarda oldumu topikde eskilerden neredetse herkes hamiş oluyo elaaam esrarengiz bide evrakcuyu ekleyelim senin listene ayy ne güzel düşünmesi bilem harika nefesal ve dilketinde çook mutlu inanılmazlar hemde

uğrayın ama hepiniz gelin, bütün eski kısçeler gelsin, eskisi gibi muhabbetler edelim, ne güzel olur

evet inşallah onlarda, hepsi hepsi, bu topiğe 1 kerecik bile yazmış olan ve isteyen herkes hamiş olsun, bebişlerini kıcaklarına alsın sağlıkla inşallah gamzem
ee dilketin ne kadarlık hamile, nasıl öğrendi, kendiliğinden mi oldu nasıl oldu anlatsana gamzem

Bebegm gzunuz aydn okadar ck svndm kı anlatamam allhm snn dılkonun hasretnde yüzunu guldurdu sıra bzd ıns hrkz hamle kaldı skurler olsun telden belkı ynls olmustr lısteye ekldm ama pc dn grnce düzeltrm bebegm

ben cevaplayayım canım. bir arkadaşımın söylediği bir kür vardı. onu kullandım. ilk ay kimyasal yaşadım. ikinci ayımda da Allahıma şükür kavuştum meleğimeee Allah o arkadaştan da razı olsun. bayağıdır giremiyorum sizden ne haber???

merhaba kızlar eski topik ananız olarak hamile kalanları tebrik ediyorum,RABBİM hayırlısıyla kucağımza almayı nasip etsin, nasılsınız?

Ayyyy masallah. Çok şükür

GÜNAYDIN KUŞUM EVET NESEFALDA HAMİŞ bende yaz dedim ama girmiyorum girmiyorum nispet olur gibi dedi üzerine düşüremedi öyleyse size bir güzel haberde benden dilketinde hamiş:))

Amin canım teşekkür ederimmmm

ay ay ne mutlu eski dostlar candır kıymetlidir rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin eski günlerimizi çok özledim toparlanamıyoruz psipkodan haber var mı _???

balım nasılsın minişin nasıl inş sağlıkla kucağına alırsın..

sağol canıııııım teşekkür ederim biz iyiyiz,sen nasılsın zeycan,senin pıtırcık nasıl

maşallah hep iyi olun canım inşallah bunlar çok güzel heyecanlar. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi

amiiiiiiiin amiiiiinn dualarımızı eksik etmeyelim ,bebeklerimizi mis mis koklayalım inşaallah

kızlar ben acıkcası bişey soracağım,ANKARA' da doğum yapacağım ama hastane ve dr hiç bir fikrim yok bana yardım etseniz, sizin memnun olduğunuz dr hastane tavsiyesi lllllllllllüüüüüüüüüütttttttttttfffffeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…