bu iki haberede çoooook sevindim nefesaldilketin allahh sorunsuz hamileilk nasip etsin herşey cok güzel olsun inşallahhhhhhhhhhhh
evet inanılmaz güzel haberler allahım herkese nasip etsin inş
amiiin inşallah
Ayyyyy Dilketin ve nefesal hamiş miiiiiiiiiii
Nasıl sevindim anlatamammmmm
Allahım kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, darısı psikomun, lilimin, operanın ve bütün kısçelerimin başına olsun inşallahhh
Amin canım inşallah .darısı en kısa sürede sana ve tüm bekleyenlerede inşallah .
Gönülden diliyorum ,beklemek çok zor biliyorum ama kısmet ne zamanaysa o zaman geliyor bebişler
ben de iyiyim canım benim, doktor erkeğe daha çok benziyor dedi ama çok net konuşmadıinşallah bitanemm cook sağol sen nasılsın bebiş nasıl erkek gibi mi gördü doktorlar anlat bakalım
sağol canım, aminnTeşekkür ederim canım .amin inşallah hepimize
Seninkinide tebrik ederim .sağlıkla kucağına alırsın inşallah
aminnn bitanemmm allah tüm bekleyenlere nasip etsin topikte cok az kişi kaldık hamile kalamayan hayırlısı ile olcak inşallahhh sende sık sık gel bizi merakta bırakma olur muu
çok şükür canım allah sanada göstersin nasıl güzel duygular sağlıkla sıhattle olsun tabi:)inşallah bitanecik toprağım öyle yaparız nasipse hayırlı zamanda inşallah sen nasılsın herşey yolundadır inşallahh yavrun nasıl
Ayyyyy Dilketin ve nefesal hamiş miiiiiiiiiii
Nasıl sevindim anlatamammmmm
Allahım kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, darısı psikomun, lilimin, operanın ve bütün kısçelerimin başına olsun inşallahhh
uğrayın ama hepiniz gelin, bütün eski kısçeler gelsin, eskisi gibi muhabbetler edelim, ne güzel olurSizlerde kalıcaksınız elbette,dilerim en kısa sürede olur.
Arada uğrarım.eski muhabbetler yok tabi ama olsun .eski günlerimizde güzeldi.
evet inşallah onlarda, hepsi hepsi, bu topiğe 1 kerecik bile yazmış olan ve isteyen herkes hamiş olsun, bebişlerini kıcaklarına alsın sağlıkla inşallah gamzemçok şükür canım allah sanada göstersin nasıl güzel duygular sağlıkla sıhattle olsun tabi:)
inş canım onlarda oldumu topikde eskilerden neredetse herkes hamiş oluyo elaaam esrarengiz bide evrakcuyu ekleyelim senin listene ayy ne güzel düşünmesi bilem harika nefesal ve dilketinde çook mutlu inanılmazlar hemde
Sizlerde kalıcaksınız elbette,dilerim en kısa sürede olur.
Arada uğrarım.eski muhabbetler yok tabi ama olsun .eski günlerimizde güzeldi.
uğrayın ama hepiniz gelin, bütün eski kısçeler gelsin, eskisi gibi muhabbetler edelim, ne güzel olur
evet inşallah onlarda, hepsi hepsi, bu topiğe 1 kerecik bile yazmış olan ve isteyen herkes hamiş olsun, bebişlerini kıcaklarına alsın sağlıkla inşallah gamzem
ee dilketin ne kadarlık hamile, nasıl öğrendi, kendiliğinden mi oldu nasıl oldu anlatsana gamzem
merhaba kızlar eski topik ananız olarak hamile kalanları tebrik ediyorum,RABBİM hayırlısıyla kucağımza almayı nasip etsin, nasılsınız?
teşekkür ederiz :)))) sen nasılsın bebeğin nasıl?
Ayyyy masallah. Çok şükür
GÜNAYDIN KUŞUM EVET NESEFALDA HAMİŞbende yaz dedim ama girmiyorum girmiyorum nispet olur gibi dedi üzerine düşüremedi öyleyse size bir güzel haberde benden dilketinde hamiş:))
Amin canım teşekkür ederimmmm
merhaba kızlar eski topik ananız olarak hamile kalanları tebrik ediyorum,RABBİM hayırlısıyla kucağımza almayı nasip etsin, nasılsınız?
çok sağol canım ikimizde iyiyiz çok şükür kızımla yaklaştıkça heyecan artıyor merak başladı,
ay ay ne mutlu eski dostlar candır kıymetlidir rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin eski günlerimizi çok özledim toparlanamıyoruz psipkodan haber var mı _???
balım nasılsın minişin nasıl inş sağlıkla kucağına alırsın..
maşallah hep iyi olun canım inşallahbunlar çok güzel heyecanlar. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?