Zeycan naber nasılsın??? senin doğuma da çok az kalmış. Sağlıkla al kucağına inşallah
sağol canıııııım teşekkür ederim biz iyiyiz,sen nasılsın zeycan,senin pıtırcık nasıl
amiiiiiiiin amiiiiinn dualarımızı eksik etmeyelim ,bebeklerimizi mis mis koklayalım inşaallah
oy ballarım benim...biz iyiz mantar problemimiz çıktı fitil verdi bakalım kullancaz ...aman dikkat edin dostlarım benim....pıtırcık yaramaz azramız o bizim...rabbim yavrularınızı size bağışlasın...
geçmiş olsun canım. bu yaramazların işi gücü bizi yormak. ben de wcden geliyorum şimdi :120: adı da çok güzelmiş meleğinin maşallah. amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızasen çalışıyor musun şuan yoksa evde misin?
evdeyiim tatlım çalışmıycam sanırım...sen ne yapıyorsun...bu arada ben demiştim sana hamiş kalcan sen die...2 ay süre vermiştim ama geç olsun güç olmasın inş. sağlıkla kucağına alırısın..
geçmiş olsun canım. bu yaramazların işi gücü bizi yormak. ben de wcden geliyorum şimdi :120: adı da çok güzelmiş meleğinin maşallah. amin canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızasen çalışıyor musun şuan yoksa evde misin?
Kizlar nasilsiniz? Yeni hamisleri tebrik ederim.inslh sorunsuz hamilelik gecirirler
Bn hic iyi deilim
Kizimin suyu azalmis.dun ogrendim.cok uzgunum.dr yat dinlen ve agir kaldirma dedi.aranizda bu durumu yasayan varmi?
Amin canım teşekkür ederimmmm
dilketinnnn seni ve nefesalı şimdi topik listesinin başında hamile olduğunuzu gördüm.
çooooooooook sevindim. burada ne hayal kırkıklıkları yaşadığınızı ne umutsuzluklara düştüğünüzü çok iyi hatırlıyorum. Allah yavrularınızı size bağışlasın. sağlıkla kucağınıza alın inş.
Kizlar nasilsiniz? Yeni hamisleri tebrik ederim.inslh sorunsuz hamilelik gecirirler
Bn hic iyi deilim
Kizimin suyu azalmis.dun ogrendim.cok uzgunum.dr yat dinlen ve agir kaldirma dedi.aranizda bu durumu yasayan varmi?
Canim ben 24.haftmda yasadim bu durumu. Korkma, bol bol su ic, armut ye ve dinlen. Ben bu sekilde cabuk toparladimm. Su icmeyi baya abartmak gerekiyo gunde 4lt kadar
teşekkür ederim canımmmmsen nasılsın canım? çok az kalmış vuslata
oy ballarım benim...biz iyiz mantar problemimiz çıktı fitil verdi bakalım kullancaz ...aman dikkat edin dostlarım benim....pıtırcık yaramaz azramız o bizim...rabbim yavrularınızı size bağışlasın...
Biz iyiyiz canim cok sukur. Sona yaklasiyoruz oglumlasen ne durumdasin bulantilar falann:26:
maşallahhhh sağlıkla kolaylıkla al kucağına innşalllahhhvalla benim 6.haftamda bulantılarım başladı ve beni bayağı zorladı. ama bikaç gündür iyiyim şükür. arada bir kusuyorum ama peşine hemen rahatlıyorum. bulantım hafif yani genelde. inşallah tamamen geçer hayırlısıyla...
Canlar nasilsiniz ne guzel topik senlenmis bugun dr teyzemize gittik. Yazacak o kadar çok şey var ki... 13.30daydi randevumuz dra perşembe günü nstde ağrım çıktığını söyledim nidilat serum verdiklerini falan nst sonuçlarımi görünce oda coj tedirgin oldu ve nidilata baslatti 6saat arayla gunde 4 kez... Ayrıca ciğer geliştirici iğne yapalım dedi bugün oldum yarinda var ignem erken doğum riskim var yani su 3-4 haftayı atlaymamiz lazım çok iyi bi yoğun bakimi olan hastanede doğum yapsan bile risk çok yüksek dedi yürümek is yapmak yorulmak ayakta fazla kalmak ağır kaldırmak yasak.... Sonra kontrole gectik bebisim iyi şukur 29+4 te 39cm gerçi boyu kısa gibi geldi bana kilosu 1480...bas gelisli tam dik duruyo ters şekilde....rahim duvarim incelmis mi diye bakti normalde 5cm olurmus 3un alti sikintiliymis benim ise 4.3 cikti bebis biraz dayanmis galiba.. Nst istedi agrim cikmadi şükür . Ciger gelisyirici igne bebisimin hareketlerini bi kac gun azaltabilirmis korkma dedi... Peersembe gunu hafif bi enfeksiyon cikmisti idrardi erken doğumu tetikler geçmediyse antibiyotik yazcam dedi sukur oda gecmis 3hafta sonra tekrar görmek istedi hatta on gün sonra dedide ilceden gidip geliyo olunca 3 hafta diye konuştuk....
Veee bugun bebisimin cicilerini hallettik üzerimden koca bi yük kalkti ... Sagolsun esimin bi arki toptancilik yapio ic giyim ama bebek icinde tanudiklari varmis girdik herseyi aldik ciktik 260 tl yapti 8tane ikili, uclu takim 9 citcitli body 4tane kundak Bi pelus pattaniye 2tane tulum 2 tane ic yeni doğan zibin 3 önlük Bir alt acma ortusu bebek tasima cantasi+malzeme cant.(ikili takimlar oluo ya) Iki paket agiz silme mendili Bir tane onlu hastane cikisi Bir tane 5li hast cikisi Iki tane dis giyim 1yas icin elbise aklima gelenler bunlar baya bisi aldik oncedende almistim biseyler
Kendimede esimin arkin dukkanindan (corapci ve ic giyimci) Bir lohusa pijama takim bir normal pijama takımı 3 penye sutyen 3 buyuk boy kulot 5 tane atlet bir alt esofman aldik
Yine oglusa 12 yeni dogan corap 12 tane 1yas corap 6tane kulotlu corap aldik....
besik ve araba baktık iki yere ilk gittiğimiz yerde cesit coktu ama pahaliydi ikinci yerde hem cesit yok hemde pahaliydi...ins bi an önce bunu da halleferiz.... Geriye emzik biberon grubu bez ıslak mendil falan kaldi... Birde banyo havlumuz alincak... Ayyy ne cok yazmisimmmm
bizden bu kadar
Cok sukur yaa bi ay biraz zorlar seni ama rahatlarsin sonra canim. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasib etsinn
GÜNAYDIN KUŞUM EVET NESEFALDA HAMİŞbende yaz dedim ama girmiyorum girmiyorum nispet olur gibi dedi üzerine düşüremedi öyleyse size bir güzel haberde benden dilketinde hamiş:))
canimmm benimmm bugun okudummmm sende hamissinnn ne guzelll rabbime sonsuz şükür coook sevindim çok rabbim tamamına erdirsin insssssssssss
canimmm benimmm bugun okudummmm sende hamissinnn ne guzelll rabbime sonsuz şükür coook sevindim çok rabbim tamamına erdirsin insssssssssss
:64 :64 :64 :64 :64 :64 :64 :64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?