Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oh oh maşallah sen bitirmişin hazırlığı...ben daha hiçbişey almadım,kv alıyomuş bişeyler tel.de söylemiş.ben memlekete gidicem doğuma oradan alıcam herşeyi,sen de kalanları en kısa zamanda en hesaplısından halledersin inşallah,paşa da biraz sabırlı olur da seni yormadan üzmeden gününü bekler...ben de arada korkuyorum bu ihtimalden ne yalan söyleyim,erken doğumdan yani,kız çok yoruyor,zaman zaman kucağıma almak zorunda kalıyorum ve zorlandığımı hissediyorum bayağı,Allahım sağlıkla tamamlamak nasip etsin cümlemize...

Psipsiko iyi canim. o da yakinda mujdeli haberi verir insallah bize...

Cnm nasilsin aklim sendeydi tasinma isin noldu sagligin Nasi ?
Kizin kaç kiloki birde bende hala oğlumu aliyotum kucagima bazen 16.5 kilo bizimki ikinciler de insan salliyo demek biraz bise olmaz deyip

Çok sevindim tatlım, kimyasaldan sonra zaten genelde bebişler geliyor hemen senn de öyle olmuş.
Ne kürü kullandın ki? Belki yararlanan arkadaşlar olur.
Biz de iyiyiz, 13 haftalık olduk işte sanırım oğlum olacak doktor erkeğe benziyor dedi

merhaba kızlar eski topik ananız olarak hamile kalanları tebrik ediyorum,RABBİM hayırlısıyla kucağımza almayı nasip etsin, nasılsınız?
iyilik eski topik anamız, sen nasılsın bebişin nasıl?

Kizlar nasilsiniz? Yeni hamisleri tebrik ederim.inslh sorunsuz hamilelik gecirirler

Bn hic iyi deilim
Kizimin suyu azalmis.dun ogrendim.cok uzgunum.dr yat dinlen ve agir kaldirma dedi.aranizda bu durumu yasayan varmi?
üzülme canım bol bol dinlen ayakta kalma ve en önemlisi günde 3-4 litre suyu mutlaka iç

hicranım hazırlıkları epey kolaylamışsın, inşallah bebişin bekler zamanını Benim bir arkadaşıma da nidilat fln yaptılar, yattı sürekli, ama şimdi kızı beklemeye karar verdi, zamanını bekliyor

Psipsiko iyi canim. o da yakinda mujdeli haberi verir insallah bize...
inşallah psikomdan da güzel haberler alırız tez vakitte

DİLKETİN kendi yazdı bana gerek kalmadı:)
ay ay ne mutlu eski dostlar candır kıymetlidir rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin eski günlerimizi çok özledim toparlanamıyoruz psipkodan haber var mı _???
kuzumm nasılsın eskiler candır bencede psipko ii canım beklemede rabbim onada nasip etcek tez vakitte
oy ballarım benim...biz iyiz mantar problemimiz çıktı fitil verdi bakalım kullancaz ...aman dikkat edin dostlarım benim....pıtırcık yaramaz azramız o bizim...rabbim yavrularınızı size bağışlasın...
mantar bendede oldu ama geçti fitille az kalmış sizin iice ayy çok heyecanlı yaa azramızı yerim ben bende asya eslim koycam kızıma
Kizlar nasilsiniz? Yeni hamisleri tebrik ederim.inslh sorunsuz hamilelik gecirirler

Bn hic iyi deilim
Kizimin suyu azalmis.dun ogrendim.cok uzgunum.dr yat dinlen ve agir kaldirma dedi.aranizda bu durumu yasayan varmi?
kuzucum ümitsizliğe kapılma allaha emanet meleklerimiz hepsi geçer düzelir yeterki üzme sen miniğni
canım nasılsın bu erkekler cok hızlı cıkdı walla yaa arında öyleydi annesini korkuttu inş en az 6 hafta daha beklerler sıpalar

çok şükür azcık kişimiz kaldı allahın izniyle onlarda hamiş olsa işde ozaman bauram olcak bşze zor günler geçirdik geçirmeye devam eden canlar var ama btcek hep dua ediyorum psipsiko ii canım beklemede en kısa süre zamanda güzel haberle geri gelecek:)

Tabi canim yazayim hemen;Caksiri ve keciboynuzunu esim icti. Balli karisimi ikimiz yedik.
1-) 3-4 parca keciboynuzunu kaynamakta olan yarim lt suya kirip atip 3 dk kaynat. Altini kapat. Kapagi kapali olarak 20 dk beklet. Suyun icindeki parcalari cikar. Bu suyun yarisini sabah ac, yarisini aksam yatarken icirin. Bir hafta sonra sadece aksamlari icecek
2-) Caksir suyunu sabah ac, aksam yatarken 1 kahve fincani icirin.
3-) 250 gr bal, 20 gr ari sutu, 10 gr polen, 25 gr propolis hepsini karistirip sabah aksam 1 tatli kasigi yiyin.sifa olsun :)))))
Oglusun da hayirli olsun canim. Saglikla gelsin insallahhhh

Bebegm gzunuz aydn okadar ck svndm kı anlatamam allhm snn dılkonun hasretnde yüzunu guldurdu sıra bzd ıns hrkz hamle kaldı skurler olsun telden belkı ynls olmustr lısteye ekldm ama pc dn grnce düzeltrm bebegm
Çok teşekkür ederim canım .bizimde epey zaman oldu biliyorsun ama geldi sonunda meleklerimiz.darısı en kısa sürede senin ve diğer bekleyen arkadaşların başına inşallah
merhaba kızlar eski topik ananız olarak hamile kalanları tebrik ediyorum,RABBİM hayırlısıyla kucağımza almayı nasip etsin, nasılsınız?
Teşekkür ederim canım .amin .hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
ay ay ne mutlu eski dostlar candır kıymetlidir rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin eski günlerimizi çok özledim toparlanamıyoruz psipkodan haber var mı _???
Zeycancım çok saol canım.inşallah hwpimiz kucaklarımıza alırız sağlıkla

Bn hic iyi deilim
Teşekkür ederim canım .geçmiş olsun sanada.bol su iç demiş arkadaşlar .inşallah düzelir
Merhaba tatlım .çok teşekkür ederim.evet burda çok hayal kırıklıkları yaşadık paylaştık.herşeye rağmen güzeldi burdaki muhabbetlerimiz.
Canim ben 24.haftmda yasadim bu durumu. Korkma, bol bol su ic, armut ye ve dinlen. Ben bu sekilde cabuk toparladimm. Su icmeyi baya abartmak gerekiyo gunde 4lt kadar

Çok teşekkür ederim canım.sende yolun sonuna yaklaşıyorsun.sağlıkla kucağına al inşallah bebişini

Gamze ben yine dayanamadım bi ugrayayım dedim :))) güne kötü haberle başlamak...Allahım Somadaki ailelere sabır versin, ölenlere rahmet eylesin. çok üzüldüm. ama sizi burda toplaşmış görünce de sevindim. Hasret hamileymiş sanırım, o kadar sevindim ki...

günaydın canım. evet malesef (( hayatın gerçeği bir yanda ölümler bir yanda doğumlar... Rabbim kalanlara sabır versin inşallah. Arıncım nasıl uslu duruyor mu?

sağol canım, bir arkadaşım var, ona yazdım hemen tarifi şifa olsun inşallah

evet sağol canım yine de

selam canım günaydın nasılsın
Allah rahmet eylesin, kalanlara şifa, ailelerine sabır versin inşallah

günaydın canım. evet malesef (( hayatın gerçeği bir yanda ölümler bir yanda doğumlar... Rabbim kalanlara sabır versin inşallah. Arıncım nasıl uslu duruyor mu?

Arıncık yaramaz yaptı yine dün teyzesi, totosuna vurmak lazım :) sancım çıktı yine dün nst'de. ama riskli ayları atlattım korkmuyorum artık. haftaya değil sonraki hafta olabilirmiş dogum. Arının gelişiminde sorun yok, haftasıyla uyumlu ama hareketli oldugu için kasılma yapıyo işte...

iyiyim Deryacım çok şükür sen nasılsın? epeydir konuşamadık ne alemdesin?

ayyy şansa bakkkkkkkk senin miniş benimle aynı gün dogabilir 17 Aralık ha bdt :)))))

Tum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versin Tum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versin

buara erkekler çok sabırsızlar :) biran önce annelerine kavuşmak istiyorlar. riskli zamanı geçtin ya şükür artık sağlıkla gelsin Arıncık. bu son haftalarda bebek anneyi zorluyormuş zaten. az kaldı canımcım çok az

iyiyim Deryacım çok şükür sen nasılsın? epeydir konuşamadık ne alemdesin?
ben de iyiyim canım, 12+4 olduk biz de. Bir gün öyle bir gün böyle... Yuvarlanıp gidiyoruz

Tum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versin Tum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versin
Amin canım, herkesin başı sağolsun

bitirdik sayilir biraz geç kaldım ama ins yetistircem kimseden bir igne yok herseyi kendimiz yapicaz....canlari sağ olsun ne diyelim...

Erken dogumdan bende ciciklerden 4.ayda süt gelmeye basladiginda korkum basladi... Rabbim korusum meleklerimiziiiiii... Aman sende egilip kalkarken cok dikkat et kizi kaldirirkende kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…