Canlar nasilsiniz ne guzel topik senlenmis bugun dr teyzemize gittik. Yazacak o kadar çok şey var ki... 13.30daydi randevumuz dra perşembe günü nstde ağrım çıktığını söyledim nidilat serum verdiklerini falan nst sonuçlarımi görünce oda coj tedirgin oldu ve nidilata baslatti 6saat arayla gunde 4 kez... Ayrıca ciğer geliştirici iğne yapalım dedi bugün oldum yarinda var ignem erken doğum riskim var yani su 3-4 haftayı atlaymamiz lazım çok iyi bi yoğun bakimi olan hastanede doğum yapsan bile risk çok yüksek dedi yürümek is yapmak yorulmak ayakta fazla kalmak ağır kaldırmak yasak.... Sonra kontrole gectik bebisim iyi şukur 29+4 te 39cm gerçi boyu kısa gibi geldi bana kilosu 1480...bas gelisli tam dik duruyo ters şekilde....rahim duvarim incelmis mi diye bakti normalde 5cm olurmus 3un alti sikintiliymis benim ise 4.3 cikti bebis biraz dayanmis galiba.. Nst istedi agrim cikmadi şükür . Ciger gelisyirici igne bebisimin hareketlerini bi kac gun azaltabilirmis korkma dedi... Peersembe gunu hafif bi enfeksiyon cikmisti idrardi erken doğumu tetikler geçmediyse antibiyotik yazcam dedi sukur oda gecmis 3hafta sonra tekrar görmek istedi hatta on gün sonra dedide ilceden gidip geliyo olunca 3 hafta diye konuştuk....
Veee bugun bebisimin cicilerini hallettik üzerimden koca bi yük kalkti ... Sagolsun esimin bi arki toptancilik yapio ic giyim ama bebek icinde tanudiklari varmis girdik herseyi aldik ciktik 260 tl yapti 8tane ikili, uclu takim 9 citcitli body 4tane kundak Bi pelus pattaniye 2tane tulum 2 tane ic yeni doğan zibin 3 önlük Bir alt acma ortusu bebek tasima cantasi+malzeme cant.(ikili takimlar oluo ya) Iki paket agiz silme mendili Bir tane onlu hastane cikisi Bir tane 5li hast cikisi Iki tane dis giyim 1yas icin elbise aklima gelenler bunlar baya bisi aldik oncedende almistim biseyler
Kendimede esimin arkin dukkanindan (corapci ve ic giyimci) Bir lohusa pijama takim bir normal pijama takımı 3 penye sutyen 3 buyuk boy kulot 5 tane atlet bir alt esofman aldik
Yine oglusa 12 yeni dogan corap 12 tane 1yas corap 6tane kulotlu corap aldik....
besik ve araba baktık iki yere ilk gittiğimiz yerde cesit coktu ama pahaliydi ikinci yerde hem cesit yok hemde pahaliydi...ins bi an önce bunu da halleferiz.... Geriye emzik biberon grubu bez ıslak mendil falan kaldi... Birde banyo havlumuz alincak... Ayyy ne cok yazmisimmmm
bizden bu kadar
çok sevindim yaaa...topiğin üzerindeki rehavet de dağılıyor sanki yavaş yavaş,hep birlikte mücadele verdiğimiz arkadaşlardan böyle haberler almak çok sevindirici,Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin,ben bir de Psipsiko'yu çok merak ediyorum var mı aranızda bilgisi olan?
oh oh maşallah sen bitirmişin hazırlığı...ben daha hiçbişey almadım,kv alıyomuş bişeyler tel.de söylemiş.ben memlekete gidicem doğuma oradan alıcam herşeyi,sen de kalanları en kısa zamanda en hesaplısından halledersin inşallah,paşa da biraz sabırlı olur da seni yormadan üzmeden gününü bekler...ben de arada korkuyorum bu ihtimalden ne yalan söyleyim,erken doğumdan yani,kız çok yoruyor,zaman zaman kucağıma almak zorunda kalıyorum ve zorlandığımı hissediyorum bayağı,Allahım sağlıkla tamamlamak nasip etsin cümlemize...
Çok sevindim tatlım, kimyasaldan sonra zaten genelde bebişler geliyor hemenben cevaplayayım canım. bir arkadaşımın söylediği bir kür vardı. onu kullandım. ilk ay kimyasal yaşadım. ikinci ayımda da Allahıma şükür kavuştum meleğimeeeAllah o arkadaştan da razı olsun. bayağıdır giremiyorum sizden ne haber???
iyilik eski topik anamız, sen nasılsın bebişin nasıl?merhaba kızlar eski topik ananız olarak hamile kalanları tebrik ediyorum,RABBİM hayırlısıyla kucağımza almayı nasip etsin, nasılsınız?
üzülme canım bol bol dinlen ayakta kalma ve en önemlisi günde 3-4 litre suyu mutlaka içKizlar nasilsiniz? Yeni hamisleri tebrik ederim.inslh sorunsuz hamilelik gecirirler
Bn hic iyi deilim
Kizimin suyu azalmis.dun ogrendim.cok uzgunum.dr yat dinlen ve agir kaldirma dedi.aranizda bu durumu yasayan varmi?
hicranım hazırlıkları epey kolaylamışsın, inşallah bebişin bekler zamanınıCanlar nasilsiniz ne guzel topik senlenmis bugun dr teyzemize gittik. Yazacak o kadar çok şey var ki... 13.30daydi randevumuz dra perşembe günü nstde ağrım çıktığını söyledim nidilat serum verdiklerini falan nst sonuçlarımi görünce oda coj tedirgin oldu ve nidilata baslatti 6saat arayla gunde 4 kez... Ayrıca ciğer geliştirici iğne yapalım dedi bugün oldum yarinda var ignem erken doğum riskim var yani su 3-4 haftayı atlaymamiz lazım çok iyi bi yoğun bakimi olan hastanede doğum yapsan bile risk çok yüksek dedi yürümek is yapmak yorulmak ayakta fazla kalmak ağır kaldırmak yasak.... Sonra kontrole gectik bebisim iyi şukur 29+4 te 39cm gerçi boyu kısa gibi geldi bana kilosu 1480...bas gelisli tam dik duruyo ters şekilde....rahim duvarim incelmis mi diye bakti normalde 5cm olurmus 3un alti sikintiliymis benim ise 4.3 cikti bebis biraz dayanmis galiba.. Nst istedi agrim cikmadi şükür . Ciger gelisyirici igne bebisimin hareketlerini bi kac gun azaltabilirmis korkma dedi... Peersembe gunu hafif bi enfeksiyon cikmisti idrardi erken doğumu tetikler geçmediyse antibiyotik yazcam dedi sukur oda gecmis 3hafta sonra tekrar görmek istedi hatta on gün sonra dedide ilceden gidip geliyo olunca 3 hafta diye konuştuk....
Veee bugun bebisimin cicilerini hallettik üzerimden koca bi yük kalkti ... Sagolsun esimin bi arki toptancilik yapio ic giyim ama bebek icinde tanudiklari varmis girdik herseyi aldik ciktik 260 tl yapti 8tane ikili, uclu takim 9 citcitli body 4tane kundak Bi pelus pattaniye 2tane tulum 2 tane ic yeni doğan zibin 3 önlük Bir alt acma ortusu bebek tasima cantasi+malzeme cant.(ikili takimlar oluo ya) Iki paket agiz silme mendili Bir tane onlu hastane cikisi Bir tane 5li hast cikisi Iki tane dis giyim 1yas icin elbise aklima gelenler bunlar baya bisi aldik oncedende almistim biseyler
Kendimede esimin arkin dukkanindan (corapci ve ic giyimci) Bir lohusa pijama takim bir normal pijama takımı 3 penye sutyen 3 buyuk boy kulot 5 tane atlet bir alt esofman aldik
Yine oglusa 12 yeni dogan corap 12 tane 1yas corap 6tane kulotlu corap aldik....
besik ve araba baktık iki yere ilk gittiğimiz yerde cesit coktu ama pahaliydi ikinci yerde hem cesit yok hemde pahaliydi...ins bi an önce bunu da halleferiz.... Geriye emzik biberon grubu bez ıslak mendil falan kaldi... Birde banyo havlumuz alincak... Ayyy ne cok yazmisimmmm
bizden bu kadar
inşallah psikomdan da güzel haberler alırız tez vakittePsipsiko iyi canim. o da yakinda mujdeli haberi verir insallah bize...
DİLKETİN kendi yazdı bana gerek kalmadı:)uğrayın ama hepiniz gelin, bütün eski kısçeler gelsin, eskisi gibi muhabbetler edelim, ne güzel olur
evet inşallah onlarda, hepsi hepsi, bu topiğe 1 kerecik bile yazmış olan ve isteyen herkes hamiş olsun, bebişlerini kıcaklarına alsın sağlıkla inşallah gamzem
ee dilketin ne kadarlık hamile, nasıl öğrendi, kendiliğinden mi oldu nasıl oldu anlatsana gamzem
kuzumm nasılsın eskiler candır bencede psipko ii canım beklemede rabbim onada nasip etcek tez vakitteay ay ne mutlu eski dostlar candır kıymetlidir rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin eski günlerimizi çok özledim toparlanamıyoruz psipkodan haber var mı _???
mantar bendede oldu ama geçti fitille az kalmış sizin iice ayy çok heyecanlı yaa azramızı yerim ben bende asya eslim koycam kızımaoy ballarım benim...biz iyiz mantar problemimiz çıktı fitil verdi bakalım kullancaz ...aman dikkat edin dostlarım benim....pıtırcık yaramaz azramız o bizim...rabbim yavrularınızı size bağışlasın...
kuzucum ümitsizliğe kapılma allaha emanet meleklerimiz hepsi geçer düzelir yeterki üzme sen miniğniKizlar nasilsiniz? Yeni hamisleri tebrik ederim.inslh sorunsuz hamilelik gecirirler
Bn hic iyi deilim
Kizimin suyu azalmis.dun ogrendim.cok uzgunum.dr yat dinlen ve agir kaldirma dedi.aranizda bu durumu yasayan varmi?
canım nasılsın bu erkekler cok hızlı cıkdı walla yaa arında öyleydi annesini korkuttu inş en az 6 hafta daha beklerler sıpalarCanlar nasilsiniz ne guzel topik senlenmis bugun dr teyzemize gittik. Yazacak o kadar çok şey var ki... 13.30daydi randevumuz dra perşembe günü nstde ağrım çıktığını söyledim nidilat serum verdiklerini falan nst sonuçlarımi görünce oda coj tedirgin oldu ve nidilata baslatti 6saat arayla gunde 4 kez... Ayrıca ciğer geliştirici iğne yapalım dedi bugün oldum yarinda var ignem erken doğum riskim var yani su 3-4 haftayı atlaymamiz lazım çok iyi bi yoğun bakimi olan hastanede doğum yapsan bile risk çok yüksek dedi yürümek is yapmak yorulmak ayakta fazla kalmak ağır kaldırmak yasak.... Sonra kontrole gectik bebisim iyi şukur 29+4 te 39cm gerçi boyu kısa gibi geldi bana kilosu 1480...bas gelisli tam dik duruyo ters şekilde....rahim duvarim incelmis mi diye bakti normalde 5cm olurmus 3un alti sikintiliymis benim ise 4.3 cikti bebis biraz dayanmis galiba.. Nst istedi agrim cikmadi şükür . Ciger gelisyirici igne bebisimin hareketlerini bi kac gun azaltabilirmis korkma dedi... Peersembe gunu hafif bi enfeksiyon cikmisti idrardi erken doğumu tetikler geçmediyse antibiyotik yazcam dedi sukur oda gecmis 3hafta sonra tekrar görmek istedi hatta on gün sonra dedide ilceden gidip geliyo olunca 3 hafta diye konuştuk....
bizden bu kadar
çok sevindim yaaa...topiğin üzerindeki rehavet de dağılıyor sanki yavaş yavaş,hep birlikte mücadele verdiğimiz arkadaşlardan böyle haberler almak çok sevindirici,Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin,ben bir de Psipsiko'yu çok merak ediyorum var mı aranızda bilgisi olan?
Çok sevindim tatlım, kimyasaldan sonra zaten genelde bebişler geliyor hemensenn de öyle olmuş.
Ne kürü kullandın ki? Belki yararlanan arkadaşlar olur.
Biz de iyiyiz, 13 haftalık olduk iştesanırım oğlum olacak doktor erkeğe benziyor dedi
Çok teşekkür ederim canım .bizimde epey zaman oldu biliyorsun ama geldi sonunda meleklerimiz.darısı en kısa sürede senin ve diğer bekleyen arkadaşların başına inşallahBebegm gzunuz aydn okadar ck svndm kı anlatamam allhm snn dılkonun hasretnde yüzunu guldurdu sıra bzd ıns hrkz hamle kaldı skurler olsun telden belkı ynls olmustr lısteye ekldm ama pc dn grnce düzeltrm bebegm
Teşekkür ederim canım .amin .hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallahmerhaba kızlar eski topik ananız olarak hamile kalanları tebrik ediyorum,RABBİM hayırlısıyla kucağımza almayı nasip etsin, nasılsınız?
Zeycancım çok saol canım.inşallah hwpimiz kucaklarımıza alırız sağlıklaay ay ne mutlu eski dostlar candır kıymetlidir rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin eski günlerimizi çok özledim toparlanamıyoruz psipkodan haber var mı _???
Teşekkür ederim canım .geçmiş olsun sanada.bol su iç demiş arkadaşlar .inşallah düzelirKizlar nasilsiniz? Yeni hamisleri tebrik ederim.inslh sorunsuz hamilelik gecirirler
Bn hic iyi deilim
Merhaba tatlım .çok teşekkür ederim.evet burda çok hayal kırıklıkları yaşadık paylaştık.herşeye rağmen güzeldi burdaki muhabbetlerimiz.dilketinnnn seni ve nefesalı şimdi topik listesinin başında hamile olduğunuzu gördüm.
çooooooooook sevindim. burada ne hayal kırkıklıkları yaşadığınızı ne umutsuzluklara düştüğünüzü çok iyi hatırlıyorum. Allah yavrularınızı size bağışlasın. sağlıkla kucağınıza alın inş.
Canim ben 24.haftmda yasadim bu durumu. Korkma, bol bol su ic, armut ye ve dinlen. Ben bu sekilde cabuk toparladimm. Su icmeyi baya abartmak gerekiyo gunde 4lt kadar
Gamze ben yine dayanamadım bi ugrayayım dedim :))) güne kötü haberle başlamak...Allahım Somadaki ailelere sabır versin, ölenlere rahmet eylesin. çok üzüldüm. ama sizi burda toplaşmış görünce de sevindim. Hasret hamileymiş sanırım, o kadar sevindim ki...
sağol canım, bir arkadaşım var, ona yazdım hemen tarifiTabi canim yazayim hemen;Caksiri ve keciboynuzunu esim icti. Balli karisimi ikimiz yedik.
1-) 3-4 parca keciboynuzunu kaynamakta olan yarim lt suya kirip atip 3 dk kaynat. Altini kapat. Kapagi kapali olarak 20 dk beklet. Suyun icindeki parcalari cikar. Bu suyun yarisini sabah ac, yarisini aksam yatarken icirin. Bir hafta sonra sadece aksamlari icecek
2-) Caksir suyunu sabah ac, aksam yatarken 1 kahve fincani icirin.
3-) 250 gr bal, 20 gr ari sutu, 10 gr polen, 25 gr propolis hepsini karistirip sabah aksam 1 tatli kasigi yiyin.sifa olsun :)))))
Oglusun da hayirli olsun canim. Saglikla gelsin insallahhhh
evet sağol canım yine deDİLKETİN kendi yazdı bana gerek kalmadı:)
kuzumm nasılsın eskiler candır bencede psipko ii canım beklemede rabbim onada nasip etcek tez vakitte
mantar bendede oldu ama geçti fitille az kalmış sizin iice ayy çok heyecanlı yaa azramızı yerim ben bende asya eslim koycam kızıma
kuzucum ümitsizliğe kapılma allaha emanet meleklerimiz hepsi geçer düzelir yeterki üzme sen miniğni
canım nasılsın bu erkekler cok hızlı cıkdı walla yaa arında öyleydi annesini korkuttu inş en az 6 hafta daha beklerler sıpalar
çok şükür azcık kişimiz kaldı allahın izniyle onlarda hamiş olsa işde ozaman bauram olcak bşze zor günler geçirdik geçirmeye devam eden canlar var ama btcek hep dua ediyorum psipsiko ii canım beklemede en kısa süre zamanda güzel haberle geri gelecek:)
selam canım günaydın nasılsınGamze ben yine dayanamadım bi ugrayayım dedim :))) güne kötü haberle başlamak...Allahım Somadaki ailelere sabır versin, ölenlere rahmet eylesin. çok üzüldüm. ama sizi burda toplaşmış görünce de sevindim. Hasret hamileymiş sanırım, o kadar sevindim ki...
günaydın canım. evet malesef(( hayatın gerçeği bir yanda ölümler bir yanda doğumlar... Rabbim kalanlara sabır versin inşallah. Arıncım nasıl uslu duruyor mu?
sağol canım, bir arkadaşım var, ona yazdım hemen tarifişifa olsun inşallah
evet sağol canım yine de
selam canım günaydın nasılsın
Allah rahmet eylesin, kalanlara şifa, ailelerine sabır versin inşallah
günaydın canım. evet malesef(( hayatın gerçeği bir yanda ölümler bir yanda doğumlar... Rabbim kalanlara sabır versin inşallah. Arıncım nasıl uslu duruyor mu?
Arıncık yaramaz yaptı yine dün teyzesi, totosuna vurmak lazım :) sancım çıktı yine dün nst'de. ama riskli ayları atlattım korkmuyorum artık. haftaya değil sonraki hafta olabilirmiş dogum. Arının gelişiminde sorun yok, haftasıyla uyumlu ama hareketli oldugu için kasılma yapıyo işte...
nasıl bi kur yaptın kuzum kaç haftalık oldu nasıl öğrendin anlat biraz psikom nasil niye gelmiyo opera vardı birde
ben de iyiyim canım, 12+4 olduk biz de. Bir gün öyle bir gün böyle... Yuvarlanıp gidiyoruziyiyim Deryacım çok şükür sen nasılsın? epeydir konuşamadık ne alemdesin?
Amin canım, herkesin başı sağolsunTum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versinTum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versin
bitirdik sayilir biraz geç kaldım ama ins yetistircem kimseden bir igne yok herseyi kendimiz yapicaz....canlari sağ olsun ne diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?