Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

BEBİŞİM dayanamayacağını tahmin ediyodum iiki geldin iki lafın belini kırarız:)

arına bak yaa cok sabırsız doğdukdan sonrasını merak ediyorum hemen yürür emeklemeden falan yani bu heyecanla maşallah tehlikeli zamanları atlamanıza cok sevindim yaa:)

bi iki saatte bitti alisveris canim kolayladik sukur hep sikinti yaratiyodu hic biseyi yok diye

Sen nasilsin oglusun mu olcakkj oy oyyy rabbim uzun omurler versin...

Nidilat 4tl lik hap ama piyasada yok koca konyada ilcelerinde yok sadece bir kutu bulabildim oda bir hafta yeter ins benim sipacikta acele etmekten vazgeçer

ay ben hep ilk 3 ay çok zorlandım falan diyodum ama en zoru son 2 aymış...korkutuyo bizi arada sıpacık. evet ya son 3-4 haftaya girdik, saglıkla sıhhatle gelsin hepimizin minikleri inşallah...

ben de iyiyim canım, 12+4 olduk biz de. Bir gün öyle bir gün böyle... Yuvarlanıp gidiyoruz

Amin canım, herkesin başı sağolsun

ne çabuk zaman geçiyo yaa, Allahım tamamına erdirsin. benim 35 hafta olmuş bile...

Amin canım sağol, kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi, bekleyip görelim diyoruz biz de
İnşallah acele etmez sıpacığın az daha sabretsin

evet gerçekten şimdi geriye bakınca ne çabuk geçmiş zaman daha dün gibi sizin hamilelikleriniz mesela, şimdi neredeyse doğuracaksınız, zaman azaldı. Ama işte hamileliği beklerken zaman hiç de çabuk geçmiyordu

sıpalar yaa inş sende atlatırsın bu riskli dönemleri ve sonra gelir melekin inş

ay sorma yaaa eşim de diyo bu çok yaramaz çıktı. dün ultrasonda ellerini yumruk yapmış o kadar sinirli bi ifadesi var ki, doktorla koptuk bu miniş çok sinirli ya diyo doktorum :) gelmek istiyo biz engelliyoz ya ondan bu kadar sinirli dedim :))) dayanamadım ya yardımcı kadın koltuk halı siliyo ben burdayım :)

kuzummm niye gelip bi slm vermion cok merak ettim hatta arin geldi herhal oglunu sevmekten gelemedi diye bile düşündüm

cnm ben de çok sıkıntılıyım 4 haftadır, erken dogum riskim var...haftanın 3 günü serum falan takılıyorum. öyle işte. sen nasılsın? sende de mi erken dogum riski var?

aynen öyleeee beklerken zaman geçmiyo ama hamişliğin tadını çıkar her evresi müthiş yaaa, tamam sıkıntıları oluyo ama güne oglumun tekmeleriyle başlamak bambaşka...

sen yapma zaten arın sabırsız halı silerken doğurursunda mazallah boşver sen takıl kkda :) arına veto uyguluyorsunuz tabi sinirli olur haklı walla

cnm benim çok sevindim yaaa, valla senden güzel haberler bekliyodum, ama sana demiştim di mi? içime dogdu olacak :))) Allahım tamamına erdirsin...

Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim yaaa...

hayırlı olsun tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

KUZUCUM İİM ben minikimde ii sanırım arada bi kıpırdanıyor onun dışında ses soluk yok:) senin minikin nasıl büyüyomu annesi

canım ben iim sen nasılsın hamişmisin yoksam :)

iyiyim canım benım cok saol bende yokk canımm hamişş degılım uur getırsın dıye koymustum :) batı beklıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…