BEBİŞİM dayanamayacağını tahmin ediyodum iiki geldin iki lafın belini kırarız:)Gamze ben yine dayanamadım bi ugrayayım dedim :))) güne kötü haberle başlamak...Allahım Somadaki ailelere sabır versin, ölenlere rahmet eylesin. çok üzüldüm. ama sizi burda toplaşmış görünce de sevindim. Hasret hamileymiş sanırım, o kadar sevindim ki...
Arıncık yaramaz yaptı yine dün teyzesi, totosuna vurmak lazım :) sancım çıktı yine dün nst'de. ama riskli ayları atlattım korkmuyorum artık. haftaya değil sonraki hafta olabilirmiş dogum. Arının gelişiminde sorun yok, haftasıyla uyumlu ama hareketli oldugu için kasılma yapıyo işte...
nasıl bi kur yaptın kuzum kaç haftalık oldu nasıl öğrendin anlat biraz psikom nasil niye gelmiyo opera vardı birde
bi iki saatte bitti alisveris canim kolayladik sukur hep sikinti yaratiyodu hic biseyi yok diye
buara erkekler çok sabırsızlar :) biran önce annelerine kavuşmak istiyorlar. riskli zamanı geçtin ya şükür artık sağlıkla gelsin Arıncık. bu son haftalarda bebek anneyi zorluyormuş zaten. az kaldı canımcım çok az
ben de iyiyim canım, 12+4 olduk biz de. Bir gün öyle bir gün böyle... Yuvarlanıp gidiyoruz
Amin canım, herkesin başı sağolsun
gece hic uyumadim canim sabaha kadar oturdum zombi gibiyim ciger gelistirici ignemi olmaya gidicem birazdan topik böyle olunca ne kadar mutlu oldum ya...
kuzummm niye gelip bi slm vermion cok merak ettim hatta arin geldi herhal oglunu sevmekten gelemedi diye bile düşündüm
aman iyi olsunlarda gelmeselerde olur ins onlarda en kisa zamanda hepsibebis haberiyle donerler
Amin canım sağol, kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi, bekleyip görelim diyoruz biz debi iki saatte bitti alisveris canim kolayladik sukur hep sikinti yaratiyodu hic biseyi yok diye
Sen nasilsin oglusun mu olcakkj oy oyyy rabbim uzun omurler versin...
Nidilat 4tl lik hap ama piyasada yok koca konyada ilcelerinde yok sadece bir kutu bulabildim oda bir hafta yeter ins benim sipacikta acele etmekten vazgeçer
evet gerçekten şimdi geriye bakınca ne çabuk geçmiş zamanay ben hep ilk 3 ay çok zorlandım falan diyodum ama en zoru son 2 aymış...korkutuyo bizi arada sıpacık. evet ya son 3-4 haftaya girdik, saglıkla sıhhatle gelsin hepimizin minikleri inşallah...
ne çabuk zaman geçiyo yaa, Allahım tamamına erdirsin. benim 35 hafta olmuş bile...
aman iyi olsunlarda gelmeselerde olur ins onlarda en kisa zamanda hepsibebis haberiyle donerler
gece hic uyumadim canim sabaha kadar oturdum zombi gibiyim ciger gelistirici ignemi olmaya gidicem birazdan topik böyle olunca ne kadar mutlu oldum ya...
Evet bizim cuvcuvler cok aceleci cikti yaw az daha dayanmali en az iki kiloyu gecmesi gerek
BEBİŞİM dayanamayacağını tahmin ediyodum iiki geldin iki lafın belini kırarız:)
arına bak yaa cok sabırsız doğdukdan sonrasını merak ediyorum hemen yürür emeklemeden falan yani bu heyecanla maşallah tehlikeli zamanları atlamanıza cok sevindim yaa:)
kuzummm niye gelip bi slm vermion cok merak ettim hatta arin geldi herhal oglunu sevmekten gelemedi diye bile düşündüm
Amin canım sağol, kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi, bekleyip görelim diyoruz biz de
İnşallah acele etmez sıpacığınaz daha sabretsin
evet gerçekten şimdi geriye bakınca ne çabuk geçmiş zamandaha dün gibi sizin hamilelikleriniz mesela, şimdi neredeyse doğuracaksınız, zaman azaldı. Ama işte hamileliği beklerken zaman hiç de çabuk geçmiyordu
ay sorma yaaa eşim de diyo bu çok yaramaz çıktı. dün ultrasonda ellerini yumruk yapmış o kadar sinirli bi ifadesi var ki, doktorla koptuk bu miniş çok sinirli ya diyo doktorum :) gelmek istiyo biz engelliyoz ya ondan bu kadar sinirli dedim :))) dayanamadım ya yardımcı kadın koltuk halı siliyo ben burdayım :)
cnm ben de çok sıkıntılıyım 4 haftadır, erken dogum riskim var...haftanın 3 günü serum falan takılıyorum. öyle işte. sen nasılsın? sende de mi erken dogum riski var?
aynen öyleeee beklerken zaman geçmiyo ama hamişliğin tadını çıkar her evresi müthiş yaaa, tamam sıkıntıları oluyo ama güne oglumun tekmeleriyle başlamak bambaşka...
Evet tatlım Allah'a şükürler olsun. Darısı isteyen herkese inşallah. Transferden sonra 9.gün test yaptırdım 64 çıktı.11.gün tekrarladik 188 çıktı. Bugün 12.gün. 15 gün sonra kalp atisina gel dedi doktor.
Canım ben ocak ayında laparoskopi olmuştum endometriozis nedeniyle.
Ameliyattan sonra altı ay normal deneyin olmazsa tüp yaparız demişti dr um.
Çok şükür geldi bebeğim bekletmeden .
Seninkide maşallah ilk denemede tutmuş .
Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin cümlemizinkini
çok teşekkür ederim canımAllah razı olsun... Evet ümitle hayal kırıklığı arasında çok gidip geldik ama rabbim nasip etti sonunda şükürler olsun.ben bu sayede ümidin asla kesilmemesi gerektiğini öğrendim. Imkansız diye bişey yok. Yeterki rabbim istesin herşey mümkün. Amin canım rabbim herkese bağışlasın yavrusunu
sen yapma zaten arın sabırsız halı silerken doğurursunda mazallah boşver sen takıl kkda :) arına veto uyguluyorsunuz tabi sinirli olur haklı walla
KUZUCUM İİM ben minikimde ii sanırım arada bi kıpırdanıyor onun dışında ses soluk yok:) senin minikin nasıl büyüyomu annesinasılsın canım bebiş nasıl
nasılsınızzzzzz bakalımmmm uzunn aradannn snraaa
KUZUCUM İİM ben minikimde ii sanırım arada bi kıpırdanıyor onun dışında ses soluk yok:) senin minikin nasıl büyüyomu annesi
canım ben iim sen nasılsın hamişmisin yoksam :)
KUZUCUM İİM ben minikimde ii sanırım arada bi kıpırdanıyor onun dışında ses soluk yok:) senin minikin nasıl büyüyomu annesi
İYİ ODA BÜYÜYOR DÜN DOKTORA GİTTİK KALP ATIŞINI DUYDUK 9+6 OLDUK BOYUDA 2.85 CM OLMUŞ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?