iyiyim canım benım cok saol bende yokk canımm hamişş degılım uur getırsın dıye koymustum :) batı beklıyorum bakalım
KUZUCUM İİM ben minikimde ii sanırım arada bi kıpırdanıyor onun dışında ses soluk yok:) senin minikin nasıl büyüyomu annesi
İYİ ODA BÜYÜYOR DÜN DOKTORA GİTTİK KALP ATIŞINI DUYDUK 9+6 OLDUK BOYUDA 2.85 CM OLMUŞ :)
amaninnn maşallah kuzuma ben 10 haftalıkken kollarını bacaklarını oynattığını görmüştüm çok etkileyiciydi sende gördünmü minikinin hareketlerini büyümüş senin meleğinde maşallaj yaa
HMM BAT nezaman peki inş hamişsindir ve uğur getirir inş sağlıklı ve hayırlı minikin gelir
Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bende de mantar belası vardı birkaç tavsiye vermek istedim nacizane. Ben mantarı bu yöntemle yendim.
1 lt suyun içine 5 çorba kaşığı elma sirkesi koydum ve banyoda tuttum her wc ye girdiğimde bu karışımla sildim aşağıyı arada yakıyor ama inan bir haftada bitti gitti bu illet. hee bir de kesinlikle penye kilot ve hep etek giydim hatta geceleri gecelik giydim hep hava alması için. inşallah sana da şifa olur geçmiş olsun.
Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bende de mantar belası vardı birkaç tavsiye vermek istedim nacizane. Ben mantarı bu yöntemle yendim.
1 lt suyun içine 5 çorba kaşığı elma sirkesi koydum ve banyoda tuttum her wc ye girdiğimde bu karışımla sildim aşağıyı arada yakıyor ama inan bir haftada bitti gitti bu illet. hee bir de kesinlikle penye kilot ve hep etek giydim hatta geceleri gecelik giydim hep hava alması için. inşallah sana da şifa olur geçmiş olsun.
bat 19u canım az kaldı gercı dun idrar test yaptım ama negatıf cıktı aminn canımm aminn ınsallahh
aynı durumdayız bende dün test yaptım kocaman bir negatif silik bile çizgi yok
bat 19u canım az kaldı gercı dun idrar test yaptım ama negatıf cıktı aminn canımm aminn ınsallahh
canım inşallah adıyla sağlıkla yaşar evet az kaldı çabuk geçiyo günler...DİLKETİN kendi yazdı bana gerek kalmadı:)
kuzumm nasılsın eskiler candır bencede psipko ii canım beklemede rabbim onada nasip etcek tez vakitte
mantar bendede oldu ama geçti fitille az kalmış sizin iice ayy çok heyecanlı yaa azramızı yerim ben bende asya eslim koycam kızıma
kuzucum ümitsizliğe kapılma allaha emanet meleklerimiz hepsi geçer düzelir yeterki üzme sen miniğni
canım nasılsın bu erkekler cok hızlı cıkdı walla yaa arında öyleydi annesini korkuttu inş en az 6 hafta daha beklerler sıpalar
çok şükür azcık kişimiz kaldı allahın izniyle onlarda hamiş olsa işde ozaman bauram olcak bşze zor günler geçirdik geçirmeye devam eden canlar var ama btcek hep dua ediyorum psipsiko ii canım beklemede en kısa süre zamanda güzel haberle geri gelecek:)
Çok teşekkür ederim canım .bizimde epey zaman oldu biliyorsun ama geldi sonunda meleklerimiz.darısı en kısa sürede senin ve diğer bekleyen arkadaşların başına inşallah
Teşekkür ederim canım .amin .hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
Zeycancım çok saol canım.inşallah hwpimiz kucaklarımıza alırız sağlıkla
Teşekkür ederim canım .geçmiş olsun sanada.bol su iç demiş arkadaşlar .inşallah düzelir
Merhaba tatlım .çok teşekkür ederim.evet burda çok hayal kırıklıkları yaşadık paylaştık.herşeye rağmen güzeldi burdaki muhabbetlerimiz.
Çok teşekkür ederim canım.sende yolun sonuna yaklaşıyorsun.sağlıkla kucağına al inşallah bebişini
Gamze ben yine dayanamadım bi ugrayayım dedim :))) güne kötü haberle başlamak...Allahım Somadaki ailelere sabır versin, ölenlere rahmet eylesin. çok üzüldüm. ama sizi burda toplaşmış görünce de sevindim. Hasret hamileymiş sanırım, o kadar sevindim ki...
aynenn bende silikk bıle yoktu senın bat ne zaman
canım sende hamilelik takvimi var kandamı test yaptırdın?
canım ben uur getırsın dıye koydum daha batı beklıyorum yanı hamıle olup olmadıgım bellı degıl
hadi inş. uğurlu gelir o zaman
ınsallah ınsallahhhh :) :) dun 5 gun vardı batıma ınsallah erken oldugu ıcın negatıf cıkmıstırr senınde inşallah o yuzden negatıf cıkmıstır ınsallah hamışızdır
Evet tatlım Allah'a şükürler olsun. Darısı isteyen herkese inşallah. Transferden sonra 9.gün test yaptırdım 64 çıktı.11.gün tekrarladik 188 çıktı. Bugün 12.gün. 15 gün sonra kalp atisina gel dedi doktor.
Amin canım teşekkür ederimmmm
ben cevaplayayım canım. bir arkadaşımın söylediği bir kür vardı. onu kullandım. ilk ay kimyasal yaşadım. ikinci ayımda da Allahıma şükür kavuştum meleğimeeeAllah o arkadaştan da razı olsun. bayağıdır giremiyorum sizden ne haber???
KUZUCUM İİM ben minikimde ii sanırım arada bi kıpırdanıyor onun dışında ses soluk yok:) senin minikin nasıl büyüyomu annesi
İYİ ODA BÜYÜYOR DÜN DOKTORA GİTTİK KALP ATIŞINI DUYDUK 9+6 OLDUK BOYUDA 2.85 CM OLMUŞ :)
slm kızl nasılsınız canlarım benim çok sevindim inanın okuyunca göz yaşlarımı tutamadımm çok sevindim işallah sağlıkla kucağimiza alırız bebişlerimizi
cumartesi ayrıntılı utrason için gideceğim eşim rahatsız dr gideceğiz ikimizde
kendime ve bebişimer yeni ciciler alacağim çok yoğun bir gün olacakk çok heycanlı ve meraklıyım oğluşumu çok özledimmmm
amaninnn maşallah kuzuma ben 10 haftalıkken kollarını bacaklarını oynattığını görmüştüm çok etkileyiciydi sende gördünmü minikinin hareketlerini büyümüş senin meleğinde maşallaj yaa
ben görmedim doktorun ultrasonu iyi değil herhalde net göremedim ama eşim gördüm diyor bacaklarını ellerini kafasını
ERKENMİŞ bekle bakalım bikaç gün daha inş çıkar pozitif ve sağlıkla gelir minikin sana:)bat 19u canım az kaldı gercı dun idrar test yaptım ama negatıf cıktı aminn canımm aminn ınsallahh
slm kızl nasılsınız canlarım benim çok sevindim inanın okuyunca göz yaşlarımı tutamadımm çok sevindim işallah sağlıkla kucağimiza alırız bebişlerimizi
cumartesi ayrıntılı utrason için gideceğim eşim rahatsız dr gideceğiz ikimizde
kendime ve bebişimer yeni ciciler alacağim çok yoğun bir gün olacakk çok heycanlı ve meraklıyım oğluşumu çok özledimmmm
canım biz iiyiz çok şükür sen nsılsın oğlusunmu olacak demek:) maşallah kuzumuza ismi bellimi ne olacağı ben almaya başladım dayanamıyorum gördüklerimden alıyorum
ben görmedim doktorun ultrasonu iyi değil herhalde net göremedim ama eşim gördüm diyor bacaklarını ellerini kafasını
bidaha nezman gideceksin ozamn görürsün ellerini kaldırrı ben burdayım der sana :)
ERKENMİŞ bekle bakalım bikaç gün daha inş çıkar pozitif ve sağlıkla gelir minikin sana:)
canım biz iiyiz çok şükür sen nsılsın oğlusunmu olacak demek:) maşallah kuzumuza ismi bellimi ne olacağı ben almaya başladım dayanamıyorum gördüklerimden alıyorum
evet canım oğluşum olacak işallah sağlıkla isim belli deyil ya her kafadan bir ses çıkıyor sağlıklı olsunda bebişlerimiz senin bebişin cinsiyeti belli mi belli ise hangi isimleri düşünüyorsunuzz
bu ayın sonunda gitcem doktor 2 li test yapalım dedi inşallah canım :)bidaha nezman gideceksin ozamn görürsün ellerini kaldırrı ben burdayım der sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?