bidaha nezman gideceksin ozamn görürsün ellerini kaldırrı ben burdayım der sana :)
doktorun sende şu testi istedi mi benim ki hiç bişey demedi Toxoplazma ve hepatit
amin canım en önemlisi sağlıklı olması benim prensesim olacak alahın izniyle adıda asya eslim olacak tabi son anda değişmezse:)ERKENMİŞ bekle bakalım bikaç gün daha inş çıkar pozitif ve sağlıkla gelir minikin sana:)
evet canım oğluşum olacak işallah sağlıkla isim belli deyil ya her kafadan bir ses çıkıyor sağlıklı olsunda bebişlerimiz senin bebişin cinsiyeti belli mi belli ise hangi isimleri düşünüyorsunuzz
inş tertemiz cıkar canımbu ayın sonunda gitcem doktor 2 li test yapalım dedi inşallah canım :)
doktorun sende şu testi istedi mi benim ki hiç bişey demedi Toxoplazma ve hepatit
ben onları hamile kalmadan önce yaptırmıştım hormon testlerini yaptırcağımda doktorum aradan cıkaralım demişdi ve öyley yapılmışdı senden neden istemedilerki garip
amin canım en önemlisi sağlıklı olması benim prensesim olacak alahın izniyle adıda asya eslim olacak tabi son anda değişmezse:)
inş tertemiz cıkar canım
ben onları hamile kalmadan önce yaptırmıştım hormon testlerini yaptırcağımda doktorum aradan cıkaralım demişdi ve öyley yapılmışdı senden neden istemedilerki garip
işallah sağlıkla kucağimiza alırız bebişlerimizi 2 isimde çok güzel canım adıyla yaşasın yavrunn
amin canım en önemlisi sağlıklı olması benim prensesim olacak alahın izniyle adıda asya eslim olacak tabi son anda değişmezse:)
inş tertemiz cıkar canım
bilmiyorum ben doktora sorsam mi ki bidahaki sefere gidisimde
ERKENMİŞ bekle bakalım bikaç gün daha inş çıkar pozitif ve sağlıkla gelir minikin sana:)
canım biz iiyiz çok şükür sen nsılsın oğlusunmu olacak demek:) maşallah kuzumuza ismi bellimi ne olacağı ben almaya başladım dayanamıyorum gördüklerimden alıyorum
inşallah gamzemm yaa bendede kan pıhtılasması varya ne kadar erken öğrenırsem kârdır dedım ama negatıf cıktı ınsallah erken oldugu ıcın negatıf cıkmıstır :)
Tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim yaaa...
slm kızl nasılsınız canlarım benim çok sevindim inanın okuyunca göz yaşlarımı tutamadımm çok sevindim işallah sağlıkla kucağimiza alırız bebişlerimizi
cumartesi ayrıntılı utrason için gideceğim eşim rahatsız dr gideceğiz ikimizde
kendime ve bebişimer yeni ciciler alacağim çok yoğun bir gün olacakk çok heycanlı ve meraklıyım oğluşumu çok özledimmmm
Çok teşekkr ederim canım.inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız .
Senin de baya ilerlemiş maşallah ,zaman geçiyor valla
Çok teşekkr ederim canım.inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız .
Senin de baya ilerlemiş maşallah ,zaman geçiyor valla
işallah canım
hamile kalınca nasılda geçiyormuş zamn önce sayıyordum şu kadar kaldı adete diye şimdi ise dr konturolümüze oğluşumla randuvüme şudadar kaldı diye çok güzel bişeymiş gerçekten kalp atışlarını duyunca cinsiyetini öğrenince hareketlerini hssedince bambaşka duygulara kapılıyor insan allahım isteyen herkeze nasip ettsinn koçişine nasıl söyledin canım süpriz yaptın mıı
ayyy şansa bakkkkkkkk senin miniş benimle aynı gün dogabilir 17 Aralık ha bdt :)))))
Tum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versinTum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versin
nasıl bi kur yaptın kuzum kaç haftalık oldu nasıl öğrendin anlat biraz psikom nasil niye gelmiyo opera vardı birde
sen yapma zaten arın sabırsız halı silerken doğurursunda mazallah boşver sen takıl kkda :) arına veto uyguluyorsunuz tabi sinirli olur haklı walla
canım inşallah adıyla sağlıkla yaşar evet az kaldı çabuk geçiyo günler...
amin balım inşallah...
şekerim nasılsın evet ya bende çok üzüldüm rabbim ailelerine sabır versin çok zor...:26::26::26:
öyle miii? eltimin oğlu da 17 aralık doğumlu. o gün gelirse gündaşı çok miniğimin
ay ben hep ilk 3 ay çok zorlandım falan diyodum ama en zoru son 2 aymış...korkutuyo bizi arada sıpacık. evet ya son 3-4 haftaya girdik, saglıkla sıhhatle gelsin hepimizin minikleri inşallah...
ne çabuk zaman geçiyo yaa, Allahım tamamına erdirsin. benim 35 hafta olmuş bile...
hayırlı olsun tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
nasılsınızzzzzz bakalımmmm uzunn aradannn snraaa
slm kızl nasılsınız canlarım benim çok sevindim inanın okuyunca göz yaşlarımı tutamadımm çok sevindim işallah sağlıkla kucağimiza alırız bebişlerimizi
cumartesi ayrıntılı utrason için gideceğim eşim rahatsız dr gideceğiz ikimizde
kendime ve bebişimer yeni ciciler alacağim çok yoğun bir gün olacakk çok heycanlı ve meraklıyım oğluşumu çok özledimmmm
:) erken gelse onun zararına bizim yanımıza gelemicek ki dogru küveze :) o yüzden engellememiz şart :)
iyiyim Zeycancım sen nasılsın? ne çabuk geçiyo zaman yaaa 30. haftandasın demek...dogumlar iyice yaklaştı...
tahminen yay burcu olacak yani :) yerim o minnoşu yaaa...saglıklı olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin...
ben de son haftaların zor olduğunu eltimden öğrenmiştim.. ilk aylar bulantıdan dolayı zor, son aylar bebeğin büyümesinden doğan sıkıntılar. Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah da bu sıkıntıları unutalım hemen
teşekkür ederim canım. ben de seni tebrik ederim. hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza. aramızda bir hafta mı var bizimpeşpeşe doğurucaz inşallah
iyiyiz canım sen nasılsın? uğur getirsin diye takvim yapmışsın. inşallah kaldırmazsin 9 ay boyuncaAllah büyük o isterse herşey mümkün
iyiyiz canım sen de iyiymişsin okuduğum kadarıyla. oğluşun mu olacaksağlıkla al kucağına inşallah. ayy neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz. Rabbim burdaki tüm kızlara en yakın zamanda nasip etsin inşallahhhh
çıkartıyorum canım walla, hamilelik dünyanın en güzel duygusu bence, bunu en iyi ilk bebeğimi kaybettiğimde anlamıştım. O yüzden bu sefer her anın tadını çıkartıyorumay sorma yaaa eşim de diyo bu çok yaramaz çıktı. dün ultrasonda ellerini yumruk yapmış o kadar sinirli bi ifadesi var ki, doktorla koptuk bu miniş çok sinirli ya diyo doktorum :) gelmek istiyo biz engelliyoz ya ondan bu kadar sinirli dedim :))) dayanamadım ya yardımcı kadın koltuk halı siliyo ben burdayım :)
cnm ben de çok sıkıntılıyım 4 haftadır, erken dogum riskim var...haftanın 3 günü serum falan takılıyorum. öyle işte. sen nasılsın? sende de mi erken dogum riski var?
aynen öyleeee beklerken zaman geçmiyo ama hamişliğin tadını çıkar her evresi müthiş yaaa, tamam sıkıntıları oluyo ama güne oglumun tekmeleriyle başlamak bambaşka...
toprammm yarın test yapıyor musunnn?nasılsınızzzzzz bakalımmmm uzunn aradannn snraaa
canım sen bence hatırlat doktoruna, ben hamile kalmadan yaptırmıştım, ona rağmen benim doktorum hamilelikte de bakalım, aktif bir enfeksiyon varsa gözümüzden kaçmasın dedi.doktorun sende şu testi istedi mi benim ki hiç bişey demedi Toxoplazma ve hepatit
cnm benim çok sevindim yaaa, valla senden güzel haberler bekliyodum, ama sana demiştim di mi? içime dogdu olacak :))) Allahım tamamına erdirsin...
ben de son haftaların zor olduğunu eltimden öğrenmiştim.. ilk aylar bulantıdan dolayı zor, son aylar bebeğin büyümesinden doğan sıkıntılar. Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah da bu sıkıntıları unutalım hemen
teşekkür ederim canım. ben de seni tebrik ederim. hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza. aramızda bir hafta mı var bizimpeşpeşe doğurucaz inşallah
iyiyiz canım sen nasılsın? uğur getirsin diye takvim yapmışsın. inşallah kaldırmazsin 9 ay boyuncaAllah büyük o isterse herşey mümkün
iyiyiz canım sen de iyiymişsin okuduğum kadarıyla. oğluşun mu olacaksağlıkla al kucağına inşallah. ayy neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz. Rabbim burdaki tüm kızlara en yakın zamanda nasip etsin inşallahhhh
Cnm nasilsin aklim sendeydi tasinma isin noldu sagligin Nasi ?
Kizin kaç kiloki birde bende hala oğlumu aliyotum kucagima bazen 16.5 kilo bizimki ikinciler de insan salliyo demek biraz bise olmaz deyip
ay ben hep ilk 3 ay çok zorlandım falan diyodum ama en zoru son 2 aymış...korkutuyo bizi arada sıpacık. evet ya son 3-4 haftaya girdik, saglıkla sıhhatle gelsin hepimizin minikleri inşallah...
ne çabuk zaman geçiyo yaa, Allahım tamamına erdirsin. benim 35 hafta olmuş bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?