Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versin Tum turkiyenin basi sağ olsun rabbim geride kalanlara sabır versin

aminnnn.. aminnn... Rabbim bidaha yaşatmasın ((
nasıl bi kur yaptın kuzum kaç haftalık oldu nasıl öğrendin anlat biraz psikom nasil niye gelmiyo opera vardı birde

Caksiri ve keciboynuzunu esim icti. Balli karisimi ikimiz yedik.
1-) 3-4 parca keciboynuzunu kaynamakta olan yarim lt suya kirip atip 3 dk kaynat. Altini kapat. Kapagi kapali olarak 20 dk beklet. Suyun icindeki parcalari cikar. Bu suyun yarisini sabah ac, yarisini aksam yatarken icirin. Bir hafta sonra sadece aksamlari icecek
2-) Caksir suyunu sabah ac, aksam yatarken 1 kahve fincani icirin.
3-) 250 gr bal, 20 gr ari sutu, 10 gr polen, 25 gr propolis hepsini karistirip sabah aksam 1 tatli kasigi yiyin.sifa olsun :)))))
Oglusun da hayirli olsun canim. Saglikla gelsin insallahhhh

Kopyaladım canım yukarıya. olana kadar kullanmak lazım. benim ilk ay kimyasal ikinci ayımda da sağlıklı gebeliğim oldu. psiko yıllık izindeydi en son. onu değerlendiriyor bolbol sanırım :) istiyorsan özelden yaz ara ara girip bakıyordu birara ama denk gelir belki

sen yapma zaten arın sabırsız halı silerken doğurursunda mazallah boşver sen takıl kkda :) arına veto uyguluyorsunuz tabi sinirli olur haklı walla

:) erken gelse onun zararına bizim yanımıza gelemicek ki dogru küveze :) o yüzden engellememiz şart :)

iyiyim Zeycancım sen nasılsın? ne çabuk geçiyo zaman yaaa 30. haftandasın demek...dogumlar iyice yaklaştı...

öyle miii? eltimin oğlu da 17 aralık doğumlu. o gün gelirse gündaşı çok miniğimin

tahminen yay burcu olacak yani :) yerim o minnoşu yaaa...saglıklı olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin...

ben de son haftaların zor olduğunu eltimden öğrenmiştim.. ilk aylar bulantıdan dolayı zor, son aylar bebeğin büyümesinden doğan sıkıntılar. Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah da bu sıkıntıları unutalım hemen

hayırlı olsun tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

teşekkür ederim canım. ben de seni tebrik ederim. hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza. aramızda bir hafta mı var bizim peşpeşe doğurucaz inşallah

nasılsınızzzzzz bakalımmmm uzunn aradannn snraaa

iyiyiz canım sen nasılsın? uğur getirsin diye takvim yapmışsın. inşallah kaldırmazsin 9 ay boyunca Allah büyük o isterse herşey mümkün

iyiyiz canım sen de iyiymişsin okuduğum kadarıyla. oğluşun mu olacak sağlıkla al kucağına inşallah. ayy neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz. Rabbim burdaki tüm kızlara en yakın zamanda nasip etsin inşallahhhh

aynen öyle canım

teşekkür ederim canım amiiin inşallah peşpeşe doğuracaz :)

çıkartıyorum canım walla, hamilelik dünyanın en güzel duygusu bence, bunu en iyi ilk bebeğimi kaybettiğimde anlamıştım. O yüzden bu sefer her anın tadını çıkartıyorum midem yandığında bulandığında, belim ağrıdığında sebebini düşünüp mutlu oluyorum

nasılsınızzzzzz bakalımmmm uzunn aradannn snraaa
toprammm yarın test yapıyor musunnn? ya da cuma

doktorun sende şu testi istedi mi benim ki hiç bişey demedi Toxoplazma ve hepatit
canım sen bence hatırlat doktoruna, ben hamile kalmadan yaptırmıştım, ona rağmen benim doktorum hamilelikte de bakalım, aktif bir enfeksiyon varsa gözümüzden kaçmasın dedi.

cnm benim çok sevindim yaaa, valla senden güzel haberler bekliyodum, ama sana demiştim di mi? içime dogdu olacak :))) Allahım tamamına erdirsin...

Çok teşekkür ederim canimmmm. Senin de duaların sayesinde canım. Allah razı olsun az mi dua ettin bize. Inşallah darısı bütün isteyenlere. Lilime, psikoya, mltmu ya, evrakcu ya bütün kizlara.

evet canım allah kısmet ederse oğlum olcak işallah diğer arkadaşlarım ve isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsinnn

Cnm nasilsin aklim sendeydi tasinma isin noldu sagligin Nasi ?
Kizin kaç kiloki birde bende hala oğlumu aliyotum kucagima bazen 16.5 kilo bizimki ikinciler de insan salliyo demek biraz bise olmaz deyip

iyiyim canım çok sağol,taşınma güç bela halloldu sayılır,kız 10 kilo filan ama tüm gün ayakta koşturuyoruz,rahat edelim diye bahçeli ev tuttuk,şimdi de içeri giremiyoruz,o koşuyo ben peşinde,komşu bile diyor "seni izlerken benim yüreğim ağzıma geliyor" diye,tüm bu yorgunluğun üzerine kilosu düşük de olsa yoruyor,kasıklarım sürekli şiş gibi bir his,yürümekte zorlanma,karın ağrısı,oturup kalkarken zorlanma ve ağrı v.s.,ilk hamileliğim olsa normal hamilelik halleri diyeceğim ama ilkimde hiç böyle şeyler yaşamadıydım.bir dokundun bir ah işittin sen de :) sen nasılsın nasıl gidiyor,ikinci paşa geliyor değil mi,sağlıklı olsun,sağlıkla doğsun da gerisi teferruat...doktor işini ne yaptın? var mı tavsiyeler,inşallah doğuma kadar iyi ve hesaplı birini ayarlarsın canım

evet canım hatırlarsan ben de demiştim sana en zoru sonudur geçmek bilmez diye,hamile olmadan önceki hallerini unutuyosun,sanki hayatın boyunca böyleymişsin gibi...Allah zamanında sağlıkla tamamına erdirsin inşallah,Arın gelince acısını çıkarırsın,mıncıklarsın bol bol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…