- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Çok teşekkür ederim canimmmm. Senin de duaların sayesinde canım. Allah razı olsun az mi dua ettin bize. Inşallah darısı bütün isteyenlere. Lilime, psikoya, mltmu ya, evrakcu ya bütün kizlara.
evet canım hatırlarsan ben de demiştim sana en zoru sonudur geçmek bilmez diye,hamile olmadan önceki hallerini unutuyosun,sanki hayatın boyunca böyleymişsin gibi...Allah zamanında sağlıkla tamamına erdirsin inşallah,Arın gelince acısını çıkarırsın,mıncıklarsın bol bol :)
Hee butun gün kucaktaysa zor anacim 5 kiloda olsa yorar tabii yaninda oynayacagi bibiri olsa ondan büyük ne rahat edersiniyiyim canım çok sağol,taşınma güç bela halloldu sayılır,kız 10 kilo filan ama tüm gün ayakta koşturuyoruz,rahat edelim diye bahçeli ev tuttuk,şimdi de içeri giremiyoruz,o koşuyo ben peşinde,komşu bile diyor "seni izlerken benim yüreğim ağzıma geliyor" diye,tüm bu yorgunluğun üzerine kilosu düşük de olsa yoruyor,kasıklarım sürekli şiş gibi bir his,yürümekte zorlanma,karın ağrısı,oturup kalkarken zorlanma ve ağrı v.s.,ilk hamileliğim olsa normal hamilelik halleri diyeceğim ama ilkimde hiç böyle şeyler yaşamadıydım.bir dokundun bir ah işittin sen de :) sen nasılsın nasıl gidiyor,ikinci paşa geliyor değil mi,sağlıklı olsun,sağlıkla doğsun da gerisi teferruat...doktor işini ne yaptın? var mı tavsiyeler,inşallah doğuma kadar iyi ve hesaplı birini ayarlarsın canım
Allah hepimizden razı olsun...Liliden ögrendim hamile oldugunu ama bi türlü burdan tebrik edemedim. Ayy ne güzel ya, Allah tamamına erdirsin...Amin inşallah...
aynen öyle cnm yaaa, son ayım ya daha çok yoruldugumu hissettim. erken dogum riskim de var, onun stresi apayrı...Amin inşallahhh, bi gelsin sıpacık totosuna totosuna vuracam yaramaz yaptıgı için...senin nasıl geçiyo?
Hee butun gün kucaktaysa zor anacim 5 kiloda olsa yorar tabii yaninda oynayacagi bibiri olsa ondan büyük ne rahat edersin
İlk hamileligimde benimde hic şikayetimyok sayilirdi aynen bende bunda erken basladim agrilara kuyruksokumu agrisi acisi mahvediyor beni
Doktor isini ayarlamicam galiba cnm bu ddoktor çok sempatik hoş bi kadin ama ameliyat tecrübesi nedir bi fikir edinemedim mecbur ilk doktoruna gidicem pahali mahalli napalum bide epidural anestezi ya daha bi el yatkinligi istiyor
Benimde tasinma durumum var hem muhtemelen doğumdan hemen önce yada sonra sevinsemmi uzulsemmi bilemiyom
sen yine bildiğin doktora git o vakit canım,taşınma işine de sevin bence,zaten ev konusunu dert ediyordun çocukla ilgili olarak.ve eğer senin inisiyatifinde olan birşeyse doğumdan önce taşın derim ben,hem çocuk hem bebekle,hem de ameliyatlı daha zor olur.
geçmiş olsun canım bizimkiler çok aceleci cıktı 18 ay gelmedi gelmedi şimdi erkenden gelmek istiyor nidilat kullanıyorum bende sende kullanıyor musun ciğer için iğne oldun mu nidilat carpinti yaptı mi
sağol tatlım benim günaydın.... Prenses nasıl ne kadarlim oldu uyku geçti mi
sağol tatlım benim günaydın.... Prenses nasıl ne kadarlim oldu uyku geçti mi
evet canım arka arkaya gelcek inş. bebişler rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese...bebek bekleyenlere de rabbim çok bekletmesin inşallah...:) erken gelse onun zararına bizim yanımıza gelemicek ki dogru küveze :) o yüzden engellememiz şart :)
iyiyim Zeycancım sen nasılsın? ne çabuk geçiyo zaman yaaa 30. haftandasın demek...dogumlar iyice yaklaştı...
tahminen yay burcu olacak yani :) yerim o minnoşu yaaa...saglıklı olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin...
canım merhaba nasılsın gözün aydın olsun rabbim sağlıklı doğum nasip etsin balım..evet canım allah kısmet ederse oğlum olcak işallah diğer arkadaşlarım ve isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsinnn
hicraım bende 30 dk lık proğramda yıkadım soğuk suyla misler gibi yumoş kokuyo babası geliyo gidiyo kokluyo...Bebisimin cicilerini soguk suya islattim cekme yapmasin diye sonra yikayip utulemesi var el kadar seyleerr yaaaainsanın içi gidiyor
ben yumusatici kullanmadim canim sabun tozuyla yikiyorum bekli utulerken bir iki damla gul suyu koyarim utuye mis olur
bende uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmm
çıkartıyorum canım walla, hamilelik dünyanın en güzel duygusu bence, bunu en iyi ilk bebeğimi kaybettiğimde anlamıştım. O yüzden bu sefer her anın tadını çıkartıyorummidem yandığında bulandığında, belim ağrıdığında sebebini düşünüp mutlu oluyorum
toprammm yarın test yapıyor musunnn?ya da cuma
canım sen bence hatırlat doktoruna, ben hamile kalmadan yaptırmıştım, ona rağmen benim doktorum hamilelikte de bakalım, aktif bir enfeksiyon varsa gözümüzden kaçmasın dedi.
ben 27. haftadayım daha bu ayki kontrole gitmedim,yarın inşaallah,uyku tam gaz devam,ben oğlumda da aynı vaziyetteydim,uyku uyku uyku....
evet canım arka arkaya gelcek inş. bebişler rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese...bebek bekleyenlere de rabbim çok bekletmesin inşallah...
canım merhaba nasılsın gözün aydın olsun rabbim sağlıklı doğum nasip etsin balım..
hicraım bende 30 dk lık proğramda yıkadım soğuk suyla misler gibi yumoş kokuyo babası geliyo gidiyo kokluyo...
canımmmm cokk sevındımmm sende hamişmişsinn rabbım saglıklı bı sekıldee kucagınıza almayıı nasıpp etsınnn. ewet canım benım totem yaptım bakalımm ınsallahhh canımm ınsallahh tabıkı rabım istedikten sonra hersey oluverırben de son haftaların zor olduğunu eltimden öğrenmiştim.. ilk aylar bulantıdan dolayı zor, son aylar bebeğin büyümesinden doğan sıkıntılar. Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah da bu sıkıntıları unutalım hemen
teşekkür ederim canım. ben de seni tebrik ederim. hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza. aramızda bir hafta mı var bizimpeşpeşe doğurucaz inşallah
iyiyiz canım sen nasılsın? uğur getirsin diye takvim yapmışsın. inşallah kaldırmazsin 9 ay boyuncaAllah büyük o isterse herşey mümkün
iyiyiz canım sen de iyiymişsin okuduğum kadarıyla. oğluşun mu olacaksağlıkla al kucağına inşallah. ayy neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz. Rabbim burdaki tüm kızlara en yakın zamanda nasip etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?