aslında tam bir sebep bulamadılar. en başta yumurtalıklarında sorun var dediler, sonra guatr dediler, sonra antikor dediler vs. vs. hepsini aştı ama yine de olmadı. 2 tüp bebek yaptı onlar da tutmadı. bir tüp bebek hakkı daha var ama yapmayacak galiba...
ne tuhaflar bızene dımı ama bırde ben uzulunce bana dıor ben daha cocuk ıstemıorum kı sen bosuna takıorsun merve sen daha cocuksun fılannnnn offff offffffff allahım bırsey vesıle kıl hamıle ollalım rabbım
Asyak testini yükleyecek misin? hadi amaaaaa
hehhehe canım benim inşş hamileyimdir ve inşşşş uğurlu gelirim inşşş aslında kızlar bulabilirsem size çok enteresan bi iletimi kopyalayacağım ben eylül topiğinde hani hiç beklemeden aniden hamile olduklarını öğreniyorlar ya keşke bizde öyle olsak demiştim dua kapım açıkmış şuan ki testten onu anlıyorum inşşş yine dua kapım açıktır rabbimmmm isteyen bekleyen şuan burda olan olmayan herkese evladını nasip etsin inşaallah hepiniz şakır şakır öğrenirsiniz ve ben rabbimin mucizesini bir kez daha yaşarım inşaallahhhhhhhhhhhhhh
Asya bide randevu al hemen aksam için internetten randevusuzda bakmiyorkar cok kalabalık oluyor
bebeğim yükleyeceğimde daha telefondan pc ye atamadım inş atabilirim görmenizi istiyorum en azından test yanlış veya doğru gibi yorumlar yapabilirz
amiiiiiiiiiinnnnnnnn günün mü geçti nasıl öğrendin biraz anlatsana benım gunum tam 15 gün geçti ama hamıle degılım pko oldumdan gec adet oluorum ama umıt ıste bırandan belkı gec yumurtlamısımdır dıorum cunku gecelerı 3 kere ıdrara cıkıorum ve kasıklarım cok agrıoorrr ve 1,5 senedır ılk defa bole bır agrım varhehhehe canım benim inşş hamileyimdir ve inşşşş uğurlu gelirim inşşş aslında kızlar bulabilirsem size çok enteresan bi iletimi kopyalayacağım ben eylül topiğinde hani hiç beklemeden aniden hamile olduklarını öğreniyorlar ya keşke bizde öyle olsak demiştim dua kapım açıkmış şuan ki testten onu anlıyorum inşşş yine dua kapım açıktır rabbimmmm isteyen bekleyen şuan burda olan olmayan herkese evladını nasip etsin inşaallah hepiniz şakır şakır öğrenirsiniz ve ben rabbimin mucizesini bir kez daha yaşarım inşaallahhhhhhhhhhhhhh
senin sorunun ne merve ? bir sebebi varmı.yaşınız kaç bu arada :26:
ben pkoyum ve sısmanım malesef :26: 22 yasındayım esım 25 yasında esım askerde varıkosel amelıyatı oldu ama suan sperm sayısı gayet ıyı ama ben adet olamıorum ve yumurtlasmıorum kıstler yzuunden ılacla hasta oluorum ve glıfor kullanıorum suandabu ay klomene baslayacagım
valla sen çift çizgiyi görmüşsen doğrudur. ben daha çok meraktan bakmak istiyorumeğer Allahın izniyle hamileysen bu tam bir mucize olur
hemde nasıl bir mucize var ya 10 gün şakır şakır adet oldumm ve hala 12. gün olmasına rağmen kopkoyu akıntılar devam ediyorrr
canım yaşın daha çok gençmiş olur olur Allah büyük sıkma canını.klomenle hamile kalan çok var burada.benmde kuzenim pko idi.aşılama bile tutmadı onda.ama normal yolla hamile kaldı 5 aylk şimdi
Elaaam hep sen aklima geliyosun ztn.ama sizde bi sorun yok demi butun hersey yapildi rahim filmi haric.oda temiz cikar rahatlarsin insallah.bense sadece yumurtaliklarimin iyi oldunu tahlilleeimin iyi oldunu biliyorum.baska bise bilmiyorum acaba yumurtam büyüyor mu catliyormu esimin herseyi normalmi bilmiyorum.:-(((
evet ama bakalım klomen olmazsa bende asılama yada tup bebek yapıcam 10 ay sonra fılan ıns. 2 sene dolsunda bır ıns gerek kalmazda
hemde nasıl bir mucize var ya 10 gün şakır şakır adet oldumm ve hala 12. gün olmasına rağmen kopkoyu akıntılar devam ediyorrr
kızlar bu bal tarcın çörek otu karışımı ii yoksa soğan kürü mü okuyorumda eşlerde keçibonuzu suyu kaynatıp içirilecekmiş
acile gitmeyi düşünüyordum ama acil içindemi almam gerekiyor
Hihim alman gerekiyo çünkü kadin doguma gitcen normal acile degil o acil kan testi diye test isticek oda 2 saatw cikiyo
ama ben iş çıkışı gideceğim ama
cnmmmmmmmm nefesalmmmmmm acıyomu ceklrken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?