Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benmde çikolata kistim var bu ay aşılama yaptk oda tutmadı inşallah ablan artık normal yoldan gebe kalır aminnnnnnnnnnn

senin sorunun ne merve ? bir sebebi varmı.yaşınız kaç bu arada :26:

can-ı gönülden hepimiz adına aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum aminnnnnnnnnnnnn

bebeğim yükleyeceğimde daha telefondan pc ye atamadım inş atabilirim görmenizi istiyorum en azından test yanlış veya doğru gibi yorumlar yapabilirz

valla sen çift çizgiyi görmüşsen doğrudur. ben daha çok meraktan bakmak istiyorum eğer Allahın izniyle hamileysen bu tam bir mucize olur

amiiiiiiiiiinnnnnnnn günün mü geçti nasıl öğrendin biraz anlatsana benım gunum tam 15 gün geçti ama hamıle degılım pko oldumdan gec adet oluorum ama umıt ıste bırandan belkı gec yumurtlamısımdır dıorum cunku gecelerı 3 kere ıdrara cıkıorum ve kasıklarım cok agrıoorrr ve 1,5 senedır ılk defa bole bır agrım var
senin sorunun ne merve ? bir sebebi varmı.yaşınız kaç bu arada :26:

ben pkoyum ve sısmanım malesef :26: 22 yasındayım esım 25 yasında esım askerde varıkosel amelıyatı oldu ama suan sperm sayısı gayet ıyı ama ben adet olamıorum ve yumurtlasmıorum kıstler yzuunden ılacla hasta oluorum ve glıfor kullanıorum suanda bu ay klomene baslayacagım

canım yaşın daha çok gençmiş olur olur Allah büyük sıkma canını.klomenle hamile kalan çok var burada.benmde kuzenim pko idi.aşılama bile tutmadı onda.ama normal yolla hamile kaldı 5 aylk şimdi

valla sen çift çizgiyi görmüşsen doğrudur. ben daha çok meraktan bakmak istiyorum eğer Allahın izniyle hamileysen bu tam bir mucize olur

hemde nasıl bir mucize var ya 10 gün şakır şakır adet oldumm ve hala 12. gün olmasına rağmen kopkoyu akıntılar devam ediyorrr

canım yaşın daha çok gençmiş olur olur Allah büyük sıkma canını.klomenle hamile kalan çok var burada.benmde kuzenim pko idi.aşılama bile tutmadı onda.ama normal yolla hamile kaldı 5 aylk şimdi

evet ama bakalım klomen olmazsa bende asılama yada tup bebek yapıcam 10 ay sonra fılan ıns. 2 sene dolsunda bır ıns gerek kalmazda

canım bende kac aydır tutturamadım dün adet olunca artık eşime dedim sende doktora bir görün ben göründüm herşeyim normal hormon testi vs eşim ilk başta pek gönüllü olmadı ama ben duygu sömürüsü yapınca tmm dedi :) bugün test verdi bakalım öğleden sonra alıcaz inş birşeyi çıkmaz herşey normaldir inş Allahım...

kızlar bu bal tarcın çörek otu karışımı ii yoksa soğan kürü mü okuyorumda eşlerde keçibonuzu suyu kaynatıp içirilecekmiş

canım bende araştırdım biraz yumurtlama vs sorunum yok düzenli adet oluyorum bu ay eşime kciboynuzu kürü içiricem kendim de bal tarçın çörekotunu yapıcam bari içimde kalmaz herşeyin hayırlısı inş bebişlerimiz bekletmez daha fazla bizi (((

bende ekimde hamile kalmak istiyorum. mayıs ayından beri deniyoruz. ama henüz o mutlu haberi alamadık. doktora gittik ikimizde bir sorun gözükmedi. inşallah hamile kalabilirim ve hayırlısı ile kucağımıza alırız hepimiz. buarada bat tarihi 9 ekim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…